Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Åh, dessa tidiga mornar då all energi är så klar och ny! Älskar det! Jag kan väl kanske inte alltid påstå att jag vaknar med ett leende men då ler jag ändå och tackar för den nya dagen som kommer…Då blir jag glad oftast…Det räcker ju att jag möts utav mina hundar och får kramas med dem, katterna, hästarna…Sedan är det barnens tur att gå upp…Det känns som mitt i natten ibland när jag går upp för det är så svart…

Vet du att ett vänligt ord kan betyda allt för någon idag…Hylla vänligheten och fira den varje dag så blir ditt hjärta så rikt…Stressa av och se dig omkring och glöm inte göra saker i halvfart för du kan påverka att du inte blir stressad själv…

Det mesta blir oftast bättre om man ger det lite tid…Framförallt så blir ditt mående bättre och ditt liv rikare…Att inte skynda sig igenom sin dag gör att livet bjuder på så mycket mer och du ser det som du annars kanske missar…

Du kanske helst plötsligt ser grannens katt pratande till dig eller fågeln som sitter på grenen och vill göra sig hörd eller en fin blick eller gest av någon betydelse full…Vad som helst…

Att ha mycket att göra behöver inte betyda att man inte är närvarande och ser, det är en träning som allt annat i livet…Att vara närvarande är nyckelordet…Gör en sak i taget fullt ut…Det blir bra…Ta det lugnt och njut i vardagen, skratta åt dina missar eller misstag ibland, det är okej! Kram!

Jag bakade rågkakor och vaniljrutor idag! Jag fick ett litet “ryck” och ville vara kreativ, älskar ju det! Nu blir barnen glada med hembakt till morgonen och mina föräldrar kom förbi en sväng och smakade! Mysigt! Älskar doften av nybakat! Brasan var tänd och ljusen på borden fylldes med kärlek! Härligt! Så här blev det!

Vaniljrutor…

Rågkakor…

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare, ta till dig dem på ditt sätt och ha tillit, du har så mycket änglar runt dig! Varsågod! Tack alla ni för era kommentarer! Jag blir så tacksam för allt fint som ni skriver tillbaka! Du är guld värd!

Onsdagen:

“Idag kan du uppleva “lyx” om du väljer det…Vad är lyx för dig? Det kan vara den mest enkla saken…Lyxa till det idag och känn glädjen i detta…Du är värd allt gott…Änglarna är med dig!

En person som tar din energi och gör att du känner dig lite illa till mods eller t om ledsen ibland sätter du gränser till idag…Antingen drar du dig undan nu och framår eller så sätter du gränser på ett annat sätt…

Rörelse, energi av fysisk form kan bli aktuellt idag så rör på dig och skapa nytt inom dig!

Idag hittar du styrka inom dig som hjälper dig framåt genom att du kommit till insikt med vissa saker som stärkt dig. Stå på dig och var stolt över dig! Änglarna är med!”

Torsdagen:

Musik eller någon text berör dig idag som du hör eller läser så ta emot denna kärleksfulla vägledning. Dina änglar hjälper dig, be dem!

En social samvaro kan du välja idag och det ger mer än vad du tror…Du kommer på nya positiva tankar!

Be dina änglar att komma till dig i drömmen inatt och ge dig budskap, tacka och ta emot vägledningen. Det är utvecklande i kärlek!

Du tvekar inte idag angående ett beslut som du känner att du “måste” ta! Du gör rätt i att ta tag i det nu!”

Imorgon arbetar jag 12-14 på Tarotguiderna och på torsdagen 10-12…Vill du få sms nästa gång jag är inloggad så kan du smsa: 71440 och skriv Anna. Du kan även ibland nå mig på detta sättet även när jag inte är inloggad och kan jag så loggar jag givetvis in och vägleder. (Tjänsten kostar inget) Jag kan också vara inne andra tider så varmt välkommen! Ring gärna mina andra fina kollegor!

Varm kram!

Anna

10 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

 1. ulla skriver:

  Jag har inte läst dina inlägg innan men blev så glad nu när jag gjorde det. Du är en så positiv människa och jag riktigt kände energin komma. Du fick mig att känna nån form av lycka som jag inte känt på länge. Det har varit tufft men jag ska verkligen ta tag i saker nu. Jag kommer att följa dig för mer positiva tankar. Tack rara du för du finns och hjälper till.💖💖💖

 2. Anci skriver:

  Tack för dina budskap. Själv är jag lite orolig just nu, köpte mig och barnen ett hus och ska sälja vårt radhus….är så orolig att inte få det sålt. Vi har ju bara min inkomst.
  Kram
  Anci

 3. Ingalill skriver:

  Tack fina Anna för budskapen!
  Underbart att läsa dina familjeberättelser. Så mycket kärlek i dom. Vilken lyx att få vakna till nybakat bröd!
  Önskar dig en fin vecka med de dina!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *