Detta inlägg är viktigt för mig att dela med mig utav! Det är ett inlägg som hjälper dig om du inte mår bra så läs gärna!

Hej du fina läsare!

Andlighet handlar inte om meditation och bön, det kan däremot vara en del utav det men långt ifrån hela sanningen…Andlighet är att skapa glädje och lyckliga människor på vår jord…Vad jag menar med lycka är inte tillfällig njutning utan den riktiga lyckan…Den innersta…Det är ju så att man behöver ju inte lära ut lycka till en lycklig människa…Hur får man till lycka? Är det svårt? 

En lycklig människa har mycket utav godheten, kärleken, det generösa och medkänsla, Vänligheten är stor och i fokus…Det faller liksom naturligt hos en lycklig människa…Det finns inte någon baktanke eller “offerroll” som står bakom en lycklig människa…

Vår värld är en reflektion och det vi manifesterar som finns inom oss…Vi behöver föra oss samman och ta vara på vår kraft…Vi är alla ansvariga om hur världen ser ut…Vi ska skapa oss en medvetenhet om vad vi vill ha på vår jord och agera efter det i vår vardag…Tänka i ett större perspektiv…

När vi blir medvetna om var vi är just nu så kan vi skapa bra förutsättningar och kan ta emot det som är lycka och framgång inte bara till oss själva utan för dem som finns runt omkring oss…Det finns tre steg som jag tycker är tydliga och där den innersta lyckan kan ta kraft, jag delar med mig utav detta och försöker sätta ord på det…Agera efter detta nu och känn förändringen…

Din intention:

“När du har en tydlig vision och intention till det du vill ha så är det lättare för universum-ditt högsta jag att nå ditt hjärtats önskan. Var tydlig! Ha med dig din passion och känslorna för vad du önskar. “

Ditt agerande:

“Då är det dags att agera till det du önskat dig. Att ta ett steg till ditt mål. Vad krävs det? Utbildning, söka kontakt m.m Om du vill ha en partner t ex skriv ner de egenskaper du vill ha och uppskattar, var tydlig till universum. Det jag menar är att öva praktiskt och ta ett steg till det vi önskar så man menar allvar från sitt hjärta. Att vara tydlig och inte ge dubbla budskap utan verkligen känna det man menar och vill ha…

Be universum, änglar m.m om hjälp…

Nu ber vi “uppåt/inåt” att det vi önskar ska komma till oss på rätt och bästa sätt. Då släpper vi oron över hur det kommer till oss. Vi känner tillit och låter det ske! Be en bön om att få hjälp med att skapa det vi önskar från hjärtat med stor kärlek. Det högsta goda för alla…

Tänk på att överlämna allt till änglarna och tro att nu fixar sig saker och ting och inte agera själv funkar ej! Det är ett samarbete kan man säga…Vi får lära oss och änglarna är med och stöttar i vårt arbete för saken är att vi ska utvecklas och ta lärdom i det som vi behöver…

För att uttrycka det på ett enkelt sätt så “skördar vi lite det vi sått innan…” Olika saker skapas i vårt liv och det är aldrig försent att ändra sig om man tycker att man gjort fel val som kan hända oss alla ibland…Det handlar om att bli medveten!

Ett ex bara: Det är lite så att om jag t ex glömmer att lämna in mina kvitton till min revisor och får förseningsavgifter på detta och fortsätter att göra detta då har jag ju inte lärt mig! Det finns ingen ängel i världen som gör detta åt mig?! Däremot så hjälper de mig att påminna mig om detta genom en känsla eller tecken…

Skulle jag också då gå in och skylla på min revisor att det är hennes fel och t om tycka synd om mig själv då drar jag ju ner mig ännu mer och tillslut kan man hamna i en offerroll,martyrskap, bitterhet m.m Detta beror ju på mig isåfall! Eller hur? 

Detta var ju bara ett exempel men det stämde faktiskt för jag har glömt att lämna in i tid. Jag är dock medveten om det så jag fick ju skärpa mig, eller hur?! Haha!

Jag kan ta flera exempel till som ex Kärlek…Änglarna kan inte förändra ditt tänk om du inte vill förändra ditt förhållningssätt själv…Om man gång på gång upplever att man “väljer” fel person i kärlek, samma typ av personlighet och fortsätter med det och tycker att man har sådan “otur” i kärlek och man känner sig nere och ledsen och klankar på sig själv, kanske det är dags att agera om och lyssna inåt vad man vill ha och tro på detta och sitt egna värde och inre ljus! Alla är värda det bästa om man agerar i det! Kärleken till sig själv…

Andevärlden, änglarna hjälper däremot oss på vägen om vi agerar till det som är rätt för oss och tar tag i saker som behövs. De stöttar oss till att göra rätt val och lyssna till vår sanning, vårt ljus! De bryter ju givetsvis in vid kris också och är med oss för jämnan men “jobbet” är upp till oss…

Om vi medvetet tar ett beslut att ta vara på den gudomliga källa som finns och har inom oss så kan vi börja att glädjas åt livet och samarbeta med en stor kreativitet! Vi behöver bara upptäcka hur det fungerar! 

När du upplever tacksamhet så är du automatiskt “uppkopplad” till det gudomliga! Din inre gudomlighet! Ditt ljus och kärlek! 

Att använda sig av tacksamhet som hjälp när vi går igenom svåra saker i vårt liv, det kan få bort eller mildra smärtorna som vi känner och det blir som en läkande kraft…Det är viktigt att man tar tag i sin smärta och ibland accepterar den bara…

Det är så att du kan tacka fast du inte känner tacksamhet! Säg till dig själv som ett ex: “Jag kan tacka för det spelar ingen roll ändå för jag kan inte göra något åt det” Därefter “Tackar du!”

Det är nämligen så att din kropp och sinne kommer uppfatta det “falska” tackandet ändå och tillslut så kommer det att övergå till en unik känsla tacksamhet,fast du inte riktig vet vad det beror på eller varför…Jag ska försöka förklara på ett enkelt sätt-

“Visa tacksamhet för själva ordet och känslan i tacksamhet och känn hur du upplever en tacksamhet ännu mer…” Man behöver inte förstå allt i början utan gör detta bara-Idag så upplever jag tacksamhet både i glada och svåra stunder och oftast så ser man lösningen med kärlek och en annan sorts innerlighet…

Här får du en övning som du kan öva tacksamhet när du inte mår bra:

-Ta in allt som har hänt och håll inte emot utan var klar i det som skett…

-Så vänder du dig inåt- Din källa, änglar, gud eller vad du känner är din inre källa…

-Tacka för det som har hänt (Ja, fast det går emot för oftast så får man en lärdom av någon efteråt som man inte vet just då när det händer så tacka för det som har hänt)

-Sprid tacket genom kroppen och känn vad som händer inom dig…

-Var är du spänd? Vad känner du? Värdera ej det du upplever utan acceptera detta…

-Öva på att säga tack flera gånger…Gå inåt i tacket…

-Om du inte känner någon tacksamhet för någonting just då så tacka ändå…

-Efter en stund så kommer kroppen och sinnet som hör ihop ta emot tacksmaheten utan att du inte vet varför…

-Ta emot detta och ge det lite tid och öva…Varför inte ge det en chans? Vad har du att förlora? Detta funkar!

Du kan också be en bön varje dag på ditt sätt och tacka för tacksamheten i ditt liv…Se vad som börjar öppna upp inom dig…Det är en stor läkande kraft…

Det är så att positiva känslor har inga blockeringar och motstånd…Positiva känslor löser upp blockeringar, problem! Ju mer positiva känslor du ger dig själv och ger ut desto mer kommer det följa denna strömmen som bidrar till lycka…Våga ta emot det positiva i ditt liv istället för att hänga upp dig på det negativa…Vilken ström av energi och gudomlighet vill du följa? Bli medveten…Skapa dig lycka…

Varm kram

 

Anna

 

2 reaktioner på ”Detta inlägg är viktigt för mig att dela med mig utav! Det är ett inlägg som hjälper dig om du inte mår bra så läs gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *