Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Att färger påverkar oss människor mer eller mindre finns det ingen tvekan om…Vissa färger påverkar oss mer…Det kan också vara i perioder både på ett medvetet och omedvetet plan. Änglar och andevärlden talar till oss i färger, energier i färger och nyanser…Jag som målar mycket får kontakt med färger och nyanser på ett medialt plan…Det är så tacksamt…

När vi drömmer och i vaket tillstånd så har vi kontakt med energier och dess färger… Jag ska ta upp färgen vit idag som är den helande, ljusa strålande färgen…Tänk dig nyfallen snö och det vackra och tystnaden i just den vita färgen. Den vita färgen är kontakt med de högsta nivåerna av ditt medvetande genom ditt kronchakra. Vit är helande, andlig ren färg…Vit bringar en sorts frid och läkning…

Detta kortet tog jag idag på min promenad…Den vita färgen blir “färgstarkt” på ett livfullt sätt…

Att få en kontakt med denna helande energi färg är ett väldigt bra sätt att hela sig själv i sitt sinne, själ och kropp. Sätt dig ner avslappnat och andas in den högsta goda färgen vit och fokusera på färgen vit och känn att du kopplar ihop dig med denna andliga renande energi. Tänk dig att denna färg kommer uppifrån det högsta goda och ner i ditt kronchakra och beger sig till alla dina chakran som lysande energistråle.

Vidga det ljuset i varje andetag och känn hur du fylls med det ut i hela din aura. Förslut detta sedan runt din aura med ett helande band som du visualiserar på ditt sätt. Du behåller då denna ljusa fridfulla energi inom dig för att sedan må bra och ge ut av din kärlek. 

På detta sätt så renar du dina tankar, får ny energi, löser upp stress och blir lugn. Du får ett sundare och andligt perspektiv att lösa och se saker på…Det du inte kan kontrollera accepterar du och finner ro i att din ande är hel oavsett situation. Ta en stund var som helst, en paus och börja andas och känn…Bara upplev friden…Ta emot…Änglarna är med! Ska du prova? Varm kram!

Nu kommer dina budskap till dig och tolka dem på ditt sätt och ta emot dem till ditt hjärta. Be änglarna närvara. Varm kram och varsågod:

Fredagen:

“Ge inte upp det du är på väg till…Du får resultat snart! Allt tar sin tid och kanske är det tålamod som krävs nu…

Samla “ihop” dig idag i tystnad en stund för eftertanke och reflektion du kommer förstå då hur du ska gå vidare. Ta emot änglars hjälp…

Varje minut är en gåva och du blir påmind av allt du har runt dig idag…Någon slags uppvaknande av något slag…En tacksamhet som växer inom dig.

Mirakel och kärlek hör ihop så tro och ha tillit till detta idag…”

Lördagen:

“Istället för att gå undan och strunta i det du egentligen vill så ta tag i det nu och tro på din kraft! 

Analysera inte och väg fram och tillbaka du har ju svaret inom dig och du vet vad du vill…Agera i det idag…Det blir bra!

Fest, social närvaro, glädje kan du uppleva idag så ta emot detta för det blir så betydelsefullt!

Ditt högsta jag är i samklang med “dig” Du får en andlig förståelse idag inför något…”pusselbitarna” faller på plats…Det blir positivt!”

Imorgon arbetar jag på Tarotguiderna kl 19-20 och på lördag 15-16 så varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *