Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ja, en helg går snabbt och tid kan man uppfatta som den swishar förbi ibland…Tid är något vi människor skapat för att ha något att förhålla oss till…Tänk vad tid vi har! Nu kanske du tänker-“Att det har jag inte alls, för jag har fullt upp!” Hmm, det är inte hela sanningen…

Vi kan alltid göra det vi vill göra beroende på vad man prioriterar eller inte…Det jag kan hålla med om är att ibland prioriterar man fel och då blir det brist på tid…Vad prioriterar du? 

Kanske vi ursäktar oss för att slippa ta tag i vissa saker som egentligen är viktiga men då är det inte tiden det handlar om utan om oss själva…Där kan vi nog alla känna igen oss i… Det är väldigt många människor som skyller på att det inte finns tid?! 

Handen på hjärtat om man vill få en förändring som är positiv och betydelsefull för dig så spelar egentligen inte tiden någon roll eller? Allt nu någonsin får är nu! NUET! Varje sekund, minut och varje liten förändring har ett avgörande ögonblick om man vill det…

Ska tiden hindra dig och mig att leva fullt ut? Det finns bara nu! Gör dig medveten i detta, ta ett steg i ditt “nya” liv eller tänk om med det som behövs men inte med att det tar lång tid utan med att bli medveten om nuet! Då får du “gjort” det du vill…Njut nu och skapa din tid i nuet! Eller? Kram på dig!

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, känn in dem och be dina änglar vara med dig. Du är hörd och de finns för dig i nu! Det finns bara nuet…Kramen!

Måndagen:

“Idag är det slut på ursäkterna…Ta tag i det som du skjutit på ett tag, De blir en sådan befrielse och glädje!

Din själ vill hjälpa dig med att “byta” inriktning och ej gå mot dig själv…Ställ dig frågan till dig själv idag och fråga ditt högsta jag vad som är bäst för dig…Lyssna på svaret…

Din oro är onödig och tar mest negativ energi, släpp nu och ha tillit att det blir bra! Be änglarna om hjälp och släpp…

Idag kan du lägga fokus med att bli din egna bästa vän, hur skulle du vara mot din bästa vän? Var sådan mot dig själv och känn förändringen…”

Tisdagen:

“Din kommunikation blir tydlig genom att du tänker på att vara rak och ärlig…Det är viktigt att du är ärlig mot dig själv idag för att vara ärlig mot andra. Var snäll mot dig själv…

Lägg enbart fokus på de människor som ger dig energi och inspiration, ej tvärtom…Våga säga nej och ta in det som är bra!

Din process som du går igenom nu kommer du lyckas med om du accepterar vissa saker och inte hänger upp dig på dåtid…Släpp det och du är värd att lyckas! Tro på det själv!

Idag upplever du någon änglakraft, kärlek och ljus till dig för de vill vara dig nära. Tacka och ta emot! “

Mitt vardagsrum, en bild jag tog från soffan igår kväll…

Imorgon arbetar jag på Tarotguiderna kl 14-15 och på tisdag 13-15, du är varmt välkommen att höra av dig till mig eller någon annan fin kollega! 

Varm kram!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *