Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det var en fin student jag var på i torsdags…Det är speciellt med avslutningar…Förra året tog min son studenten och nästa vecka går min dotter ut nian och då är vi bjudna på middag alla föräldrar med avslutning, lite mysigt. Så här såg det ut förra året, det är min son och Fredrik. Det går snabbt…

Sonen och dottern…Man blir så stolt! Vilken kärlek! 

Denna klänning hade jag på Studentfirandet i torsdags och jag tog även ett par bilder från deras hus och se vilken utsikt! Så vackert!

Idag ska jag rida Duggan och filma lite från hästryggen tänkte jag om vädret tillåter. Chadida ska jag också tränas…Hon är så lyhörd…Jag ska försöka lägga ut en film på bloggen då jag rider och visar dig lite av min miljö där jag bor…Jag vet inte när men den kommer och hur jag gör men det ordnar sig! Hihi! Jag är inte den tekniska “typen” direkt men det brukar gå bra om man inte ger upp! Det kanske är lätt…

Jag kommer också skriva om klarseende i helgen -Hur du kan utveckla denna mediala del inom dig. Håll utkik! (Jag skrev ju om klarhörsel sist gång, om du inte läst den så gå tillbaka och sök i min blogg om du vill) 

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för idag och söndagen till dig fina läsare! Tolka dem på ditt sätt och känn in dem i hjärtat och ha tillit. Det är alltid utvecklande positiva budskap jag får till mig så ta till dig dem i ditt hjärta. Kram och varsågod!

Lördagen:

“Tänd ett ljus och be änglarna hjälpa dig att attrahera in kärlek och frid idag. De hjälper dig gärna. Ta emot!

Hitta ditt inre tempel idag genom att vara vid din “heliga plats” som fyller dig med nya energi…Änglarna är med dig!

Släpp prestationen och slappna av idag, det blir så bra! 

Glöm inte dig själv, du har hjälpt många andra…Gå inåt och lyssna på dig själv och vad du behöver idag…

Din önskan skapar du steg för steg, ge inte upp! Se en långsiktighet i det! Du har stöd!”

Söndagen:

“Ett äventyr denna söndag kan förgylla din dag! Du styr den!

Var öppen för att ge och ta emot idag av din energi! Det blir bra!

Allt förstår man inte förrän efteråt…Vissa saker har med tiden att göra…Var lugn och ha tålamod i en sak som berör dig. Det blir bättre för dig med det! Änglarna hjälper dig.

Fokus på lite hälsosam kost och leverne…Det höjer din energi mer än vad du tror! Be ärkeängeln Rafael hjälpa dig…

En ny kärlek eller något nytt i din relation skapar en “djupare” relation…”

Idag jobbar jag kl 13.30-15:00 på Tarotguiderna, varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega! Håll utkik under helgen på min blogg, det kommer mera om du vill läsa…Varm kram! 

Anna

 

 

10 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

  1. Ann-Christina Fahlman skriver:

    Hejsan
    Tack för din vägledning Jag kämpar med cellgift behandling har hållit på i ett år nu Ibland vill jag ge upp men så läser jag dina vägledningar och får ny kraft och tillit att detta kommer att gå bra bara jag har tålamod Det som sker det sker Ha det gott❤😆

    • anna skriver:

      Åh, fina du! Ja, ha tillit! Min syster som står mig nära gick också igenom detta nyligen…Ha tålamod och tusen helande kramar till dig! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *