Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Tack för all respons för mitt sista inlägg om klarseende, har du inte läst det så gå tillbaka i min blogg och läs gärna hur du kan utveckla ditt klarseende och se änglar. Innan det så skrev jag om klarhörsel och hur du kan utveckla din hörsel och höra änglar. 

Jag står inför endel skolavslutningar denna vecka, det är fint och en sådan fridfull känsla…Idag ska jag möta upp min dotter för hon ska göra sig fin i håret och slinga sig. Hon går ut nian. Är det bara barnen som blir äldre? Det känns så i allafall! Haha! Fredrik har jobbat i Norge sedan i fredags och kommer hem imorgon så det blir skönt att vi hjälps åt igen.

Jag har inget att klaga på för vi har valt det så här men det är intensiva dagar ibland. Jag hittar stunder och är närvarande i det jag gör nu och då blir det inte stressigt. 

Många tycker och tänker och undrar hur jag hinner allt och har åsikter om saker och ting och det är väl snällt men lyssna alltid på dig själv om vad som är bra för dig. Jag lägger min energi på det som är bra och barnen, djuren/gården och mitt mediala arbete ger mig energi-Inte tar…Jag har ett gott liv med mycket rikedom i det enkla.

Att vakna och bli bemött av en hund som viftar på svansen, katter som jamar efter mig och hästar som gnäggar godmorgon! Det är en utav alla fina saker i mitt liv. Att få se barnen utvecklas i alla dess faser! Nu är alla i puberteten mer eller mindre så hej och hå! Haha!

Mina vänner-Glöm inte att det är du som är regissören i ditt liv! Ingen annan! Försök att inte förstora upp saker och göra det så komplicerat utan lev och känn. Ta in det goda som finns fast det känns tungt emellanåt-Det hör till med alla dess utmaningar…Ha tillit! Kram!

Här kommer dina änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen till dig-Ta dem till ditt hjärta och tolka dem på ditt unika sätt, ha tillit och känn din styrka. Änglarna vill oss så väl! 

Måndagen:

“Det som du oroat dig för ett tag nu är en oro i onödan för det kommer att lösa sig. Kanske inte på det sättet som du trodde men det blir ett sätt som är bäst för alla och under en långsiktighet så är det bäst för dig. Se det lite längre fram…Ha tillit och ta emot!

Ta dig tid för dig själv idag och känn in vad du vill…Änglarna är med!

Var ej “dubbel” i din åsikt utan stå upp för det du vill. Finn din styrka i det. Var rak och vänlig. Det blir så bra!

Barn påverkar ditt kärleksliv på något sätt. Se till att det blir positivt! Du kan styra det!”

Tisdagen:

Ut och rör på dig efter din förmåga…Var ute i frisk luft! Det ger dig ny kraft! Mer än vad du tror! Änglarna är med dig!

Idag står du inför något val. Välj efter ditt hjärtats lust. Det blir bra!

Skapa en frizon utav stenar du dras till. Det kan vara kristaller eller utomhusstenar- Kanske både och…Det blir en “ny” energiplats för dig. Denna plats kan vara utomhus som inomhus. Välj det som känns rätt. Be ärkeängeln Rafael hela din “nya” energi plats.

Bär inte så mycket ansvar på dina egna axlar…Släpp det till änglarna och backa…Du får rätta signaler till dig att du är på rätt väg.”

Varm kram till dig och idag arbetar jag 18-19 på Tarotguiderna och imorgon-tisdag 19-22. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig eller någon annan fin kollega. Ha en fin dag nu och du skapar den!

Anna

 

 

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *