Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

När vi sover så är det ofta enkelt att ta emot visdom från änglarna det är för att vårt medvetna sinne och vår fysiska sinnen är helt avslappnat och då vibrerar våra sinnen på ett djupt plan för den materiella nivån är borta…Vi närmar oss då änglarnas frekvens och det kan skapa en tydlig kommunikations fast du kanske inte själv är medveten om detta när du vaknar…

Jag brukar be änglarna närvara vid min dröm och jag ställer frågor innan jag lägger mig och ber om den högsta goda lösningen som är bäst för alla…Jag ber också om vägledning framåt och hur jag kan hjälpa andra människor och djur…

Ibland när jag vaknar så kan jag komma ihåg ett ljus eller en färg i drömmen och då vet jag att det är änglarna eftersom jag ser änglar ofta i olika färger och ljus…De kan vägleda mig på det sättet. Eller så kommer jag ihåg någon frekvens av en dröm som jag förstår eller inte alls men då ber jag dem om hjälp och släpper taget och ofta så förstår jag inom ett par dagar vad de ville…

Det är också så att jag kanske inte kommer ihåg något alls men jag har då tillit att mitt omedvetna, högsta jag förstår och för in det i min medvetenhet när det är dags. Det är så att allt ska man inte förstå med en gång eller ha förklaring till för allt har sin tid i livet…

Ett tips är att skriva ner dina frågor eller budskap till änglarna innan du lägger dig och när du vaknar så skriver du bara ner det du kommer ihåg, vad som helst. Även en känsla, färg, lukt, smak vad som helst som du har fått till dig. Känn efter men analysera inte utan bara känn…Du kommer nog förstå kopplingen inom ett par tre dagar i det du skrev ner. Lycka till och sprid ditt ljus ihop med änglarna!

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, ta till dig allt till ditt hjärta och tro på din kraft! Varsågod:

Onsdagen:

“Änglar finns för dig! Ängarna ger dig ny energi idag så ta emot och be dem! 

Din andliga sanning kommer du förstå idag och det är den vägen du ska följa…

Idag rensar du bort något eller någon som tagit din energi! Du tar in kärleken och får en ny förståelse till dig själv i detta…Änglarna är med dig!

Du behöver ej vara orolig för ekonomi, placeringar utan be om hjälp och ta tag i det. Det blir bra!”

Torsdagen:

“Den kärleken du har till någon är evig oavsett hur situationen ser ut så känn tacksamhet och tillit idag…

Idag ger du healing till andra eller så tar du emot det…Det finns mycket kärlek runt dig om du ser allt detta…

Din självrespekt är viktigt för dig och ditt självförtroende blommar idag! Du tar för dig!

Det finns en god personkemi och ett band med någon du har väldigt kär…Idag får du till dig detta på något sätt…”

Jag kommer att skriva i  min nästa blogg om hur du kan bli lycklig och verkligen känna lycka trots motstånd…Du kommer få universella tips som är så verksamma så håll utkik i kväll eller under morgondagen. Missa inte mina tips i min hälsoblogg som du också kan ta del utav imorgon! Det är så tacksamt att dela med sig till dig läsare! Det känns så kärleksfullt!

Varm kram!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *