Rensa ut negativa energier! Ut med det gamla och in med nya! Ta hjälp utav Ärkeänglarna!

Hej all fina läsare igen!

Idag så fick jag till mig under min meditation om att det finns ett behov av att få råd om hur man rensar ut äldre, negativa energier på olika platser i ditt hem och hur dina egna energier påverkar…Jag kommer att  berätta här hur du kan göra och få in mycket ljus och kärlek både till dig själv och ditt hem.  Allt är energier! Vissa energier sitter som fast som en “magnet” i väggarna och man är inte alltid medveten om varför man blir påverkad…

12387951_1678627832420872_1960742816_n

 

Det jag vill först är att du ska reflektera lite om hur du känner dig när du kommer hem från t ex ditt jobb…Blir du glad och känner dig harmonisk? Eller blir du tröttare och känner dig mer uttömd på energi?

Givetsvis har vi olika dagar och mycket påverkar dig som person i energier och känslor…Negativa energier är energier som påverkar dig negativt psykiskt, fysiskt, känslomässigt och andligt.

12386527_1678627782420877_1638345404_n

Du kan ex känna dig orolig “utan anledning”, har kanske svårt att koncentrera dig och känner dig allmänt trött trots bra sömn…Vi börjar med att “rensa din energi” och föra in kärleken, glädjen igen. (Din energi och andra familjemedlemmars energi påverkar ditt hem)

Du kan förhindra detta genom en positiv energihöjning till dig själv. Här får du vägledning:

Det som är viktigt är du gör dig av med rädslor som du bär på…Mycket av negativ energi består av rädsla! Du ska utmana dig och konfrontera rädslan!

Var ärlig och berätta för dig själv varför du är rädd! Ta sedan steget mot detta och utmana dig själv! Du blir starkare och positivare efteråt! Agera istället för att älta din rädsla och skjut inte upp det…Du kan! Dina energier påverkar.

IMG_1404.JPG

 

Nyckeln till att få bort negativa energier är att förändra sig själv genom ett mer positivt intryck om sig själv och andra! Det viktigaste är att du inte klamrar dig fast i negativt mönster utan gör ett försök av hela ditt hjärta att förändra! Förändringen är hos dig…

En hyfsad glad och positiv inställning är viktigare än man tror när det gäller sin hälsa…Tacksamheten är ett bra redskap och som jag har nämt tidigare ställ frågan-Vad är det bästa som kan hända i denna situation? Helt plötslig har man ändrat sin inställning…

(Man har sina stunder, dagar där man behöver reflektera och inte känner sig riktigt i balans men du kan återfå din positiva inställning b la genom dessa råd och med Ärkeänglarnas hjälp.)

IMG_1450.JPG

Gör så här:

Tänd ett stearinljus-Ställ dig upp och släpp ner dina axlar och ha en bra hållning, blunda och ta upp dina händer med handflatan uppåt-Sträck upp dina händer upp mot “skyn” och andas lugnt och skönt.

Be om det högsta goda kosmiska ljuset att sänka sig ner över hela dig som en ljusbubbla. Känn och ta emot det heliga ljuset. Ta ner dina armar och håll upp handflatorna. Be sedan ärkeängeln Mikael komma…Låt det ta den tid det tar och ge dig mod att stå upp och ta itu med din rädsla och berätta vad rädslan är eller din oro och släpp det till Mikael, bara släpp, be om nästa steg för att konfrontera din oro eller rädsla…

IMG_1451.JPG

Andas,  ta emot styrkan som han ger dig. Din upplevelse är trygg och låt känslor komma som kommer. Känn befrielse och tacka Ärkeängeln Mikael. Du kan också be Ärkeängeln att ge det högsta kosmiska ljuset på de andra i din familj av kärlek. Du är hörd !

Gå på din intuition vad du ska göra…ta emot de signaler du får framöver för din förändring. Påminn dig om din stund som du haft…Som sagt: Du är lyssnad på…Ha tillit till din förändring som du ska göra.

IMG_1387.PNG

Vi går nu vidare till att rensa ditt hem på lite tunga energier och då ska vi givetsvis ta hjälp utav Ärkeänglarna men först så får du lite råd:

Öppna upp fönster och gärna lite tvärdrag och för in ljuset till ditt hem! Varje gång du gör detta så förs ny energi in och gammal energi ut…

Blanda salt och vatten, ställ ut detta i skålar lite överallt i huset, det renar och rensar energier.

Lägg kristaller i fönstret, innan så håller du dem i din hand och ber om kärlek och glädje till ditt hem. För in energin och din positiva tanke, känsla till kristallen, den överförs. Låt sedan denna ligga i fönstret då ljuset sprider den goda energien till kristallen och ut i rummet. Ett helande sprids i ditt rum.

IMG_1187.JPG

Avsätt en stund några gånger i veckan genom att tacka ditt hus för rening och glädje! Du ber då också änglarna om hjälp genom att tända ett ljus på t ex kvällen och ber dem om hjälp att rena under natten till nya friska energier dagen därpå. Om du kommer ihåg så tacka gärna på morgonen eller gör det direkt efter din stund på kvällen.

Avsätt en stund-Ett möte kan man kalla det i veckan då familjen får säga sitt vad som upplevs i familjen. Upprätthåll en god stämning trots missnöje och lyssna in varje persons upplevelse. Rensa upp energin och ta itu med problemet. Släpp!

Skriv gärna ner resultatet. Då blir man påmind om den goda förändringen och kan uppmuntra varandra genom att vara ärlig utan att vara otrevlig. En skön “reningskraft” och detta behöver man ju inte vara flera för att göra-Det räcker med tvåsamhet…

IMG_1195.JPG

När du gjort dessa stegen så avslutar du att göra en gående meditation…Först så sätter du dig ner avslappnat och tänder ett fint ljus och slappnar av. Du andas och blir lugn och en skön känsla sprider sig i kroppen.

Ha gärna på mediationsmusik om du vill. När du är avslappnad så lutar du upp huvudet lite bakåt och ber Ärkeängeln Rafael komma, njut och känn närvaron på ditt unika sätt. Res dig upp och ta med dig ljuset och gå till det rummet som du vill börja att rensa först.

För din högra hand i en rörelse, håll ditt ljus i vänster hand och gå runt i rummet och be Ärkeängeln Rafael att rensa energierna. Be sedan om det helande ljuset och stanna upp och känn hur luften renas och det helande ljuset förs in….Tacka och gå vidare till nästa rum osv…

Denna process är starkt och kärleksfull! Du har nu fört in ljuset och kärleken i dina rum.

IMG_1196.JPG

(Ibland när jag “rensar” hus så handlar det om energier som finns kvar och kan var platsbundet, någon som inte gått över på andra sidan osv. Då jobbar jag som medium för att få kontakt och få till mig vad det är, sedan för jag över detta till ljuset på andra sidan. Jag jobbar alltid med änglarna men då på ett annat sätt. Upplever du att du under längre tid ser eller känner på dig en närvaro som känns tung, eller du känner dig orolig och kanske lite “bevakad” så kontakta ett medium som rensar energier. Vill du ha min hjälp så hör gärna av dig. Vi kommer då överens om dag och tid. (Believeanna.se) 

(Idag arbetar jag på tarotguiderna kl 21.30-23.00, du är så varmt välkommen!)

All lycka i ljuset och till dig i ditt hem! Kram Kram! 

IMG_1093.JPG

Anna

 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Rensa ut negativa energier! Ut med det gamla och in med nya! Ta hjälp utav Ärkeänglarna!

  1. Eva Egnell skriver:

    Tack <3 Den negativa energin sitter i väggarnna på min arbetsplats. Där vi alla blir allvarligt sjuka förr eller senare. Cancer. hjärnblödningar, MS och andra krämpor, jobbar på ett fängelse som tidigare var ett mentalsjukhus, själv bott på området och efter 18 år i vackra omgivningar och jag stortrivdes, gick jag till kyrkogården och bad de som är där nu släppa mig fri från det vackra området, kände det var dags att gå vidare. Jag har ställt upp för samhällets olycksbarn och nu arbetar jag på området. Myget Sorg, ångest, skuld och skam och tyvärr inte bara de intagna utan även bland mina kolleger. Så Tack för rådeet jag kommer börja med att tända ett ljus och sedan sätta mig ned och be en bön om att andarna lämnar min arbetsplats, det spökar nämligen i huset säger killarna. Några av mina kolleger skrattar men andra tar det på allvar.
    Så tack Anna, nu komma jag reta in till min arbetsplats med ett liteet hopp oim att det går att förändra en arbetsplats <3
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *