Vill du lära känna Ärkeängeln Ariel? 

Hej igen! 

Jag själv får mycket vägledning och kärlek från ärkeängeln Ariel. Hon stärker mig och är fylld av glädje! 

 
Hon älskar att hjälpa alla levande varelser och hon hjälper särskilt människor som jobbar med människor inom olika serviceyrken som t ex lärare   eller helare av olika slag.

Hon skyddar djur och helar, har ett nära samarbete med naturänglarna och brinner för naturvård. 

Ett sätt att jobba med Ariel kan vara att man vårdar naturen eller deltar i någon typ av miljövårdsarbete. 

 Ariel älskar gudomlig magi. Hon hjälper och stöttar dig i ditt livsuppdrag. Hon ser ur ett helhetsperspektiv och drar till dig det stöd som du behöver. 

Hon kan uträtta mirakler inom det uppdraget! Stenen rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta ännu mer för Ariel! Bär gärna denna på dig. Be henne om vad du behöver och släpp det till henne.  

Ariels namn betyder “Guds lejoninna”Tillkalla henne om du behöver stärka ditt självförtroende och mod.

Hon är med mig varje dag denna ängel när jag mediterar i skogen, på promenad, är med djuren, mina vägledningar m.m Nu när jag ber om hennes närvaro så känner jag henne jättestarkt. 

Jag ber alltid om hennes hjälp vid tex djurkommunikation. Känner en enorm tacksamhet och blir så uppmuntrad av hennes energi. Kram!

Be henne om hjälp! All kärlek till dig från mig! ???

Anna 
  

  

4 reaktioner på ”Vill du lära känna Ärkeängeln Ariel? 

 1. Marie Karlsson skriver:

  Har inte”tänkt” något direkt om änglar tidigare att de kan hjälpa osv…har nu vid några tillfällen varit på några sammankomster här i Lidköping..änglakvällar…köpte en kortlek med budskap från änglar…för ca. 15 år sedan gick jag en kurs i meditation och i en meditation fick jag till mig något om Ariel…de e väl ett tvättmedel va de nån som sa då…haha…många skratt då…nu med kortleken o mer kött på benen så att säga så förstår jag ju mer…att Ariel tydligen kan finns med som hjälpare när man söker o att hon kom till mig i meditationen jag som arbetar som förskollärare o var då så att säga i mitt andliga uppvaknande var inte så konstigt…

  • anna skriver:

   Hej Marie! Härligt! Ja, hon var med! Är där fortfarande om du ber henne! Änglarna vill gärna att man bjuder in dem. Vad roligt att du delgav din fina berättelse! All kärlek till dig! Stor kram! Anna

 2. Britta skriver:

  Hej, Anna!
  Jag kallas Britta och griper efter alla halmstrån jag kan just nu. Har alltid velat få kontakt med änglar, tror på besök från andevärlden mm, men kontakt med änglar tror jag aldrig jag lyckats få. Om jag förstått rätt så är det Ariel som bla kan hela djur?! Jag är totalt förtvivlad just nu; min älskade hund är sjuk i tarmcancer och jag känner att hans tid inte borde vara ute än. Har försökt att få kontakt med Ariel, speciellt på kvällen innan jag ska somna men vet inte om det gått fram. Hur ska jag göra? Hur ska jag be? Ska jag utföra någon ritual?
  Jättetacksam för svar……

  // Britta

  • anna skriver:

   Hej Britta! Änglarna känner dig så be på ditt sätt, du behöver ingen ritual eller något. Du är hörd och “rätt” ängel kommer till dig. Ja, det är ärkeängeln Ariel som är djurens ängel.Stor kram till dig och kärlek! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *