Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Kom och tänka på det här med “livspusslet” och hur många människor låter sig andra styra över deras liv…Ditt liv  är alldeles för värdefullt och viktigt för att man ska lägga detta i någon annans händer…Hur använder du din tid? Eller tillåter du andra att använda din tid? Mycket av dagens stress handlar om att klara så mycket på så kort tid som möjligt och sedan ta hand om allt annat också…Ojoj, detta går inte ihop riktigt, eller hur?

Det här med att vara så effektiv som möjligt blandas ihop med att vara produktiv och det är helt två olika saker…Genom att låta hjärnan vila och ta semester ibland så blir också kroppen avslappnad och både huvudet och kroppen blir mer “pigg” Tänk på att när du slappnar av så ger vi vår hjärna plats för kreativa tankar och då kanske du får den bästa idén under tiden så slappna av så blir du produktiv på ett bra sätt!

Missa inte min kurs-Själsvandringskurs den 28-30 sept! Detta är verkligen en kurs för kropp och själ! Du får verktyg hur man kan känna lycka i livet trots motgångar…Du får uppleva dina mediala gåvor och utvecklas i detta och i dina sinnen! En miljö som är unik för vandring…Ta dig två min och läs gärna detta. Det finns några plaster kvar, hoppas vi syns! Varm kram!

Unik Själsvandringskurs den 28-30 september! Medial och personlig utveckling där kropp och själ finner balans!

Nu kommer dina budskap till dig och ta dem till ditt hjärta och känn tillit! Änglarna är med dig och du är aldrig ensam utan deras kärlek är evig!

Onsdagen:

” Dina handlingar och beslut är grundade många gånger på det du uppskattar och värdesätter…Ta till vara på det idag och skin!

Ha fokus på ditt egna liv idag och det du vill och jämför dig ej med hur andra lever sitt liv. Det stämmer ju inte alltid med det som du verkligen vill ha…

Det kan finnas många “tänk om” släpp det nu och se till det du verkligen har! Du har mycket…Gör det bästa utav det!

Sprid ditt leende idag och du delar med dig utav dina energier…Bjud in och det kommer leda till resultat!

Torsdagen:

“Ta till vara på din dag idag för idag kan du skapa en god ny rutin…Änglarna är med dig och hjälper dig men du måste starta energin i rörelse dit du vill…

Idag fattar du ett beslut inom familj, vänner eller någon nära…Du tar ställning om hur du vill ha det! Lyssna inåt…

Respektera din egna tid och dina drömmar idag för de kan bli sanna!

Tänk på att det du väljer medvetet eller omedvetet kommer ha den största påverkan av utformningen av ditt liv…Tänk igenom dina val och gör det positivt idag…Allt blir bra!”

Mina sötisar! Bruse och Kajsa!

Imorgon arbetar jag 19-20 på tarotguiderna och på torsdag 09-10, varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega. Varm kram!

Anna

 

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *