Ditt änglabudskap inför det kommande året! Ta till dig dina möjligheter! Stor kram från mig!

Hej alla fina!

Ja, dagen innan det nya året…Det blir lite förberedelse för min del idag, gäster på besök imorgon och då ska handlas och grejas innan…Mysigt! Jag älskar att laga mat, det är endel av min passion! Vi är ju en stor familj med fem barn så matlagningen är väl kanske inte alltid den roligaste varje dag men jag bjuder gärna hem mina kära vänner och njuter att få vara kreativ i matlagningen. Det blir att duka fint och som sagt-man äter ju med ögat…

IMG_1182.JPG

Det blir att jobba med mitt företag Believeanna.se idag innan inköp. En skön löparrunda ikväll blir det också. Rena meditationen!

IMG_1035.JPG

Ja, just det ja! Igår kväll så fick jag ett sms utan en hästskötare i mitt stall och hon sa det att-“Hjälp, det är vildsvin i din paddock! Jag förstod att det var något  för min häst Chadida tittade och “blåste upp sig” flera gånger! Jag vet att att jag sa till min man-” Att nu har Chadida upptäckt något som inte är okej, (jag såg det på henne i hagen) hon tittade åt ett håll hela tiden och var orolig. De andra hästarna kände ingenting men hon är så superkänslig och känner av sin omgivning totalt-“röntgensyn” har hon också min älskade häst!

DSC_1342

(Imorgon nyårsafton arbetar jag på tarotguiderna mellan kl 15-17, varmt välkomna på nyårsafton.)

Min meditation idag kändes full av förväntan, innan jag började att meditera så fick jag den känslan…

Här kommer ditt änglabudskap:

“Jag är Guds barn. Varje ögonblick jag lever är ett mästerverk av lärande och växande. jag använder mig av det här årets lärdomar som ett redskap och en plattform för en ännu mer förunderlig framtid som ska komma.”

Vattenhjärta

Vi änglar skulle vilja använda den här dagen till att blicka tillbaka på det gångna året tillsammans med dig. Vad framträder i dina tankar när du ser tillbaka på det? Vad har du lärt dig? Vilka är dina käraste minnen? Vad skulle du vilja ändra på och uppleva under det kommande året? Vi kan hjälpa dig att förbereda dig inför framtiden genom att ta en ärlig titt på det förflutna.

Love

Varje situation erbjuder dig möjligheter att lära dig nya saker och att växa-ibland är det de mest smärtsamma tillfällena som inspirerar till de största förändringarna och förbättringar i ditt liv. Ångra ingenting från de månader som gått. Varje ögonblick var ett mästerverk eftersom du levde det som Guds fantastiska barn.

Använd dina minnen som en katalysator för att göra dig beredd på en ännu mer lysande framtid och sända dig mot den. Vi änglar är med dig varje dag, varje år, redo att hjälpa dig när du ber om det. Ha tillit. 

Stor kram till dig! 

hjärta

 

6 reaktioner på ”Ditt änglabudskap inför det kommande året! Ta till dig dina möjligheter! Stor kram från mig!

  1. Ingalill skriver:

    Tack för dom orden! Det har varit ett tufft år. Fått jobba med att försöka förlåta trots oärligheter och maktmissbruk. Jobbar på det. Så det är bra att sammanfatta året både det positiva och det som var mindre bra. Gott Slut och Gott Nytt År!

  2. Anette skriver:

    Tack för all vägledning, ord och tankar en stor kram till dig. Önskar dig allt gott i det nya år som väntar / kram Anette 😇💖🎉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *