Annas hälsoblogg! Ladda för veckan! Så enkelt! Varsågod!

Hej du fina läsare! 

En bra dag startar med goda tankar och känslor! Ja, det kan vi styra över oavsett situation. Det blir alltid bättre om vi utgår från ett positiv inställning oavsett hur det är runtomkring oss eller vad vi befinner oss i…Eller hur? Sedan är det inte kanske lätt att tänka om men man kan ju försöka och inte ge upp för det leder till ett bättre mående under en långsiktighet och på kort sikt…

Rätt mat och träning som passar dig hjälper dig mycket på vägen och stärker dig mentalt, känslomässigt och andligt. Du får en bättre livssyn helt enkelt och blir mer avslappnad och inriktad på lösningar än problem. Allt hör ju ihop…Kropp, hjärnan, själ, din medialitet och ande. Detta är ett! Det är en sammankoppling till alla sinnen och sedan det du ger ut…

Jag får ofta höra hur “orkar” du allting Anna? Detta är både på gott och ont faktiskt dessa kommentarer…Vi är olika och vi fungerar olika men en sak vet jag och som jag också fått till mig utav mina guider och änglar är att träningen och kosten är så viktig för att få positiv energi och bl a lärdom om livet…Det är detta jag vill nå ut med…Jag behöver utveckla mig i mycket precis som vi alla behöver men det är väl skönt att släppa prestige och bara ha fokus på att försöka må gott och vilja väl…

(Att studera och skaffa sig kunskap, utveckla sig medialt och andligt är en stor viktig del men glöm inte det andra som är träning, kost och samvaro…Det är en lika viktig del för att stärka dina sinnen och få energi…Det innebär allt men gör det inte komplicerat för det är det inte…)

Att kunna hjälpa till att få människor och djur på olika sätt att må bra eller bättre…Det är mitt syfte med min blogg i allt jag skriver och berättar om…Det är ganska oväsentligt vad du gör för att må bra bara att du gör det…Att ge sig själv den utvecklingen som det blir och inte ge upp…

Din “ryggsäck” som du bär med dig som är din egna kultur påverkar dig givetsvis framåt i livet…All din lärdom är viktig för annars hade du inte varit där du är idag…Vem är du? Vem vill du vara? Hur vill du vara? Är du nöjd? Toppen! Fortsätt…Om inte-Ändra och ta tag i det…Gör det med glädje och som sagt-Varje dag börjar med en tanke…Vad väljer du för tanke som sedan går till handling och skapar din dag? 

Jag kommer idag ge dig tips på bra mat för din kropp och ande! En mat som gör dig piggare och höjer upp din energi istället för att dra ner som viss mat gör! Ja , det är faktiskt så att mycket mat drar ner oss istället för att hölja upp oss…Det gäller att bli medveten om detta bara…

Jag har inte alla svar men jag en viss kunskap och förmåga till att hitta en balans idag i livet och få energi…Det är detta jag delar med mig utav…Ta en snabb promenad eller något annat innan och njut! Varsågod….

Jag gjordes fantastiskt nyttig lunch idag! Så nyttig och välbalanserad som jag vill dela med mig utav! Så enkelt och smarrigt! Njut och lek dig fram! Mat ska vara kul! 

Vegetariskt

Svamp och rödlöks omelett i ugn med keso: (3-4 port)

-Stek svamp och en rödlök i tesked olja

-Tillsätt 2-3 pressade vitlökar ovh lite chili. salt. Valfria kryddor som du tycker om.

-Ta 5 st ägg och 250 gram (Ett litet paket keso Mini keso) och vispa ihop med 1 dl lättmjölk.

-Svartpeppar och salt.

Lägg i löken och svampen i en liten gratängform ca 25 cm i diameter (smörj med 1 tsk olja först.) Häll sedan över smeten, in i ugnen på 200 grader i ca 30-35 min, klart! Fixa en god sallad till! Här har jag färsk ananas också på min sallad.

Variera som du vill i din omelett…Kanske skinka eller något annat smakar?

Så här blev det och såg ut!

Efter ha simmat och grejat med hästarna så smakade detta så gott! Jag blir så tacksam! Älskar färger som ni kanske redan vet! haha! 

Jag kommer ge dig olika recept för en dag och hur jag lagar dessa och kan frysa in och bara ta fram…Plus enkla träningsråd till dig som är nybörjare och till dig som är igång…Alla recept är så enkla men goda som du får! Vi ses hoppas jag! Varmaste kramen från mig!

Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *