Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ibland är det ju så att många vill kontrollera eller tycka och tänka mycket om andra människor men man uppnår aldrig frid eller frihet på det sättet…Det är en rädsla som är i grunden. Om man däremot försöker att uppnå sin egna vibration i kärlek ut till universum då får man frihet…

Man kan aldrig styra andra människor genom stridighet, makt och dåligt beteende…Om man släpper på sin egna kontroll och ifrågasätter sig själv varför man gör mindre bra saker ibland så är man på god väg till ett andligt uppvaknande..

.Allt är en lärdom det finns inga så kallade misstag…Att skapa en medvetenhet om sig själv är en stor lärdom…Bli medveten om hur dina tankar känns i hjärtat, känns det inte bra så ändra dina tankar till att det känns bra eller bättre…Bli medveten om kopplingen mellan tankar, känslor och det som blir verkligt…

Är dina tankevanor i samma banor som dina önskningar hela vägen? Hmm…Kanske inte alltid eller? Om du vill nå något och du blir medveten om din kraft i dina tankar och tar från förmågan att ta in de saker du önskar dig, då har du rätt fokus över det du upplevt.

Känn dig fram i dina tankar innan och välj rätt tanke i hjärtat då kan du manifestera det du vill..Saker och ting förändras, häng inte kvar i samma tankar, känslor om det inte ger dig det resultatet. Byt till ny tanke och känsla…Allt är energi och rörelse…

För att det ska ändras så ska tankarna och känslan till det ändras och då når du samma frekvens-vibration i universum. Du blir din skapare…Du väljer tankar och känslor…Bra och goda tankar och känslor-Bra resultat…Dåliga och sämre tankar och känslor-Ej bra resultat eller mindre bra…Du får tillbaka det du sänder ut…

Det som är så bra är att man kan ändra sig när man vill och som sagt allt är lärdomar och vi ska gå igenom vissa saker för att kunna växa i oss själva…Det är positivt att kunna växa och lära om eller lära nytt…

Attrahera in rätt saker i ditt liv och till dig själv, tro gott och vill väl, det kommer man långt med-Goda tankar och känslor! Känn också in allt gott du gjort i ditt liv…Allt du lyckas med och gått igenom…Vilken lärdom! Varm kram!

Här kommer dina änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, ta dem till din själ och känn in vibrationerna-Det goda till dig och ta emot! Ta emot i kärlek! Varsågod!

Lördagen:

“Idag kan du känna dig fri som den själ du är…Njut av din frihet till att välja det som gör gott! 

Bjud in mirakel idag i ditt liv så får du den energin och kraften till dig…Du kommer uppskatta det som du upplever…

Du klarar det “hindret” som du har varit lite orolig för…Ta initiativ och agera nu, vänta ej…Det bli bra och änglarna är med…

Du är i ett andligt “uppvaknande” nu och du står inför en stor utveckling om du tar emot…Det är kärlek, visdom och tilliten som växer…Ett steg idag till detta….Du kommer förstå…Livet i sig är andligt om du gör det till det…”

Söndag:

“Komplicera inte saker och ting så utan gör det enkelt idag…Du lyckas med bravur och dagen blir din…

Släpp kraven och ta emot glädjen idag. Ta bort måsten och ta in roligheterna…Det blir lyckat!

Du är god och hjälper, stärker andra…Glöm dock inte dig själv…Ta emot kärlek och känn dig älskad…Du är det!

Det finns obegränsade möjligheter nu och några dagar framåt…Vill du utveckla något nytt så agera till detta…Tiden är rätt! “

Här ligger Elsa på Duggans rygg igår och vilade i stallet när jag grejade med henne…Hon är för go…Hihi! Kärlek!

Idag lördag så arbetar jag på Tarotguiderna kl 09-12 och kl 22-23, söndag kl 20-21 och 22.30-24.00. Välkommen till mig eller någon annan fin kollega. Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *