Vad händer när man blottar sig? Är det svårt? Varför? Kram!

Hej du fina läsare!

Jag kom och tänka på om man skulle få frågan: “Vem är du?” Vad skulle du svara då? Vet man alltid vem man är i alla situationer? Hur man reagerar och vad man gör? Skulle man ge svaret utifrån den man vill vara eller skulle du svara ärligt? 

Ibland så agerar människor helt annorlunda i verkliga livet än vad de säger, skriver och står för…För att vara till lags kanske, eller försöka vara den de egentligen vill vara men kanske inte är…Djur däremot är så ärliga i allt…

Detta har hänt oss alla mer eller mindre tror jag i situationer i livet där osäkerheten tar över och man vill på något sätt utåt “göra rätt”…Frågan är om man gör rätt mot sig själv? Man kan tappa sig själv på vägen genom att försöka vara någon annan än den man är.

“Att rannsaka sig själv är grunden för att kunna utvecklas som människa.”

Jag vill påstå och kommer alltid påstå att vi är i grunden väldigt lika! Vi alla vill bli älskade och kunna älska andra, vi alla ha ett värde oavsett prestation! Om vi alla skulle se människan bakom allt så har vi grundläggande samma behov.

Att möta sin omvärld med lika kärlek och respekt gör att vi kan släppa prestige och krav och se människan. Då finns inget hävdelsebehov eller misstänksamhet! Vi ser varandras värde utifrån den vi är och inte vad man gör…Att släppa taget och slappna av kan vara en stor befrielse! Då öppnar sig också den innersta världen i ditt hjärta! Då kan man lyssna mer inåt och “höra” vad sitt egna hjärta vill och säger, även känna andras…

Därför är det så viktigt att lyssna inåt och se sitt egna värde till att kunna förändra i kärlek! Att hålla rätt fokus och känna större än bara sig själv…Att se i ett större perspektiv hur du och jag påverkar vår värld…

Styrka är att komma till insikt med hur man själv påverkar sitt mående och sitt agerande till andra…

Man får alltid utgå från sig själv och även här är det lärdomar och en resa som vi alla går igenom…Det hör liksom till…Stor kram och all kärlek på din resa som är nu! Vad känner du? 

Varm kram!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *