Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Häromdagen så kom min systers barn hit och hennes man…(Min avlidna syster) Det känns så hemskt att skriva så för hon var så levande…Jag nämnde deras katt Pyret som gick över på andra sidan för några dagar sedan och därefter kom de hit så vi kunde begrava lilla Pyret här vid trädet vid dungen…Kattten blev 20 år…Här gjorde de en tillfällig liten skylt så det vet vart hon ligger för vi ska rista in i en liten planka hennes namn och lägga lite stenar och blommor runt omkring snart…

Den här katten har varit med barnen i alla år och var en sådan kär familjemedlem…En utav Viktorias barn sa  detta: Nu är inte mamma ensam på andra sidan utan nu är de tillsammans, det känns bra…Hur sorgligt det än är så var det en sorts “lättnad” för dem och en tacksamhet kom över dem mitt i allt…Ja…De är så fina…

Vad jag tycker om dem och de för också mina tankar till hur mycket jag tycker om och älskar våra barn…Nu har vi två bonus barn till kan man säga fast de har fina pappor givetvis men barn kan aldrig få för mycket stöd och kärlek  och det blir sju vackra, olika själar ihop med olika viljor och tankar…Vad viktigt det är med att finnas för varandra och aldrig lämna någon ensam i sorg…Barn, ungdomar behöver enormt stöd för allt kommer inte på en gång utan det kan visa sig på olika sätt i en sorg eller utmaningar…

Idag den 5 juli fyllde min dotter 17 år och vi hade det lite mys här hemma, hon hade önskat sig en jordgubbstårta som jag skulle baka och givetvis gör jag det. Så här blev resultatet!

Hon fick också pannkakor till frukost innan hennes sommarjobb tidigt imorse. Hon sommar jobbar inom omsorgerna-Äldre boende med demens. Det är bra att hon gör detta. Hon ska utbilda sig till polis så hon läser omvårdnad nu i gymnasieprogrammen för det är det som är önskvärt när man ska söka in på Polishögskolan. Är stolt över henne. Hon kommer bli en bra polis, lugn och empatisk tjej…Här är hon på bild när vi åkte och hämtade lilla Elsa på Djurskyddsföreningen. Jag tyckte detta var fint…Se lilla Elsa i hennes händer…Rart!

Tänk vad vardagen kan vara betydelsefull och oftast är det det där “vanliga”man reflekterar över och har mest glädje utav i livet, det blir det enkla som blir stort…Det är vackert och rikt…Eller hur? Har du något som spontant kommer till dig i denna reflektion så skriv gärna i facebookinlägget eller i min blogg…Intressant!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig och änglarna sprider kärlek och villkorslös kärlek till dig, jag vill påminna oss alla om deras kraft…Varsågod och kram från mig!

Fredagen:

“Stå upp inför dig själv idag och var helt ärlig med vad du vill och vänta ej in att någon annan ska ta steget, du kan göra det…

Släpp det gamla innan du går in i det nya och ha tillit till att det blir bra idag!

För vänta dig förändringar och börja att följa dem idag, du behöver inte vara orolig inför en utveckling…Änglarna är med!

Ju mer öppen du är för att “mirakel” kan ske desto fler positiva saker händer så var öppen för detta idag…”

Lördagen:

“Var tolerant och tålmodig idag för det är så du vill att andra ska vara mot dig…Du kommer förstå. Allt är väl…

Ta emot det bästa idag och ha den inställningen under dagen, det blir lyckat! Börja dagen med ett leende och tacka redan då…

Du är alltid lika “ung” som “nuet”, glöm ej det…Det finns alltid något spännande eller nytt som du kan ta för dig…Gör detta idag!

Lägg hela ditt hjärta i det du gör så känns det äkta! Våga tro på det i hela din kropp! Det blir så bra!”

Imorgom arbetar jag på tarotguiderna 15-16 och på söndag 10-11 eller 20-21. Du är varmt välkommen att höra dig till mig eller någon anna fin kollega.

Varm kram!

Anna

 

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. GunBritt Rutsdotter skriver:

    Så fina tankar om livet Jag var mormor till lilla Elsa som gick till himlen för två dagar sedan Sist jag klappade om henne visste både hon och jag att det var sista gången Fick njuta av henne i 13 år Jag är så tacksam för att det går bra för mina barn och barnbarn och har så många fina minnen med mig av deras uppväxt Visst har jag haft motgångar och jobbigt i perioder men man lär sig av det också Jag ser möjligheter istället för svårigheter D å blir livet så mycket lättare

  2. annsandrum skriver:

    Tack Anna och tack till änglarna, budskapen väcker nyttiga tankar. Som alltid så fint att läsa det du skriver, dina omsorger och din kärlek till din familj, dina djur och till livet och människor är så genuina och innerliga och berör mig djupt. Vilken lycka för din systers familj att ha dig och din familj och vilken trygghet för din kära syster i andevärlden. Stor kram från mig! Önskar dig en skön och fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *