Hur får man bättre självkänsla och hur gör man för att älska sig själv? Jag delar med mig, kram!

Hej du fina läsare! 

Jag sitter här på altanen och solen skiner mellan träden och alla färger i naturen är så klara och rena…Himlen likaså…Jag kom och tänka på det här med självkänsla och att kunna älska sig själv…Hur gör man? Finns det några regler eller punkter att gå efter? Kan man få en god självkänsla och tycka om sig själv för den man är genom lite träning? Ja, det är jag övertygad om…Jag delar med mig lite av mina tankar här och hoppas att detta kan hjälpa någon på vägen…Varamste kramen från mig! Varsågod…

Det finns ett inre ljus inom dig som är ditt högsta jag i kärlek och i sanning…Att hitta sin väg och stärka sig själv är att hitta “hem” till ditt högsta jag. Där finns ingen överlägsenhet eller tvivel utan en fridfullhet och en närvaro som är vis, ädel och värdefull…Där kan vi alla vara om vi söker i vårt innersta…

Vi alla tvivlar ibland och känner kanske en hopplöshet stundvis eller många kan känna och har en dålig syn, värdering av sig själv som tar över våra tankar om oss själva…Detta påverkar vår självkänsla oerhört mycket och kan bli ett destruktivt mönster…

Det som är det viktigaste utav allt för att stärka sin självkänsla är att ta eget ansvar över sina handlingar, sitt liv och känslor…

Att släppa taget om dem som vill “greppa” och hålla kvar eller kontrollera…Dina värderingar och det du känner är lika viktigt som vad någon annan känner…Upplever du att det inte är så, då är det dags att inse hur viktig du är för du är den du är…Med det menas inte att man förändras och utvecklas…Våga stå upp för den du är med dina brister och styrkor…Våga vara svag och släpp “garden” Vi alla kan ju tänka och handla fel och har brister men vi är ju inte fel för det…

Om du inte känner dig älskad så vill universum berätta det för dig att du är älskad och om du tänker efter hur många-djur som människor som har visat sig med kärlek till dig och du tillbaka då är man älskad…Våga släpp in kärleken igen och åter igen…Ju mer du släpper in desto större blir ditt hjärta och självkänsla…Låt inget bakåt i tiden hindra dig nu…

En relation som inte gick som du trodde är inte något misslyckande utan det är en ny kunskap om dig själv och andra…

Inom dig så bor den absoluta bästa kunskapen om vem du är och vem du vill vara, vad dina behov är och vad du vill ha och behöver i ditt liv så tveka ej på ditt rätta jag….Det är då du öppnar upp för kärleken till dig själv och kan älska dig själv och andra…

En förståelse till dig själv växer och du börjar bli din egna bästa vän…Inse hur fin och bra du är-Du blir ju faktiskt “dragande” med dig själv ett tag och du kan ju aldrig gå ifrån dig själv så bli ditt bästa jag! Hihi!

Att vara ärlig-helt ärlig mot sig själv är en ren sanning till dig själv och där växer du och blir starkare och får en styrka och kraft…

Låt dina drömmar leva och lyssna på dem! Det är tecken från andevärlden…Var regissören i ditt liv för då blir du mer lycklig och skapar lycka!

Ge alltid av dig själv i godhet och kärlek, var en förebild om hur ett inre ljus strålar och förmedla till andra…Ta emot livet för livet älskar dig! Du är fantastisk!

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *