SÅ HÄR FÅR DU KONTAKT MED ÄNGLARNA! VAD ÄR ÄNGLAR?

belive_angel

ÄNGLARNAS FANTASTISKA KRAFT OCH NÄRVARO!

Jag vill börja med att säga att jag har tillit till änglarna och upplever deras närvaro och hjälp varje dag!

Hur fungerar det då? Hur får man kontakt?

Det första tror jag är viktigt att känna tillit och vilja öppna upp och ta in denna kärleksfulla kraft! Änglarna vill hjälpa oss men de vill ha ditt tillåtande att agera och finnas till hands. Ibland är de ju med givetsvis ändå. Istället för att kanske tänka att man tror på änglar så kan man känna tillit till dem…Det blir mer påtagligt och upplevelsen blir sann. Vi människor har en förmåga att tänka logiskt och låta intellektet styra men där är oftast inte änglarna…De finns inte i den logiska energin utan när vi kan samarbete med intellektet och hjärta- hela dig så finner man harmoni och möjlighet att leva i ett helt universum där all energi är ett…Änglarna har all respekt för dig så de kommer om du väljer att ta in dem i ditt liv!

Allt är energi! Jag har läst lite om kvantfysik-Inte mycket men var lite nyfiken hur man har forskat och ser på saker och ting…Enligt detta så finns inget annat än energi! Atomer är bara massa snabba cirklar och som snurrar runt och är energi. Man kan inte se all energi med blotta ögat…Eller hur? Den energin är osynlig…Men den är ju endel utav dig och mig! Eller hur? Då kan man ju påstå att vi människor är gjorda av en fysisk del och en energidel! Ville ge en så enkel förklaring som möjligt!

händer

Din energi eller energidelen är öppningen för själen och änglarna! Överflödet av kärlek om man vill det! 

Ibland så behöver man få bort eller rensa lite inom sig för att få in mer ljus och kärlek… Bra tankar om sig själv och andra…Rensa bland de saker som gör att du inte mår bra…Börja sålla om vad som är viktigt…Varför man tänker och agerar som man gör ibland…Ta steget för den inre process som kan ske…Då kan du plocka fram allt det fina som du har inom dig och den sanna kärleken. Änglarna är med om du ber dem och lyssnar…Känner och har tillit…Stanna upp och andas….Där kärleken är-Där finns änglarna! 

Änglar vill ha din kontakt! Om du får upprepad kärleksfull information mer än tre tillfällen som känns starkt t ex ord i en text, någon främling säger något träffande m.m så är det tecken på att det är dags att göra något…Ser du fallande fjädrar som landar framför dig eller ligger framför fötterna från ingenstans så vill änglarna tala om för dig b la att de är med dig och att du gör rätt val. Ser du samma siffra eller sifferkombination under en tid så är det också tecken på kommunikation. Du kan googla på vad siffrorna står för i änglars svar. Om du ber änglarna om hjälp så kanske du inte får de svaren som du vill…De ser i ett mycket större perspektiv än vad vi människor gör! Vårt samhälle är resultatinriktat och snabbt, där ser änglarna mycket bredare och mer än vad vi gör, de ser i helhet och till vårt bästa! Inte alltid det vi tycker är logiskt…

hjärta

Där rädsla och fruktan finns där finns inte änglarna, eller rättare sagt vi tar inte emot dem…Om du fortsätter att leva i rädsla och egoism så förstärks detta mer…Se krigen och allt som händer runt omkring dig…Bristen på kärlek…Det är klart att man är rädd ibland och fokuserar på fel saker! Vi är ju människor! Det är ju genetiskt att fly! Hur vi ser på rädsla kan man få kontroll på tror jag…Om du vänder på situationen och tänker kärleksfullt så kan man se positivt där många ser negativt…Änglarna vill att vi ska må så bra och känna harmoni i vårt liv! Livet är ju också en skola och vi är här för att lära oss av varandra och om oss själva..Om du väljer ljusa tankar t ex vid möten eller andra situationer så speglar det din kraft av kärlek och tvärtom det negativa…

Lyssna på dig själv, dina inre signaler och längtan och be änglarna om hjälp så finns de med dig! En sak som jag gör varje dag faktiskt är att tacka änglarna och känna tacksamhet i olika stunder! Oftast så blir det små saker som är betydelsefulla och inte de stora tingen…Ett exempel är när jag stannar upp på promenaden och andas, tittar på bladen..Då kan jag tacka stort och känna en sådan kärlek och tacksamhet! Vid min träning så har jag änglar med mig väldigt tydligt! Jag känner deras närvaro mycket vid löpningen. Änglarna är av rent ljus och kan ses med blotta ögat ibland. Du kan uppleva dem som små gnistor på sidan av dig vid ögonen. De koboltblå gnistorna är Ärkeängeln Mikael. Du har inte fel på din syn…

De finns i energidelen-universum! Där är precis allting möjligt! De kan vara överallt samtidigt! Ju mer du tar in dem i ditt liv, desto mer får du uppleva av kärlek! Ju mer kärlek du ger desto mer får du tillbaka! Det innebär att ge ren kärlekskraft till sig själv för att kunna ge så mycket till andra! Ta kontakt med dina änglar nu och för alltid!

 

Här kommer en änglameditation där du får kontakt med änglarna…

Börja med att andas djupa andetag långsamt.

Lägg din hand på hjärtat, andas…

Andas in ordet kärlek…Andas ut det som känns som motstånd för tillfället…

Fortsätt tills kärleken känns stark…Ta den tid som du behöver…

Be din ängel komma till dig…Bara acceptera det som kommer i känslan…

Be om ett budskap-Antingen inom dig eller verbalt…

Släpp förväntan, bara var och känn tillit…

Tacka och fortsätt din kommunikation framöver…

 

All kärlek till dig! Stora kramen!

Anna

17 reaktioner på ”SÅ HÄR FÅR DU KONTAKT MED ÄNGLARNA! VAD ÄR ÄNGLAR?

 1. Kerstin skriver:

  Detta kom efter jag bett om det ? som om änglarna pratade genom dig . I torsdags satt jag med min vän Marie och sa att jag ville detta ?
  Tack fina du skriver då vackert
  Kram Kerstin

  • anna skriver:

   Åh, tack Kerstin! Det finns en mening med allt…Änglarna älskar att hjälpa till! Blir så glad och tacksam för dina ord! Kram!

 2. Malin skriver:

  Hej Anna! jag vill bara skicka en hälsning och tacka för alla dina tips och råd idag. Det var tur att jag ringde dig, jag behövde verkligen detta. Nu med nyfunnen styrka och mod ska jag ta tag i mitt liv och samtidigt jobba mer med min andlighet och lära mig mer om chakran och änglar. Och tro mer på mig själv. Jag har en spännande tid framför mig 🙂
  Många kramar till dig, du är fantastisk!
  Malin

  • anna skriver:

   Tack fina Malin! Du fick bekräftat var du är på väg någonstans, lyssna på ditt inre kompass och våga flyg ut! All kärlek till dig! Jättekramen!

 3. Angelina skriver:

  Hej till dig som läser detra jag har sätt tecken, jag behöver prata med någon som känner till detta med andeväe och änglar vill veta om jag inbillar mig eller om de stämmer

 4. Rose-Marie Lagerblad skriver:

  Tack Anna! Jag har ett tal som “förföljer”mej överallt och har gjort detta nu under några år. När jag läste din artikel om att vara uppmärksam på när något återkommer så fick jag till mej att googla på talet och fick fram följande: Number 66 består av vibrationer och energier nummer 6 fördubblats och förstärks. Nummer 6 bär attribut humanitet, gemenskap, att tjäna andra, hem och familj, hemkänsla och socialt ansvar, nåd, tacksamhet och enkelhet. Nummer 6 avser också väsentliga frågor och bestämmelse. Nummer 66 är en kraftfull antal villkorslös kärlek, helande och tro och tillit till det gudomliga.

  Ängel Nummer 66 är ett meddelande från dina änglar att sätta din tro och tillit till välviljan av universum som dina dagliga behov kontinuerligt uppfylls. Änglarna bistå, vägleda och stödja dig med manifesterar dina mål, önskningar och önskemål. Håll dina tankar positiva när ängeln Number 66 visas.

  Ängel Number 66 ber dig också att balansera din fysiska, materiella och andliga liv. Fokusera på din andlighet och leva ett samvetsgrann och målmedveten livsstil kommer att se till att dina materiella behov tillgodoses som du tjänar din Gudomliga livsuppgift. Ge några rädsla eller oro för dina monetära och väsentliga frågor till änglarna för att läka och transmutation, och litar på att du lever ditt andliga sanningar alla dina behov kommer att anges. Var öppen för att ta emot och acceptera hjälp och stöd från dina änglar, den andliga sfären och andra människor i ditt liv.

  Ängel Number 66 tyder också på att allt är bra när det gäller ditt hem och familj. Njut av dina relationer och sällskap av dem nära dig och ge kärlek fritt och villkorslöst.

  • anna skriver:

   Hej! Känn det i ditt hjärta och ta till dig det fina! Vad tacksamt! Allt tar sin tid och njut och ta del utav det. Fantastiskt! Varm kram! Anna

 5. Anna skriver:

  Hej
  Jag har haft kontakt med änglar så länge jag kan minnas. En dag kom dom till mig och ärkeängel Michael var med. Dom talade till mig. Det var så otroligt det dom sa att jag ibland tvivlar men jag kände starkt att jag ej behövde tvivla på dom. Visst har änglar rätt? Dom har alltid haft rätt med mig.

 6. Eva skriver:

  hej!
  Vilken fin sida , försöker fråga änglar då och då ,men litar inte på mig själv , fel av mig , har sett mycket fjädrar , men då kommer tanken är det för mig ??? men tror ändå 🙂 har pratat kanske för ofta till dom och dom blir less…. har sett ljus i ögonvrån åxå ….måste rensa mina rädslor…. ser mycket siffer kombinationer ofta dubbla , och trippel .
  vänligen Eva

 7. Eva skriver:

  Hej!
  Oops hittade en sida som jag är intresserad av ….har försökt att kontakta änglar så jag får fortsätta…. Har sett fjädrar men där har jag tvekat …men ändå inte….ser ofta siffror
  Och även i ögonvrån ljus…och på jobbet hör jag ofta mitt namn viskas. Har frågat ARB,kolleger om do sa något men icke…. Är det änglar.? Och hur ska man då göra
  Vänligen Eva

 8. Eva skriver:

  Hej.
  Hur tolkar man om man ser ett ❤️I kaffekoppens botten när man druckit kaffet är. Det något som man får om man tänker på ngt eller
  Vänligen Eva

 9. Jerry skriver:

  Hej.
  En dag när jag städade här hemma så när jag var klar så gick jag in i vardagsrummet och där precis framför mina fötter låg en fjäder som jag har i mitt citron skåp med lite andra saker för tänder ett ljus varje morgon till änglar och tackar för deras närvaro och den hjälp man får när man behöver den. Men det underliga va att den hade landat på golvet och precis framåt mina fötter !?
  Tack för en bra sida ♡♡♡

 10. Patricia skriver:

  Hej, min sambo ser nr 38 lite hela tiden i olika sammanhang. Han är orolig över detta och att något skall hända honom vid den åldern, har du någon aning om vad det betyder?

 11. Marcus skriver:

  Hej! Jag heter Marcus. Jag drömde precis en väldigt verklig dröm. Jag var på en lekplats. Jag passade ett barn, en flicka som lekte där. En varm sol och lycklig stämning var närvarande. Jag var helt till ro och fylld av kärlek. Plötsligt sitter en annan flicka som bär en lila medaljong bredvid mig och säger något till mig som jag inte riktigt kommer ihåg men jag vet att jag blev förvånad över hur hon kunde veta detta och frågade också henne över detta. Då sa hon: jag vet vem du är. Då förvandlades hon till en man, en skallig och mycket vänlig man. Han hade en kraftfull närvaro och bar vit dräkt. Han sa till mig ännu en gång; jag vet vem du är. Du får Jupiter att skaka. Jag blev ställandes frågandes till detta då jag av någon anledning som jag inte vet sen innan trodde att det var mars? Vet inte varför jag tvivlade över detta. Vi skakade hand. Han hade ett kraftigt handslag och jag drarrade vid hans närvaro men som inspirerande.. Men frågade snabbt om vem han var när han började gå in väg. Då sa han; Jag är ängeln Gabriel. Jag har försökt att få kontakt igen med en massa beskrivningar på internet. Jag är inte alls särskilt van vid detta och har inga kunskaper så jag försöker se om det finns någon som kan hjälpa mig?

 12. Ulla skriver:

  Hej Anna
  Tack för för informationen om änglarna. Jag följde dina råd och mediterade med änglarna, blev varm och lugn
  Jag är intresserad av änglar och andra sidan.
  Har först nu börjat att läsa om änglar men mitt intresse har funnits länge
  Tack för en underbar sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *