Ge dig själv en healing med änglars kraft som fungerar! Kom in! Jag berättar!

Hej du fina läsare!

Jag ska berätta om chakrafärgernas betydelse och funktion…För många är färg bara färg men färg påverkar oss mer än vi tror…

Ett exempel är färgen rött! Den får oss att “vakna” till och man blir handlingsbar. Den blå och gröna färgen får oss att bli lugnare. Att du valt vissa färger i ditt hem, är både omedvetet och medvetna val.

Många använder sig av färgerna i syftet till att få en positiv healingzon. För att sova bättre så rekommenderar man t ex en lugn, ljus mild nyans av grönt. En gul färg tex i ett kreativt rum-typ hobbyrum eller arbetsrum.

 

Vissa färger kanske du blir mer påverkad utav som har med erfarenhet att göra. Kanske någon barndomsupplevelse m.m Du upplever vissa känslor och tankar till en viss färg. Reflektera lite över några färger… Vad upplever du? Använd alla dina sinnen.

Så här kan du ge dig själv färghealing under ca 10 min, passa på om du är ledig och ge dig lite stärkande healing eller om du bara vill få ny energi. Denna healing stärker dig av kärlek. Prova den! Dina änglar är också med i denna healing. Först så skriver jag ner lite om  färgernas funktion:

 

Röd: Rotchakrat. Ger energi, cirkulationsfrämjande, används mot ischiabesvär.

Orange: Navelchakrat. Gynnar matsmältning och förbättrar ämnesomsättningen. Den är verksam b la mot ledvärk och astma. 

Gul: Solarplexus. stimulerar nervsystem, lever. Används för att behandla förstoppning. 

Grön: Hjärtchakrat. Ger mental och fysisk jämnvikt, är utmärkt mot stress i olika former.

Ljusblått/Turkos: Halschakrat. Uppfriskande och vilsam. Stärker både immunförsvaret och nervsystem. Lindrar inflammationer och eksem.

Blått: Tredje ögats chakra. Healingfärg som hjälper alla åkommor. Blodtryckssänkande och skapar cellförnyelse och kroppsvävnader.

Violett/Lila: Kronchakra. Förbättrar den mentala biten och höjer självkänslan. 

Gör så här: Välj den färg som lämpar sig bäst för ditt “problem.” Lägg dig ner och slappna av och andas långsamt och djupt…Visualisera dig omsluten runt hela kroppen (auran) av den färgen du valt och fokusera på Hjärtchakrat. Be dina änglar komma och bjud även in ärkeängeln Rafael. Bara be dem så är de med dig. Ha tillit till det. 

Andas in färg i det chakrat och visualisera hur den färgen cirkulerar genom hela din aura under några minuter.

Om du märker att det ger lindring, ligg kvar i några minuter till. Max 15 min…Tacka för att du blev fylld med ny energi och healing. Drick vatten efteråt och ta emot den nya energin. Vill du fylla på alla dina charkan så ta ett chakra i taget och be om på fyllnad då healing ängeln Rafael är med. Bjud honom och ha tillit till din känsla. Allt är precis som det ska, ta emot…

 

All lycka i färgernas värld! Ha tillit och bara slappna av och det som kommer upp i tankar och känslor under meditationen-healingen är okej, låt det bara passera och acceptera, återgå till din andning och ta emot kärleken från änglarna. Du blir fylld utav ren energi. Varm kram och gör denna healing, du kommer få ny energi, varsågod! Kommentera gärna om du har lust! 

 

Anna

2 reaktioner på ”Ge dig själv en healing med änglars kraft som fungerar! Kom in! Jag berättar!

  1. Sandra skriver:

    💜Så spot on vad gäller min nuvarande situation !
    Tack fina Anna 🌸
    Önskar dig en fin dag !
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *