Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det börjar närma sig begravningen och allt som ska fixas med börjar att falla på plats…Det är en så konstig känsla…Min syster är så närvarande trots allt…Vi blir 41 personer här hemma hos mig och här har vi tältet och fixat med borden m.m…

 

Se mitt gigantiska träd bredvid tältet! Då är detta tältet stort!

Här är vårt lilla stenhus på gården och vår altan skymtar på sidan…Vi har hagen bakom stenhuset och ni ser Duggan långt där borta…

Mina hundar fick gå i bäcken vid vattenfallet idag och strosa i värmen…De älskar att vara nära fallet…Vattnet är så rörligt hela tiden och allt som är i bäcken…

Idag fick hästarna nya skor också och min hovslagare var här imorse! Här kikar Duggan på mig medan Jenny raspar på hoven…

Imorgon jobbar jag som vanligt och sedan ska jag fixa med all mat och städa. På kvällen har jag en änglacirkel. En kurs om ärkeänglar och meditationens kraft. Det blir sent imorgon natt för att få klart allting men det går bra för att sedan gå upp väldigt tidigt på torsdagen. Det är inga problem för jag kan ta det lugnt på torsdagskvällen…Då ska jag sitta själv och smälta in allt som varit med begravningen och meditera…Sedan ska jag vara med min familj, vill kramas om jag ska vara ärlig…

Min fina man…

Ibland vill man bara sluta in sig och bara vara…Dessa stunder är viktiga och helande…Ikväll så var jag ute och sprang 1.7 mil i värmen men det gick bra och vilken natur jag har här jag bor…Det är rena healingen för kropp och själ…Jag är så tacksam att jag kan springa och använda min kropp! Ta vara på din kropp och behandla den som ditt tempel…Du har en fysisk kropp…Lyssna på vad den säger till dig…Varmaste kramen från mig! 

Onsdag:

“Idag får du tydliga “änglatecken” så var öppen och ta emot i dina sinnen!

Din “moderliga” och kärleksfulla sida visar sig idag och du kan känna en sådan kärlek…

Din känslighet är fin och betydelsefull så ta vara på den istället för att känna misstro till dig själv ibland…Det är en gåva…

Någon studie, kunskap kan komma bli ett intresse idag så agera till detta och tro på det!”

“Idag får du healing av någon…Ta emot kärleken i detta! Änglarna är med!

Din andliga tillväxt gör att du ser saker från ett annat perspektiv idag så fortsätt så…

Att känna frid och ett lugn gör att du släpper det som inte är värt att lägga sin energi på…Idag gör du rätt val och du söker efter frid…

Se saker och ting under en långsiktighet nu för det blir bra det du står i…”

Mina vänner, ta hand om varandra…Lev nu och ta vara på stunderna…

Varmaste kramen! 

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *