Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag måste bara börja och tacka er för att du uppskattar mina budskap och allt annat jag skriver om, detta är drivkraften i mitt skrivande att få förmedla universums kraft som vi har inom oss…Jag gör detta för jag vill förändra i kärlek och kan jag hjälpa till på något sätt så gör jag detta med glädje…Änglar vill att vi ska tro på vår kraft och ta fram ljuset inom oss som vi alla har…Vi ser och känner inte alltid hjälpen som vi får pågrund av att vi skenar iväg i livet med alla “måsten” som vi skapar…

Vissa saker ska ju göras, så är det ju för oss alla…Jag menar mina barn, arbete, djur och gård sköter sig ju inte självt och inte mitt bloggande heller men vad är drivkraften? Jo, kärleken, passionen till att göra något gott och vilja hjälpa till så att det blir bra, att känna gemenskap och ta hand om sig själv och andra…Detta är en prioritet…Om man fokuserar på rätt saker så kan man ta bort mycket av det som drar ner vår energi…Du gör ju också kärleksfulla saker varje dag, glöm inte dig själv för du är viktig…

Två exempel kan vara rutiner du gör bara för att det ska göras men inte behövs egentligen…Engagemanget du har i vissa människor som tar din energi…Ta en stund idag och sätt dig ner vid ett ljus och skriv ner det DU VILL göra med ditt liv. Be änglarna om hjälp…Skriv ner hur du vill må och hur du ska skapa detta nu…

Följ dessa råden du gett dig själv nu för att bringa lycka och harmoni till dig själv och andra…Du är på väg! Härligt! Skapa ditt liv nu som också blir bra för din omgivning…Mår du bra så mår andra bra…Gör goda handlingar till andra utan att kräva någon uppmärksamhet alls…Det är ren glädje och tacksamhet…Skriv gärna vad det första blev som kom upp på din lista om vad du vill i ditt liv och ska börja prioritera nu! All lycka på din väg nu! Du är regissören i ditt liv…Du har ansvaret…Varm kram från mig!

Så här såg min meditationsplats ut ikväll för dina budskap…

Här kommer änglabudskapen och vägledningen för torsdagen och fredagen till dig fina läsare! Känn in orden i ditt hjärta och slappna av…Änglarna är med dig…Våga tro på din förmåga och ha tillit till din andliga gåva…Varsågod:

Torsdagen:

“Idag upplever du en “ny” sida hos dig själv där du blir lite förvånad på ett bra sätt att du vågar stå upp…Var stolt över dig själv…Du blir stärkt!

Du är inte ensam…Detta är en påminnelse om änglars kärlek till dig och ta till dig dem…Du är hörd!

Utforska och sök någon kurs, utbildning, cirkel, intresse idag som du är nyfiken på, du hittar rätt! Be änglarna vägleda dig…

Du ser din vän eller kärlek med “andra” ögon idag och det är bra för dig…Det sluter frid och harmoni inom dig…Slappna av och lyssna på din känsla…”

Fredagen:

“Rörelse, dans, lek, finns med dig idag…Det blir glädjerikt och mysigt!

Ett djur “pockar” på uppmärksamhet idag…Det kan vara ett tamdjur eller vilt…Det är kärleksfulla budskap som djuret kommer med och ger dig healing…Ta emot detta vackra!

Be Ärkeängeln Rafael komma och ge dig healing i några minuter där du är idag om du vill och behöver detta…Ha tillit till detta när du ber om det, du kommer att uppleva energin…Ta emot!”

Idag får du feedback eller komplimang för något du gjort…Ta emot och gläd dig!”

Denna tavla målade jag idag. Den heter “Tillit”

Idag arbetar jag på Tarotguiderna kl 14-18 och imorgon fredag 10-12. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig eller någon annan kollega. Varm kram!

Anna

9 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. Christina Svensson skriver:

  Tack för dina fina budskap 💞
  Vi behöver påminnas varje dag o inte bara ta för givet.
  Tillåta känslan att änglarna är med oss hela tiden, gäller bara att stanna upp o ta in deras budskap!
  Underbart ❤️❤️
  Kram kram

  • anna skriver:

   Hej Rosi! Gå ut på tarotguiderna.se och där får du all info på länkarna där. Det finns olika betalningsätt b la faktura. Gå ut och kika. Jag har agenter. 68 om du vill nå mig. Du kan också gå ut och få info om oss alla vägledare genom att trycka på “vägledare” Varmt välkommen och kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *