Så här kan du få vägledning varje dag från änglarna! 

Hej läsare! 

Jag vill rekommendera dig att ta del av dessa orakelkort för att få vägledning varje dag! Du får med ett informationshäfte i varje box och du kan inte göra fel. Orakel-Änglakort är till för alla! 

Jag själv har många olika änglakort-tarot kort när jag vägleder. Dessa ger en positiv inblick och har väldigt goda energier. I kombination med Tarotkort så får ser man en helhet tycker jag. Alla kort ger olika “energier”.

  

En fråga som jag brukar fråga korten är:” Vad vill ni visa mig idag?” Börja morgonen med ett tänt ljus och bara andas och var i nuet. Blanda tills din intuition säger att du ska stanna. Lägg upp kortet och få ett råd/meddelande och verktyg för dagen. 

Om man sedan fokuserar på detta och reflekterar vad som har hänt så stämmer det alltid. Som sagt läs först i häftet som finns med om vad du ska göra med dina kort innan du börjar.

  

Detta är från änglarna och du kommer att känna och uppleva saker som är kärleksfulla. Du lär känna de olika änglarna och få tillit. Dessa kort kan du beställa från nätet ex från Vattumannen m.m. 

Ta en liten stund och känn kärlek från änglarna varje dag för det blir så påtagligt! Återkom gärna med din upplevelse! Kärlek föder kärlek! 

Kram kram! www.believeanna.se


2 reaktioner på ”Så här kan du få vägledning varje dag från änglarna! 

 1. Sahra skriver:

  Jag älskar Änglakorten. Jag tänkte att jag ville ha en så hittade jag en lek på loppis. Jag vet inte om det är bra att köpa en använd lek, men den stämmer var enda gång. Det är min höjdpunkt på morgonen att dra ett nytt kort. eller oftast ramlar det ut ett kort när jag blandar. De är så vackra. De på bilden såg väldigt fina ut också. Funderar om jag skall skaffa en till eller om det är så om man har en som man känner så mycket kärlek för, då skall man hålla sig till den. Vad tror du.
  Sahra

  • anna skriver:

   Hej Sahra!
   Du kan känna kärlek till flera änglakort, jag har flera st som jag känner lika mycket för men de ger lite olika “kärleksenergier/budskap! Om du ser en lek och fastnar för den,
   så finns det en mening med det! Om du vill “rena” din begagnade kortlek så lägg gärna någon sten/kristall och be änglarna att rena din kort t ex under natten. Lägg sedan din hand, dina energier på
   varje kort och känn in den. Det är dina energier och dina kort som ger energiavtryck. Detta är bara ett förslag men det funkar ju som du gör idag, härligt! Jag gör så men mina kort ibland.
   Om du trivs med en kortlek så fortsätt med det men du kan känna lika mycket för flera. All kärlek till dig och tack för din respons! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *