Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen! Kramen!

Hej alla fina läsare!

Idag ska jag fortsätta att svara dig läsare som skrivet på min blogg. Jag har ca 90 personer kvar och det är intressant det just du skriver och svarat. Jag tar det emellanåt eftersom jag jobbar, har barnen och gården med djuren, är så tacksam för ditt engagemang. Idag eller under morgondagen har du svar från mig. Vi “syns!”

IMG_1325.JPG

Jag vill påminna dig att du har sådan kärlek runtomkring dig och att du inte är ensam fast du kanske känner dig ensam ibland. Det kan vi alla göra, inget konstigt med det men kom ihåg och be om hjälp, släpp och ha tillit. Du bjuder in änglarna- De vill inte “störa” dig utan de har respekt för dig så bjuder du in dem så har du dem vid din sida och ha tillit till det åter igen. Låt saker och ting ta lite “tid” ibland, ha inte så bråttom. Du får svar…Du är uppskattad!

IMG_1406.JPG

Här är en bild som jag tog häromdagen nära mig på kvällen med en utav pojkarna på bilden, visst är den magisk? 

13987823_1782140635402924_1861260906_o

Här kommer lördagen och söndagens budskap till dig läsare via min meditation och kanalisering. Ta emot och känn kärlek!

Lördagen:

“Ge och bjud på dig själv idag. Du kommer att få andra att lysa upp och inte bara dig själv. Du sprider kärlek och ljus på detta sättet till din omvärld med att vara positiv. Du påverkar mer än vad du tror…

Gör allt i halvfart idag…När du äter, går, ser m.m. Uppmärksamma din omgivning och dig själv-Det är läkande och rogivande.

Ut och rör på dig på ditt sätt! Trotsa regnet om det regnar och känn den friska energin i luften! Om solen lyser-Ta emot den med kärlek! Andas och fyll dig med ny energi! Var mycket utomhus om det går. Om du inte kan gå ut-Öppna fönstret-Andas och få in nytt! Det kommer att fylla dig med klarare tankar och du blir lugn senare…

Gör det lilla extra idag! Var kreativ och gör det lite annorlunda kanske eller använd din fantasi så skapar du  “goda ringar på vattnet…”

Sök dig till kärlek idag, inombords och till andra…Välj med omsorg vilka som ger dig energi och inte tar…Idag väljer du energi med kärlek! Inte de som tar din energi…”

14030737_1783126871970967_1276091781_n

Söndagen:

“Du behöver vila dig…Ta det lugnt idag och gör det som du skjutit på…Du ska prioritera  dig själv och ta dig längre stunder för detta. Gör klart för din omgivning. Du har änglastöd och du kommer uppskatta detta så mycket.

Vad vill du i höst? Vad mår du bra utav? Gör långsiktiga planer genom b la skriv upp det du vill ta bort i ditt liv-Stryk över det och skriv din önskan istället! Det blir så påtagligt och hjälper dig på vägen om du skriver ner det. Renskriv sedan dina önskningar och lägg dessa bredvid din säng i en låda eller något annat. Titta på dina önskningar och känn dem varje kväll och morgon. Det finns inget som hindrar dig till detta! Ha det i fokus! 

Din affirmation idag är: ” Jag skapar glädje till mig själv och andra” Säg det och le…

Idag kommer du på något sätt utveckla din medialitet…Be din guide om hjälp. Ha alla dina sinnen öppna och ta emot. Du kommer förstå på kvällen! Det blir kärleksfullt till dig. Ta emot!

drömmar

Imorgon söndag arbetar jag på Tarotguiderna kl 20-23. Varmt välkomna! Mitt blogginlägg på måndag kommer att komma ut efter kl 13 så du vet. Det är tekniken som gör detta den här gången. Varm kram! Anna

IMG_1093.JPG

 

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen! Kramen!

 1. Karin Hugosson skriver:

  Tack fina Anna läser allt du förmedlar passar mej perfekt Lovar följa dina ord tacksam I kväll ska jag vara med några av mina barnbarn en mys kväll bara dom och jag trevligt att få umgås med bara dom ibland eljest är vi en kärnfamilj som gillar att umgås tillsammans alla Vi är bara 20 pers Ha en trevlig helg Kram ❤️🌷

 2. Mona Stenberg skriver:

  Varmt tack Anna🌺💖
  Så varma å kloka rader att läsa, mitt i prick som alltid🍀🌺
  Ha en mysig söndags kväll☀️🐝
  Kram💕

 3. Jennie Axelsson skriver:

  Först trodde jag att det var slumpen när det låg en 10a i blomkrukan. Sen när det låg en krona i fåtöljen ikväll då förstod jag att änglarna faktiskt e omkring mej och nu hoppas jag att dom hjälper mej att hitta rätt väg till de jag längtar efter 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *