Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare! 

Visst är det fint och värdefullt att vi alla har en skyddsängel, en personlig sådan som bara följer dig och är med dig hela livet! Din skyddsängel överger dig aldrig och kommer att hjälpa dig vidare efter detta livet i övergången till ljuset. Du är aldrig ensam fast du kanske känner dig ensam.

Prata med din skyddsängel som om det vore din vän, du får kontakt och den skyddar dig vid oro och vid händelser som är tuffa. Meditera och kom till ro så får du uppleva en kontakt. Det kan vara en varm känsla eller ett lugn. Du kan känna en härlig doft, även att du känner frid eller inspiration.

Lita bara på att du har din skyddsängel vid din sida, börja med det. Vid meditation så andas du långsammare och avslappnat en stund, helt avslappnat så ber du din ängel visa sig för dig i dina sinnen. Blunda och var öppen för det som du får till dig. Använd alla dina sinnen men avspänt…Lugnt och fridfullt.

Du kan också använda dig av skön meditationsmusik om du vill…Ta bara emot och känn kärleken…Varför inte redan ikväll när du lägger dig? Ta in din skyddsängel! Jag tackar alltid min ängel och de änglar som hjälper och finns med mig idag. Varje dag för jag känner verkligen en sådan stor tacksamhet i detta! Det är ju ändå fantastiskt! Eller hur? Tack alla änglar!

När man tar in deras energi så blir man mer harmonisk och hittar en positivare inställning trots utmaningar och en del kämpande som vi alla har i livet…Ta emot! Din ängel vill inget annat!

Nu kommer dina budskap och vägledning utav ren kärlek och ha tillit och ta emot! Varsågod fina du:

Onsdagen:

“Ingen annan vet vad du ska göra och fatta för beslut…Du hittar detta själv idag och du har det inom dig. Våga ha tillit till din känsla idag…

Förstora inte upp situationer, processen du står inför. Du behöver inte det utan backa lite och ge det lite tid bara…Det blir bra! Be änglarna om hjälp!

Det är rätt tid idag att visa ditt engagemang och få saker och ting gjorda i det du dragit ut på…Det blir så rätt!

Du kan få till dig olika symboler idag som kärleksfull vägledning…Ett ex kan vara hjärtan, olika former på mönster eller symboler som du lägger extra märke till och som gör dig uppmärksammad. Det är kärleksfull vägledning änglarna ger dig…Lyssna inåt och ta emot…Tacka och ta emot!”

Torsdag:

“Idag väcks “barnet inom dig” Det blir roligare än vad du tänkt och du bjuder på dig själv! Lek!

Du är starkare än vad du tror så nu är det dags att sluta tvivla idag och ge sig hän! Ta steget!

Hälsa, mat, träning eller mående inspirerar dig idag och du kan få ny energi till att sätta igång!

Din intuition “talar” till dig idag! Det är den du alltid ska lyssna på och agera efter…Då blir det bra!”

Imorgon arbetar jag på Tarotguiderna kl 13-14 och 19-20, på torsdag 11-12 och 19-20. Välkommen till mig eller någon annan fin kollega! 

Varm kram!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *