Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare! 

Det har varit en intensiv period men så tacksamt…Jag har jobbat mycket och skrivit i min bok…Djuren mår gott och där finns det så mycket kärlek precis som hos familjen…Jag har blivit erbjuden en del jobb det sista och jag blir så glad faktiskt, inget jag hade räknat med så direkt men utveckling är alltid roligt och spännande så jag får se med vissa projekt…

Mitt mediala och andliga arbete går före allt och där ingår ju givetvis den fysiska träningen. Den är lika viktig som de andra delarna i mitt andliga liv. Spännande…Snart är det dags för en stor andlig mässa i okt som jag ska ha föreläsningar, storseans och sittningar på, så roligt och tacksamt! Tackar för detta!

Idag mina vänner blir det inga ”glamourbilder” på mig inte! Jag hade ett cykelpass i fredags där jag blev fotograferad b la för min bok och här kommer några svettiga träningsbilder på mig i cykelsalen, haha! Att kämpa ihop och motivera andra människor är så inspirerande och tacksamt!

Nu kommer ännu mindre ”glamourbilder” på mig i gödselstacken! Haha! När vi håller på att flytta den 20 meter bort…Att ha en gård innebär arbete för kropp och själ…Allt ska göras och det är bara att ta tag i vissa saker! En fin dag med frisk luft och skön träningsvärk dagen efter! 

Att uppskatta det lilla och enkla i livet blir så mycket större än det stora i livet som sker…Det stora blir liksom bonus och en ännu mer tacksamhet…Det kan vara en konst i sig kanske att fokusera på det lilla men det är oftast det som är av betydelse i livet…Jag älskar enkelhet och frid men tar emot det stora med enorm glädje! Har en sådan tacksamhet till det som finns…Försöker att fokusera på detta och känna det goda i livet…

Vi har upp och ner dagar, allt är inte så ”käckt” alltid och det vet vi alla annars så förtränger man nog livet eller bortser från våra lärdomar men det går att tänka och känna om…Det går att styra upp och hitta lärdomen i saker och ting istället för att hamna i något ”tycka synd om sig själv syndrom” där man blir ett offer istället för att göra ett annat val…

Ge dig själv tid och reflektera det goda du vill ha in i ditt liv och håll dig till det…Inte tvärtom…Där har vi alla människor möjligheter att styra om…Ta vara på ditt liv och det handlar om att hitta det som gör att man mår gott…Varm kram!

Här kommer dina änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen till dig fina läsare! Ta detta till ditt hjärta dessa dagar och ta emot kärleken i ditt hjärta…Änglarna är med dig!

Tisdagen:

”Idag ska du använda din tid som du vill och behöver till det som är viktigt för dig…Släpp det andra eller det du kan ta bort…Prioritera om det behövs…Du är nummer ett…Änglarna är med!

Din framtid eller det som är framför dig är tillgängligt för dig nu…Ta för dig…

Idag kan du njuta av livet på ett sätt som du inte gjort på ett tag om du ser det som du brukar ta för givet…Se och upplev…

Våga vara sårbar och ta emot kärleken idag, var dig själv…Du kommer förstå…”

Onsdagen:

”Du behöver inte förklara dig om du inte vill göra vissa saker…Säg bara nej lugnt och att du har tänkt om…Lyssna på ditt inre…Slappna av och stärk dig…

Du påverkar andra och berör…Fokusera lite på dem som berör dig om hur du kan tacka dem och ge dem omtanke och uppmärksamhet. Det uppskattas så mycket! Våga berätta hur mycket det betyder för dig! Änglarna är med dig…

Tänk och agera som en ängel skulle göra i situationer idag…Det blir så kärleksfullt för dig och betydelsefullt för alla…En situation berör dig mycket idag som blir bra…

Din kraftfullhet stärks och modet träder fram mer och mer…Ta fram detta idag och lys! Du lyser och ta emot det på ett ödmjukt sätt…”

Idag arbetar jag på Tarotguiderna kl 13-16 och 22-24, onsdag ledig ev lite extra och på torsdagen 14-18, varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega. 

Varm kram!

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *