Så här kan du se dina änglar! Vill du utveckla ditt klarseende? Vad är klarseende? Kom in!

Hej du fina läsare! 

Idag ska jag skriva om klarseende och vad det kan innebära. Ibland har vi så mycket fokus på vårt fysiska seende så vi “lägger undan” vårt inre seende. det är oftast där änglarna kommunicerar med oss enligt min uppfattning. Det är så att änglarna vill ha lika mycket visuell kontakt med oss som vi vill med dem! Visst är det härligt?

Hmm…Kanske du tänker nu för att du påtagligt inte sett någon ängel kanske framför dig med vingar…Det är inte så de visar sig alltid, de kan visa sig så men enligt mig så händer det inte lika ofta. Jag ser änglar i ljus, de visar sig i olika former av ljus men jag även få en stark känsla av godhet, kärlek och frid m.m 

Om din uppfattning är att du ska se änglar som “levande människor” för att kunna se dem så tror jag att du missar mycket genom att du har en föreställning om hur det ska gå till…

Obs! Synen är lika mycket i ditt sinne! Ditt sinnets öga…Inuti huvudet..Inte utanför ditt öga…Det är bara en del utav din syn…Ändra din inställning och var öppen till ditt sinnets öga så ska du se…

För att din syn visar sig i ditt sinne så är den inte mindre verklig för det! Jag kan ge ett exempel…Om du tänker på ett semester minne just nu, så observerar du omgivningen som du befann dig i…Du kan nästan se och känna dig tillbaka, eller hur? Eller att du dagdrömmer och ser en vision framför dig…Det är på det sättet man kan se änglar och andevärlden. En sorts film som kan spelas upp och inre bilder som visar sig… 

Det yttre ögat uppfattar ljus och former på ett sätt. Det är därför du ibland kan uppfatta skuggor snabbt som åker förbi på sidan av dig eller ljusglimtar på sidan av ögat. Vi kan inte uppfatta ljus på samma sätt i seende om vi ser rakt fram. Det är därför många tror att man inbillar sig när man kan uppfatta en skugga snabbt eller se ljus och mönster svepande förbi i hög hastighet. Det är änglar som kan visa sig så. Även kanske anhöriga från andra sidan…

Om du övar så kan du uppleva och se änglar. Jag ser änglar för min inre syn både bakom och på sidan av människor…Är man inte van eller inte riktigt vet hur man ska öva så börja med din inre syn genom att blunda och slappna av. Be änglarna komma till dig. Står du framför en person så kan du ev då se personens änglar i din inre syn när du blundar…

Många ser ljus i olika färger och former, det är änglar. Du kan också ex se änglavingar eller uppfatta som en genomskinlig form av en person som strålar ut med olika ljus…En del ser dem som en fysisk person. Så här kan du se änglar! Detta är bara några sätt som jag uppfattar dem och det finns säkert mer så lita på det som du får till dig i ditt seende…

– Att få kontakt med andevärlden och änglar genom att du sover och drömmer är inte ovanligt. Du ser dem klart. Oftast så kommer man ihåg denna drömmen ganska tydligt och väldigt länge och den har något gott syfte. Den känns väldigt stark för dig.

-När jag var i kyrkan på konfirmation inte för så länge sedan så berättade jag för er läsare att jag såg änglar väldigt tydligt som ljusklot som gnistrande till och jag fick även upp detta precis på kameran-såkallde ljus-orber! Jag brukar be änglarna vara med på fotona och visa sig då ser man ofta detta! Önska dig detta nästa gång och i andliga sammanhang så är de ofta med. Du kan se detta runt en andlig och medial människa, barn är inte ovanligt. 

-Energi av olika ljusgnistor som jag skrev tidigare om…Du ser energivågor som är änglar…Jag upplever ärkeänglarna i olika färger medan änglar är mer vitt och “ljust”. Ärkeängeln Ariel ber jag ofta om hjälp och hon visar sig i ljust rosa sken för mig tydligt. Tro på din egna förmåga och skapa dig din egna uppfattning. Änglar vill att vi ska tro på dem på ditt egna sätt. De känner dig och vill vara dig nära. 

-Fjädrar, mynt som du hittar eller en siffra som visar sig hela tiden eller en sifferkombination som dyker upp ofta är änglatecken. Om det är nära och kära på andra sidan som visar sig så kan de göra det genom fåglar, fjärilar eller blommor, träd och djur. det kan vara änglar som skickar det också…Det betyder att de är med dig och de kommer med trygghet och kärlek, så det är bara att ta emot. Tacka gärna och ge dem din uppmärksamhet.

(Ibland har jag tackat hur många gånger som helst på en ex promenad och mer tecken får jag…)Ju mer jag tackar och känner tacksamhet desto mer andliga tecken och vägledning får jag med kärlek. Mena ditt tack och känn det i ditt hjärta. Se saker med vackra ögon och godhet. 

-Änglar kan ge dig änglatecken genom att du tittar på himlen! Moln som ändrar sig till saker som du ser tydligt m.m Det kan ge dig svar…

-Du kan också få upp en återupprepande sak eller symbol som gör sig tydligt snabbt från och till. Eller som jag beskrev tidigare ungefär som att du ser en film i din inre syn som spelas upp där du får information om dina ex vägval i livet. 

-Jag har också fått till mig saker och ting som inte har hänt än men som jag får reda på innan det händer tydligt. En synsk förmåga…

Detta är bara några saker men som jag tycker är tydligt när det gäller klarseende.

För att öppna upp ditt klarseende så kan du hålla en kristall eller sten vid tredje ögat-mellan dina ögonbryn och be änglarna ge dig det klara ljuset till ditt klarseende och öppna upp detta. Du kan också be ärkeängel Mikael och skydd och trygghet.

Du behöver inte vara rädd för rädslan är egot. Du kan dra ner på ditt klarseende om du själv vill, du styr detta själv du behöver inte vara orolig. Det är en gåva som du är född med och tillhör ditt högsta jag. Änglar vill oss bara väl och de skyddar dig med kärlek. Andevärlden är fin och vacker, inte tvärtom…

Jag “rensar” många hus och jag anser inte att det finns några hemska “spöken” Jag ser det inte så utan det är personer som sitter fast som behöver hjälp. Vissa saker ser man som berör men jag har änglar som skydd och jobbar med dem. Det är ljus och kärlek! Änglar hjälper oss alla och de är min hjälpare i allt medialt arbete och i mitt andliga liv. 

Allt som har med andlighet och de olika sinnena att göra har ett starkt band med hur du tar hand om din kropp/själ. Motion, sömn, balanserad kost, att umgås med människor och djur m.m Att hitta ena balans i saker och ting gör att du är en tydligare kanal för änglars kommunikation. Att göra så gott man kan och inte döma sig själv och andra bidrar också att hitta en balans…Att bearbeta vissa saker i ens liv och ta tag i det som man själv behöver…Att vara snäll mot sig själv och andra.

Jag tycker att det här med snällhet är viktigt- Att göra saker för att det känns bra utan att vilja ha något tillbaka…Att på det sättet följa sitt hjärta och det skapar så goda tankar…Det öppnar också upp ditt klarseende på ett annat sätt…

Du får gärna kommentera och berätta det som kommer till dig, dela gärna med dig för det är inte bara jag som läser min blogg, det är många och jag är så tacksam att jag kan hjälpa till lite på den andliga och kärleksfulla vägen som du kanske befinner dig på…Varsågod och åter igen-Här kommer en varm kram till dig fina läsare! Du får gärna dela min blogg vidare och sprida änglars kraft. 

Kram Anna

 

 

13 reaktioner på ”Så här kan du se dina änglar! Vill du utveckla ditt klarseende? Vad är klarseende? Kom in!

 1. Katarina skriver:

  Hej och tack för vägledning!
  Jag ser änglar i molnen (ansikten)…
  Igår såg jag en “blåvit Orb” i badrummet.
  Är det AÄ Mikael som kom förbi hos mig? Tack
  Katarina

  • anna skriver:

   Hej! Vad fint! Ja, det kan det vara…Vad fick du för känsla? Tro på den och all lycka till dig! Kram!

 2. Berit skriver:

  Tack för det du skriver om . Det bringar klarhet i mina funderingar . Jag är väldigt intresserad av det andliga och att änglarna är med mig det har jag känt väldigt många gånger , jag känner mig aldrig ensam. Jag vill väldigt gärna utveckla min mediala förmåga men vet inte hur jag ska gå till väga , har du några råd att ge ?

  • anna skriver:

   Hej Berit! Fortsätt som du gör! Läs och känn in det som känns bra för dig. Gå på någon kurs kanske, cirklar m.m Det finns också andliga mässor m.m All lycka till dig! Kram!

 3. Karin Eriksson skriver:

  Hej Anna! Jag delar helt din övertygelse att det inte finns några “hemska” spöken.
  Jag gör ofta ” snälla “saker utan att få tillbaka men nu har jag hamnat i en situation där jag inte längre orkar ge utan har dragit mig tillbaka på grund av all skit jag får ta. Betyder det att jag är en ” dålig ” människa?

  • anna skriver:

   Hej Karin! Att sätta gränser är också att vara snäll! Att vara snäll mot sig själv är grunden, det är inte att vara en dålig människa. Lägg energi på rätt saker är godhet. Det är skillnad på att ge och förvänta sig att få något tillbaka, det är inte att ge. Ge till dig själv nu och ta vara på nuet. Var snäll mot dig själv. Kram kram!

 4. Ulrika skriver:

  Varje gång jag är på min pappas grav så flyger där en duva omkring. Eller så sitter han i en trädtopp en bit ifrån och kollar på mig♥️

  Anna, skulle jag kunna skicka en bild på en ängel till dig? Skulle vara fint att få en snabb kommentar om den.

  Varm kram Ulrika

  • anna skriver:

   Hej! Vackert att få uppleva detta! Ta emot kärleken! Angående bilden så tar jag inte emot den här och jag känner att du ska ha tillit till det som du får till dig! Hoppas du förstår! Tack fina du för din kommentar! Varm kram!

 5. Gudrun skriver:

  Jag blir så glad och belåten i sinnet när jag läser dina förklaringar det låter så enkelt och självklart. Pratar med min eller mina änglar många gånger på dagen och har en otrolig lyckokänsla av detta, får hjälp i mångt och mycket men det vill till att bara lyhörd för att förstå. Tack än en gång och kram till dej.

 6. Carina Bilow skriver:

  För lite sen var jag ner till grovsoprummet och när jag skulle gå ut fick jag se 3 svarta fjädrar liggande lite utspridda. Kvällen efter när jag sitter och tittar på tv lyfter jag huvudet och tittar ut. Jag kunde knappt tro mina ögon. Då ser jag 3 svarta änglar bredvid varandra, med vingar och allt. Vände bort huvudet för jag kunde inte tro mina ögon. Tittade igen och dom var fortfarande där. En fantastisk upplevelse som fick mig att känna lycka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *