Så här ser du din egna aura! Här får du en övning! Välkommen!

Hej du fina läsare! 

Den här övningen ska du helst göra när du är så avslappnad som möjligt eller när du är ganska nyvaken för ditt högre medvetande är oftast lite “högre” vid dessa tillfällen. Det är lättare att se sin egna aura på detta sättet. 

Vi är då avslappnade i våra sinnen och öppna för att ta in information och färger…

Som ni vet säkert så använder jag mig utav endel färger både vid kommunikation med änglar och vid vägledning. Varje färg “står” för någonting och änglar är runtomkring dig i din aura som omger dig. Auran är den icke fysiska energi som omger oss…

Jag gjorde en auraläsning och fick denna efteråt och här ser du mina färger just då, auran förändras med hur vårt sinnestillstånd och fysiskt mående är i livet. (Detta går att göra påg b la vissa andliga mässor)

l

Detta kort togs (2015) och färgerna står för:

Gult: Glädje, lycka, viljestyrka, energi m.m

Orange-Spänning, kreativitet, rörelse m.m

Rosa-Kärlek, omsorg omhändertagande, frid m.m

Indigoblått- mediala förmågor, drömmar, logik m.m 

Lila-Andlighet, medvetenhet, öppet sinne och mottaglig

Vit-Renhet,” gudomliga” tankar, helig, positiva avsikter och viljan till att vilja väl.

Vad min skyddsängel vill säga mig tex med den gula och den orange färgen är att uppmuntra mig att göra det som ger mig glädje och hjälper mig att känna mig kraftfull och stark. Den orange färgen betyder t ex att jag ska följa flödet och att fortsätta att vara kreativ och sprida frid inom mig och till omvärlden. Du kan ta reda på de olika aurans betydelse och vad färgen står för i böcker, googla m.m känn in också själv vad färgen säger dig…Vad ger den dig för “meddelande”?

Gör så här för att se din egna aurafärg/färger:

-Håll handen framför ansiktet och se och betrakta den med “vilande” ögon.

-Se på ditt långfinger (det längsta fingret) med “drömsk” blick, avslappnat och skönt…

-Du kommer se hur din aura börjar framträda runtomkring din hand…

-När du kommit så långt att det händer men du behöver inte se en jättetydlig färg/färger så blundar du och så ser du en färg eller olika färger “snurra runt” för din inre syn. Dessa färger kommer ifrån din aura och de änglar som omger dig…

 Alla kan uppfatta änglar men man gör det på olika sätt…Tänk på att din fantasi är din vän i “början” när du vill ha bevis. Det är din vän när du utvecklar dina sinnen. Det handlar om intentionen så lita på det du får till dig.

När du sedan har sett din aura så kan du ju passa på att be din skyddsängel stå bakom dig och sluta om dig och visa sig för dig i ditt inre, ta emot det du ser i färg, känsla m.m Var bara öppen. Tillåt dig att “fantisera” om du tror det…Din skyddsängel kommer alltid med kärlek så ta emot…

Varm kram!

 

Anna

11 reaktioner på ”Så här ser du din egna aura! Här får du en övning! Välkommen!

 1. Karin S skriver:

  Igår när jag låg och solade och blundade så började flera färger “fladdra” runt. De var grönt, violett, rosa och vitt om vartannat. Jag låg och “pratade” med änglarna och var “halvsovande”. Har inte varit med om detta tidigare. Kan det ha varit någon form av aurabildning? Spännande ☺ Tack för denna informationen 💖

 2. Eva Maria jarama skriver:

  Nåt blockerar mig.men ser vitt.alltid vitt och inget annat.ser inte min skyddsängel men känner.ska träna vidare. Tack

 3. Susanne skriver:

  Jag ser ingen färg, det är bara mörkt och jag får ont i huvudet. Jag får öva för jag vill gärna se min skyddsängel och min aura. Kram

 4. Regine skriver:

  Vilket bra tips! Har kommit till att se det vita fältet som är närmast kroppen, men sen blir det stopp. Ska testa med att blunda 🙂 Tack och kram!

 5. Sofia skriver:

  Vilken bra övning! Jag har stått framför spegeln och försökt se auran, men har liksom blivit låst. Detta var ju toppen! 😀 Tack!

  Kram Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *