Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare! 

Att hitta kärleken till livet när livet är upp och ner kan var tufft ibland för oss alla…Det som är viktigt tror jag är att hitta glädje i livet och hur man kan finna detta i livet-Ett fokus…Jag tror och känner att med alla livets prövningar och lärdomar som vi går igenom så kan man finna glädje i något trots utmaningar…Att då hålla fokus på detta och få insikt att tiden är evig…

Du är speciell i den mening att du har haft dina lärdomar före detta livet och har det nu, sedan förs det vidare…Evigt…Du har inget “slut” …Du har många äventyr att utforska och känna tacksamhet och glädje inför…Syftet med vårt liv är glädje och det är mycket att kunna ge!

Din kärlek kan du alltid ge! Vet du att ingen rikedom i hela världen kan slå ut den mest värdefullaste gåvan och det är din kärlek du har inom dig -I grunden, i ljuset och din själ…Ge alltid det bästa utav dig för det är där all din rikedom är och fyller syftet i vårt liv. Du är obegränsad…Det är bara du som sätter gränser…

Välj och skapa det positiva, välj att förgylla världen och våga älska! Där är magi och energi som för oss i rätt riktning…Våga ta emot!

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen till dig fina läsare! Ta emot kärleken och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Idag får du kraft genom din förmåga och gåva! Tro på detta!

Känn att du har det du vill ha! Då drar du till dig det idag! Använd skapar processen! 

Du behöver inte vackla i det du i grunden tror på! Idag kan någon annan vilja få dig på andra tankar, stå på dig om det känns rätt!

Du har inga begränsningar idag! Det du ger får du tillbaka! Håll fokus!”

Tisdagen:

“Tänk på att det som du tycker är lite att ge kan betyda mycket för någon annan…Idag kan du få uppleva detta…

 Lugn och ro kommer att betyda en del för dig idag…Du kan känna att du vill dra dig undan och det är helande ibland. Lyssna på ditt behov…Änglarna är alltid med dig!

Du blir glad och tacksam över en positiv situation eller händelse idag. Du glädjes dig!

Var helt ärlig idag och säg din mening med kärlek! Det blir helande för dig…”

Imorgon kommer jag skriva om min sytets kalas och hur vi firade henne i lördags…Alltså, vilken inställning hon har och förmåga att kunna se positivt trots allt…Läs gärna!

Jag jobbar på Tarotguiderna kl 10-11 imorgon och på tisdag 19-20 och 21:30-22.15. Varmt välkomna till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram! 

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *