Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag kom jag på ett citat som jag la ut på min facebook som jag tycker säger en del: “Kärlek är inte vad man säger utan vad man gör”

Både du och jag kan säkert reflektera över att det ibland kanske pratas en massa och att det stannar upp där…Ord bli ej handling…

Oavsett om det är dig själv eller någon annan så tycker jag att detta är ganska viktigt för oss alla…Hur kan vi annars sprida kärlek på denna jord? Vi tänker många gånger så goda tankar och det är så fint men vi fullföljer dem inte alltid…Vi kanske inte vågar eller inte tror på oss själva…En rädsla…För att förändra i kärlek så måste man agera i kärlek! Inte bara tänka…

Om vi börjar lägga lite fokus på oss själva i detta citat istället för att “skylla” på andra eller fly utåt så agerar vi så att världen blir bättre! Ja, tänk och känn i ett större perspektiv…Vi gör fel alla ibland men vi är ju inte fel som människor för det! Att tro gott och agera i det goda räcker väl! Det behöver inte vara så komplicerat! Änglar är så okomplicerade för de är så goda och sänder villkorslös kärlek till oss…Vi ska lära oss utav dem…

Om varje person agerar i kärlek till andra så förändras energin och det skapar mer kraft! Det är för att godhet vill man ha mer utav av! Då hjälper man andra och sig själv genom godhet som är vår inre medfödda kraft. Vi föds goda och utav ljus!

Vad är det som du och jag gör? Kan vi göra mer? Både du och jag har dagar som vi inte alltid lever kanske efter det högsta goda men vi är människor och vi lär oss! Vi är här för att lära oss och utveckla oss! Det är själva resan här! Vi kan däremot göra den resan bra eller mindre bra, det kan vi välja! Eller t om magiskt! Vi hade varit änglar annars om vi inte hade våra brister och saker som vi behöver utveckla!

Kan vi bjuda in till att börja tycka om oss själva ännu mer och ge ut det till andra! Kan vi smitta vår glädje eller ett leende kanske till någon annan? Det är inte komplicerat! Kärlek är vad man gör till sig själv och andra…Var snäll mot dig själv…Nu ger vi idag och imorgon osv…Vad kan du göra nu eller imorgon som förändrar? Gör det!!

Här kommer dina budskap i kärlek till dig så ta emot dem till ditt hjärta och lev! Varsågod:

Torsdagen:

“Idag blir du medveten om att din inställning påverkar så mycket angående en situation…Det blir positivt! Ha rätt inställning…

Lägg fokus på det som du vill uppnå istället för att undvika hinder och det som är nytt! Det  blir bra!

Du är ett “andligt väsen” redan oavsett hur mycket kunskap du tar in…Lev i din andlighet och se din kompetens…Du klarar det!

Du har “talang” som du inte har använt dig utav än…Ta fram den och be änglarna om hjälp!”

Fredagen:

“Du kan uppleva en trygghet och välmående idag trots att du har “mycket ” som du anser tar energi…Tänk om! Det blir bra!

Du får hjälp om du ber om det! Be om hjälp om du behöver det!

Idag lossar det! Du klarar det!

Ditt tålamod kan sättas på prov idag men var inte orolig, det blir bra! Vänd dig till änglarna och var lugn…”

Min goa Bruse!

Imorgon arbetar jag på Tarotguiderna kl 10-11 och på fredag 12-13, du är så varmt välkommen att höra av dig till mig eller någon annan fin kollega. 

Jag kommer också skriva i min hälsoblogg imorgon så ta gärna del utav den! Kropp och själ är ett! Lika betydelsefulla! Varmaste kramen från mig!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *