Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vi alla har säkert tänkt och sagt “tänk om jag hade…” då skulle allt varit annorlunda och bra eller bättre i mitt liv…

En sak som jag har tagit till mig i livet och som jag tänker på och påminner mig om emellanåt är att: Man får inte det man vill ha utan du får vad du är…Jag menar att det du ger ut i din energi är det som du sänder ut och får resultat utav…

När du lyckas att koppla ihop din energi med gudomligt ljus genom ditt högre medvetande så sker en överföring i ditt sätt att hantera saker och ta till dig livet…Det är där din sanning är och som man kan kalla gudomlighet eller kanske änglakraft!

 Det är också så att om man vill tjäna andra människor och djur och ta bort det som man kan tjäna på enbart själv så blir det ett högre syfte med dina val i livet-Du startar ett högre medvetande…Detta medför att du får mer glädje, framgång och bättre hälsa! Dörren öppnas när man tänker oegoistiskt och vill hjälpa andra genom det man gör…Indirekt så gör du bra val redan i ditt liv fast du inte kanske alltid är medveten om det…

Det gäller att förminska egot och aktivt hitta vägar att älska sig själv och respektera sig själv och det är kanske inte alla gånger så lätt men där börjar det för att kunna ge…Att känna kärlek och omtanke till sig själv har inget med ego att göra-Det är motsatsen till ego…Att du inser att du är en del utav universum och det gudomliga…

Det är så att när du betraktar dig själv med kärlek så kan du heller inte visa andra annat än kärlek…Då blir cirkeln sluten och hel…Du tar emot universum in i din kropp och du fylls utav ljuset, för ut energi, fyller på osv…Då blir man ett i sin sanning…Så ta emot ditt universum! 

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kramen och ta emot denna kärlek! Änglar är så sanna och den renaste kärleken!

Lördagen:

“Din positivitet smittar av sig så var positiv idag och känn och se det som är bra! Håll fokus på detta och släpp det andra! Det blir så bra!

Tala ut i din sanning och stå upp för den du är idag. Du blir hörd! Ge det lite tid bara…

Det kan bli en förändring idag som innebär att du tänker om eller gör något annat. Det blir också bra! Lyssna på dig själv…

Sluta tvivla nu för du vet vad du vill göra…Lita på din inre visdom. Änglarna är med!”

Söndagen:

Du behöver hitta lugnet inom dig och det kan du göra genom att sätta gränser idag och dra ner lite på tempot. Det blir så bra så var snäll mot sig själv…

Ta emot den kärlek som du får idag! Det är betydelsefullt!

Du ska anamma dina idéer, inte ta bort dem! Börja ta tag i dem idag! Änglarna är med dig och hjälper dig, be dem!

Ha fortsätt tillit till kärleken, ta det lite lugnt och ibland så har det med tid att göra…”

Imorgon lördag arbetar jag på tarotguiderna kl 10-11 och 18-19, varmt välkomna till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *