Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag kom och tänka på allt fint som skapas och som finns hos oss alla…Det som vi tar för givet är oftast det som är mest värdefullast…Du vet den där stunden då du känner ett lugn och harmoni att bara kunna vara i nuet och verkligen njuta av det…

Dessa stunder är något vi kan skapa om vi prioriterar det…En närvaro som är gudomlig och kan finnas där vart du än befinner dig om man blir medveten om det…

Det gäller att skapa ett handlande till det du vill ha i ditt liv…Att medvetet ta till sig tilliten att det blir bra och att du är ett universellt ljus som vill ha kärlek i ditt liv och göra handlingar utefter detta…Att sätta värde på dig själv och att se värdet i alla andra trots olikheter…

Jag vet att änglar vill oss det bästa och är med och skapar detta inom oss för de finns inom dig…Plocka fram ängeln inom dig och fråga din ängel om hur ängeln skulle ha gjort i vissa situationer och jag lovar dig att du får svar…

Handla efter det…Det är sann vägledning…Börja idag-Varför inte be en bön tyst för dig själv eller på vilket sätt du vill…Ett exempel är:

“Änglar, jag ber er att vägleda mig i sanning idag och förena mig och andra i kärlek i de val jag står inför…Hjälp mig att göra rätt val och visa mig vägen, tack för all hjälp!”

Du sätter igång en andlig och högt medvetande sanning som för dig till kärleken på detta sättet…Ta emot detta fina! All kärlek till dig!

Jag har börjat att meditera och kanalisera på kvällarna istället för jag har förstått att många vill ha budskapen tidigt på morgonen när det går upp ex innan jobbet m.m…Jag ska försöka att hålla mig till detta så mycket det går…kram! 

Här kommer dina budskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, varm kram och varsågod:

Tisdagen:

“Våga tro på dig själv i en fråga idag som du har varit osäker på…Din intuition leder dig rätt…Tro på detta!

Ditt hjärta längtar efter lek och att slappna av. Ge dig detta idag. Du kommer förstå betydelsen i detta…

Se optimistiskt på en sak dom du väntar på…Det kommer snabbare än du tror och du får en “ledtråd” idag…

Idag ska du vara stolt över dig själv för att du fixar färdigt en sak som du skjutit på…Ta emot glädjen i det “lilla”

Onsdagen:

“Låt ingen annan påverka dig idag angående något som du vill göra utan lyssna på ditt hjärta, det blir så bra…Våga att sätt gränser…  

En resa är på ingående…Det kan vara att du håller på att planera en liten resa själv eller att någon kommer med ett förslag idag…Ta emot denna goda ide och träd i kraft…Ny energi och gläd dig redan nu!

Änglar ger dig siffror idag som vägleder dig på god väg…Ta emot kärleken i detta…

Ärkeängeln Raquel berättar att allt är som det ska och att det finns en väg som är rätt för dig. Ta det lugnt nu och lita på det… “

Idag arbetar jag 13-16 och 22-24 och på onsdag 11-12 och 13-16. Välkommen att ringa till mig eller någon annan fin kollega. Varm kram från mig!

Anna                                                   

13 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

 1. Annika Hult skriver:

  Tack Anna ….❤️ Jag läser ofta dina änglabudskap…..å försöker ta till mig. Ha de …🙏❤️🙋🏻

 2. Yvonne skriver:

  Tack Anna för budskapen redan ikväll de gav mig hopp inför morgondagen 😊❤. Tycker mycket om att läsa allt du skriver och alla fina bilder du lägger ut, tacksam för alla tips också som du delar med dig av. Många kramar ❤ 🤗

 3. Diti skriver:

  Ville bara säga tack så mycket för att du tänker på oss läsare och vill alltid ge och sprida kärlek🙏 Det är en fin gåva att läsa tidigt på morgonen dina änglabudskap💜

 4. Jane Larsson skriver:

  Härligt, la några kort igårkväll . Ärkeänglen Raquel va den som skulle hjälpa mig se det violetta ljuset.
  Tack för ditt budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *