Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vad tycker du? Vi har trimmat våra hundar Bruse och Kaisa för deras päls blir som ull och det fastnar väldigt mycket i den så vi valde att trimma dem och de är superglada för detta! Här är dom! Jag valde att ha kvar en liten tofs så Kaisa kan ha en liten rosett eller tofs, hon är så van vid det och har alltid haft det för att hon ska kunna se för all päls…Hihi! Sötisar tycker jag och de flåsar inte lika mycket längre…

Jag längtar nu efter att få måla och framförallt vintertavlor med änglaenergi…Jag var och köpte lite nya färger och och dukar häromdagen och mitt måleri är så heligt för mig…Man får prioritera om när saker händer i ens liv och sedan kan man ta tag i det igen och då blir det ju extra roligt och tacksamt, eller hur? Dessa tavlor är några som jag målad förra julen…Nu är det strax dags igen…Det handlar lite om tid men den finns om man vill…

 

Det är aldrig försent att ta upp ett intresse eller det som hjärtat brinner för…Det som jag upplever ibland eller ganska ofta är att många skjuter på det som man brinner för och anser att det får komma i sista hand eller att man gör det “sedan” eller längre fram…

Det blir många gånger inte av…Om du vill göra en sak agera nu till det och skjut inte på det…Om man som ett ex tar bort tv tittandet och alla dess timmar i veckan många prioriterar så är det mycket tid man kan lägga på sitt intresse…Detta var bara ett ex…Det finns alltid tid…Frågan är vad man gör utav den…Ta tag i det som är betydelsefullt och ta även ditt ansvar i att hitta glädje och inspiration i livet…Det är viktigt för dig och andra…Varm kram och all kärlek till det som du vill göra…

Jag och Duggan förra året vid jultid…Detta prioriterar jag för att må gott och göra allt annat…

Här kommer dina budskap och som vanligt så gör du din egna tolkning och tar dem till ditt hjärta…

Måndagen:

“Se en situation idag från ett annat perspektiv och släpp taget lite, du kommer bli överraskad av resultatet! 

Dina tankar kanske har gått eller går till ditt barndomshem den sista tiden och det gör att du uppskattar ditt egna hem och fyller det med extra värme och kärlek idag…Änglarna är med!

Du har ett större behov att få vara lite för dig själv idag en stund och bara få göra det som du vill…Prioritera detta och det kommer glädja dig mycket…En ny energi…

I kärleken finns egentligen inget större hinder men ha lite tålamod nu…”

Tisdagen:

“Idag hjälper någon annan som blir så tacksam eller så erbjuder din hjälp. Godhet är det finaste…Änglarna är med.

Någon anhörig på andra sidan är nära dig så ta emot kärleken idag. Känn in…

Om du har en oro inför jul eller något annat framför dig så behöver du inte slösa energi på det för allt är väl. Be dina änglar om hjälp och ta emot.

Se det högsta goda i allt idag och känn in på kvällen den kärleksfulla känslan du skapat genom godheten…Änlgarna är med dig!”

Jag är inne på på Tarotguiderna imorgon en stund så håll utkik på schemat, tisdag jobbar jag 19-21. Du kan också ringa någon utav mina fina kollegor. Kram!

Ps. Som jag skrev i förra bloggen så kan du få sms när jag är inloggad eller så kan du skicka när du vill nå mig. Det är ju inte alltid jag kan logga in men jag försöker när jag har möjlighet så ge det lite tid isåfall för jag kanske är ute och går med hundarna tex och kan logga in när jag kommer tillbaka…Vill du få sms nästa gång jag är inloggad så kan du smsa: 71440 och skriv Anna. (Tjänsten kostar inget)

Varm kram! 

Anna

 

 

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Åsa Karlsson skriver:

    Hej Anna. Jag har själv en portis så jag vet hur mycket som fastnar i deras pälsar. Jätte söta är dom. Tycker att dom är som sötast när pälsen har vuxit ut så där en 4 cm. Kramar från Åsa och min fyrfotade Prins ( Fenix )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *