Du fina läsare! Kom in och läs om hur du uppfyller dina önskningar inför detta året! Änglarna och universum ger dig vägledning som fungerar! Kram!

Hej du fina läsare!

IMG_1129.JPG

Ett nytt år har det nu blivit och många ser det som en nystart…Att förändra saker och ting kan man ju tycka att den förmågan har man ju kanske alltid men samtidigt blir det högtidligt att lova sig själv en förbättring i livet på olika plan just vid det nya året.

Förändringen ligger alltid hos en själv…Om man vill förändra…Låt denna “nystart” av positiv förändring stanna kvar hela året och handla därefter om den leder till glädje! Vägen dit behöver inte alltid vara bekväm, stå på dig och be änglarna om hjälp .Du kommer att få ett änglabudskap som fungerar! Änglarna älskar affirmationer och hjälper gärna till!

12386527_1678627782420877_1638345404_n

Här kommer ditt änglabudskap för året:

” Tack Gud, änglarna och universum för att ni uppfyllt alla mina önskningar som är ………..( Fyll i det som du verkligen vill förändra) Jag har kastat all oro och tvivel i fråga om dessa drömmars förverkligande. Jag har öppnat mitt hjärta, mitt sinne och min famn för att ta emot allt det goda som universum erbjuder mig nu.

IMG_1522.JPG

Vad skulle du vilja uppleva detta året? Vad vill du förändra? Om du visste att allting var möjligt och tillgängligt för dig, vad skulle du då be om? 

Detta är rätt tillfälle att investera i de kommande månaderna genom att affirmera vad du önskar. Som vi änglar har betonat manifesteras allt du önskar genom de ord du säger, tänker och skriver. 

Idag ska du ställa samman en lista i huvudet eller på papper över de drömmar du har för det nya året. Förvandla varje mål till en affirmation och ett konstaterande och hävda att din önskan redan gått i uppfyllelse. Tacka universum för att dessa önskningar har uppfyllts och uttryck tacksamhet för att svaret på dina böner överträffat dina förväntningar. Tacksamhet och kärlek är mäktigt. Det fungerar! Ta till dig de förnimmelserna som kommer till dig som är en del utav din process i att du förändrar. Lyssna inuti dig….

IMG_1405.JPG

Förändra redan nu! Känn hur du är i din önskning! Upplev den nu! 

All kärlek till dig!

Anna

IMG_1228.JPG

 

 

En reaktion på ”Du fina läsare! Kom in och läs om hur du uppfyller dina önskningar inför detta året! Änglarna och universum ger dig vägledning som fungerar! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *