Här får du veta vilken Ärkeängel och sten som förknippas med ditt stjärntecken! Varsågod! Kramen!

Hej alla fina läsare! 

Varje Ärkeängel är förknippat med ett stjärntecken,  kristaller och ädelstenar. Här nedan kan du läsa om vilka som tillhör ditt stjärntecken.

IMG_1253.JPG

Du kan närsomhelst meditera och be just din ärkeängel som är förknippat till dig att komma och förstärka dig själv ihop med din kristall och sten och kanske du förstår varför just denna ängel är för ditt stjärntecken?

(Givetsvis kan du använda vilken ängel som helst och dess sten men detta är för ditt tecken.) Varsågod fina du:

IMG_1655.JPG

Vädur: Ariel-Stenen rosenkvarts

Stenbocken: Azrael-Gul kalcit

Oxen: Chamuel-Flourit

Kräftan: Gabriel-Koppar

Skorpionen: Jeremiel-Ametist

Vågen: Jofiel-Rubbellit eller djupt rosa Turmalin

Jungfru: Metatron-Vattenmelonturmalin

Skytten: Raquel-Aquamarin

Lejonet: Raziel-Genomskinlig kvarts

Fiskarna: Sandalphon- Turkos

Vattumannen: Uriel-Bärnsten

Tvillingarna: Zadkiel-Lapis lazuli

IMG_1267-0.jpg

Ärkeänglarna Mikael, Rafael och Haniel vakar över oss alla…

Jag kommer också skriva om vad de olika ärkeänglarna har för egenskaper och vilken hjälp vi kan få utav dem. Vissa har jag ju redan skrivit om i mina blogginlägg-kanaliserade budskap vid meditationen. Gå tillbaka och kika där om du vill. Vi har ju olika stjärntecken i oss men detta är grunden. 

Jag själv är kräfta och min Ärkeängel är då Gabriel-Denna Ärkeängel är mycket vårdande-Står för familj och omsorg. Även för konstnärer, kreativitet och skrivande. 

IMG_1195.JPG

Ett tips är att ta en stund idag och sätt dig ner eller gå ut och gå en lugn promenad själv, be just din Ärkeängel komma och se vad du får till dig i känsla, budskap och inre syn. Ha tillit och tron på den och låt det ta lite tid. Bara andas och var “neutral” i ditt tänkande.

Får du upp någon färg? Ser du något? Vad känner du? Hur uppfattar du dig själv just då? Låt allt bara komma…Det du får till dig av kärlek är din Ängel.

Berätta gärna för mig och skriv i bloggen om hur du upplevde det om du vill. Jag läser allt i bloggen. Stor kram från mig och all lycka till dig med din stund ihop med “din” Ärkeängel! Lär känna ängeln på ditt sätt! Kärlek!

(Idag arbetar jag på tarotguiderna kl 20-21 och 22.30-24.00, mitt agentnr är 68, du är så varmt välkommen att ringa till mig eller någon annan vägledare. Kram!)

Anna

anna o fredrik

 

6 reaktioner på ”Här får du veta vilken Ärkeängel och sten som förknippas med ditt stjärntecken! Varsågod! Kramen!

 1. Anne- Marie Pechan skriver:

  Hej Anna !
  Jag är också Kräfta som Du och hade ärkeängeln Gabriel med mig på min promenad genom byn jag bor i just nu. Men jag har planer på att flytta in till Rättvik inom kort. Hur som helst så frågade jag honom om han hade något budskap till mig. Och efter en stund fick jag till mig detta : ” Tiden är inte riktigt inne för en flytt
  ännu. För jag har för mycket ” bagage” åt göra mig av med innan den dörren kan stängas och en ny dörr kan öppnas. ” Sedan
  såg jag lite rosa /rött ljus. Tittade upp och fick syn på en liten ängel som jag följde en stund.Såg en massa vingar och fjädrar där uppe i skyn. Dessutom fick jag syn på en snö fågel som stod upp liksom på gång vägen i byn. Naturligtvis kom jag inte ihåg att fota det jag såg. Tilläggas ska också att håg är lite ovan att” se” tecken från änglarna. Men jag lär mig mer och mer ändå tycker jag. Detta blev långt och slutar med att jag tycker så mycket om din “sida”. Läser den varje dag. Tack Anna 💖

  • anna skriver:

   Åh, Anne-marie! Vad glad jag blir för din skull! Där ser man vilken kontakt man kan få! Vad tacksam jag blir att du läser mina blogginlägg! Änglarna finns hos dig! Njut och fortsätt med din kontakt! Härligt! En stor varm kram till dig fina du! Är så tacksam att få dela med mig utav änglars kraft!

 2. June skriver:

  Hej Anna! Gjorde ett yoga pass till en CD-skiva jag hittade idag. Under avslappningen så kom jag på ditt tips om att fråga min ärkeängel att komma. Jag bad Azrael att komma och det blev först vitt och starkt ljus sen kom det GUL färg… wooow!!! alltså det var ju den gula kalciten. Kände ett lugn, men kunde ej känna in längre för yogarösten började prata igen 🙂 men så tydligt helt fantastiskt . Måste testa igen 🙂 Kram <3

  • anna skriver:

   Hej June! Fantastiskt! Du fick respons och svar! Det är bara att fortsätta! De älskar att vara med och stärka oss! Tack för din fina kommentar! Värmer gott i hjärtat! Kramen! Anna

 3. Elizabeth skriver:

  Hej! Jag har alltid varit bra på att hitta saker som kommit bort. Mina egna och andras. Jag har sett det som en liten gåva jag har, ofta bara jag “vet” vart det är. Nu ser jag varför, jag är oxe och har då Chamuel som “min” ängel. Läste att han hjälper borttappade saker hem. När jag får så fin hjälp är det ju inte konstigt att jag hittar saker. 😀 Tack Anna! Det var gott att få veta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *