Tisdag och ett nytt änglabudskap till dig! Läs och upplev! Kramen från mig!

Hej alla fina människor!

Gårdagens budskap handlade mycket om affirmationer och om hur man får till sig det man önskar! (om du inte har läst det så gå gärna in på min blogg eller läs igen för att bli påmind-Ett budskap som bygger på kärlek och att din önskan blir sann, du får tydliga enkla verktyg.) Nyckeln är kärlek och omtanke!

IMG_1404.JPG

När man går igenom tuffare saker i sitt liv som vi alla gör emellanåt, så stanna upp och känn tacksamhet för det som du tar för givet…Du löser då mycket problem snabbare genom att få rätt känsla och kan sortera dina tankar. Vad är viktigt? Är mitt problem så stort om jag sätter det i perspektiv? Skicka ut till universum din positiva lösning och häng inte kvar i det negativa…

(Det jag menar är inte att ditt problem är underskattat för dig men man får ett annat perspektiv som gör att man ibland kan hitta mer positiva lösningar.) Ibland behöver vi alla bli lite påminda…

IMG_1343.JPG

Man blir stärkt efteråt, sträva efter en bra lösning istället för att låsa sig fast och älta problemet. Det blir en annan dimension…Be änglarna om hjälp. Kram!

IMG_1385.JPG

Här kommer ditt änglabudskap:

“Gud och änglarna, jag ber er hjälpa mig att öppna mitt hjärta. Var snälla och hjälp mig att vara medveten om min själ, mitt sinne och min kropp. Vägled mig så att jag kan lämna all gammal smärta och ilska bakom mig för att kunna träda in i detta nya året med rent och öppet hjärta. Hjälp mig att älska utan rädsla, med behag och acceptans. Hjälp mig att älska som en ängel. Tack!”

IMG_1257.JPG

Allting du gör eller önskar dig är kärleken nyckeln. Ditt hjärta är den portal genom vilken Guds och änglarnas energi flödar in i dig, så håll det öppet och tillåt dig att känna. När du gör det fungerar det som en extra stor bränsletank till ett fordon.

Ett mottagligt hjärta upplever livet på ett rikare och djupare plan och lägger märke till de subtila detaljerna i varje situation. Be oss hjälpa dig att öppna dig ytterligare i dag.

Ta denna gåva med dig över tröskeln till 2016 som du befinner dig i och står inför…Av alla nyårslöften du skulle kunna avge är det här det största:

“Att älska oftare och innerligare och att känna, uppleva omtanke på alla sätt.”

IMG_1267-0.jpg

Från hela mitt hjärta till dig-Överflöd i kärlek! Stor kram!

(Idag jobbar jag på tarotguiderna kl 22-24, du är varmt välkommen att ringa och få vägledning. Änglarna är med! Kramen!)

Anna

IMG_1093.JPG

 

En reaktion på ”Tisdag och ett nytt änglabudskap till dig! Läs och upplev! Kramen från mig!

  1. Ubuntu skriver:

    Anglarna som finns omkring oss vill inget hellre an att hjalpa oss. Om du ber anglarna om hjalp, eller riktar en bon direkt till Gud spelar ingen roll. Hjalpen blir anda densamma. Du behover inte heller halla reda pa alla olika anglars olika uppgifter och arbetsomraden, for att veta vilken angel som kan hjalpa dig med vad. Det skoter anglarna om – du behover bara be dem om hjalp, och kanna tillit till att du far den hjalp som ar for ditt hogsta basta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *