Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Nu har min man varit borta sedan tidigt i måndags morse och jag börjar sakna honom…Jag älskar också att vara själv med allt, det går så bra så men nu vill jag ha hjälp med all snöskottning och bärande med hinkar, gård och djur. Haha! 

Alltså mina djur är ju helt otroliga till att ge kärlek och energi när jag jobbar och är själv på dagarna ibland. Katterna rullar sig i snön och hoppar på mig och sitter på varsin axel när jag grejar i stallet och med höet m.m Elsa den lilla katten hon är makalös på att hitta på allt möjligt! Hon smyger på Duggan i hagen och leker med henne. Duggan bara tittar på henne emellanåt.

Mina hundar är så goa…De lägger sig i mitt knä båda två och bara tittar på mig och svansen går…Vi förstår varandra så bra…Det är mysigt…Jag är så tacksam att jag tog hand om Kaisa annars hade hon inte levt idag…Kaisa har en rosa rosett, hihi! 

Jag är aldrig ensam utan alla mina djur lär mig så mycket om mig själv och hur djurens värld fungerar…De är sända från änglarna! Oj, vilken tacksamhet jag har till dem…Tänk vad mycket man har att vara tacksam för! Mina barn, oj så stolt jag är över dem trots att de mesta är tonåringar hela drösen! Haha! 

Vad är du stolt över och väldigt tacksam för? Upplev tacksamhet ofta så blir man lyckligare! Hitta detta varje dag och flera gånger om dagen…Det går…Se vad som händer…Jag önskar dig en fin vardag och helg fylld med kärlek och skapande!

Nu kommer dina budskap för fredagen och lördagen, ta dem till ditt hjärta och känn in…Varsågod!

Fredagen:

“Du kan skapa glädje eller sorg, du väljer och idag väljer du glädje till dig själv och kärlek! Det smittar av sig…Änglarna hjälper dig så ta emot! Le mot världen! Du kommer att uppleva en harmoni…

Släpp motståndet och prestige idag…Var i din sanning och ta ej på dig andras känslor som inte tillhör dig…Det blir bra!

Idag lämnar du något bakom dig som du haft med dig ett tag! Det blir en härlig känsla om du tillåter det!

Idag ser du på det du har istället för det du inte har och du får nya insikter och tro…Ta emot denna kärlek i detta…Änglarna är med dig!”

Lördagen:

“Ett firande, fest, kalas eller något socialt engagemang gläder dig mycket idag så ta för dig!

Ta bort ditt ego idag och lita på att änglarna visar dig vad som är bäst! Tillit!

Pusselbitarna är på väg att falla på plats fast du kanske inte alltid känner så…Tålamod är viktigt i det här så var lugn och sluta oroa dig i onödan…

Din egenskaper kan komma att betyda mycket för någon/några idag! Det är också viktig att kunna ta emot positiv respons och tacka, inte bara att ge…Ta emot och känna tacksamhet! Gläd dig och även med andra! Det blir bra!”

Imorgon fredag arbetar jag 10-11 på tarotguiderna och på lördag 18-19, du är så varmt välkommen att höra av dig till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram och på återseende!

( Läs gärna min blogg som jag la ut innan den här: “Att våga blotta sig” Jag komma också skriva i min hälsoblogg inom det närmaste och då får du b la goda snabba recept som är så nyttiga! Det är bara en liten del…)

Anna

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *