Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

När man kommer till ro i kropp och sinne så faller andra saker på plats…Då förstorar man heller inte upp saker och ting utan tilliten byggs upp vid ro…Tänk nu på sommaren att också planera in dagar där det är tomt på agendan…Ja, det är sällan det är så kanske men gör det..

.Jag själv arbetar hela sommaren men har återhämtningar och ledighet på ett annat sätt…Hitta ett sätt som fungerar för dig…Ibland är det bra att släppa röran som kan bli hemma med allt spring ut och in och även annat….Röran kan ju vänta och även städningen någon dag…Eller hur? Sänk kraven lite och njut i samvaron med andra eller dig själv…Jag umgås enormt mycket med djuren…De ger mig ett lugn och glädje…

Våga också sätta gränser och säga nej och även säga ja till det du vill. Se till att ta ansvar över din hälsa och verkligen lyssna på vad din kropp ger dig för signaler. Glöm inte den bästa medicinen mot stress-Fysisk träning och rörelse det är vetenskapligt och all forskning påpekar hur viktigt kost och träning är för att undvika och minska stress…Det finns ingen genväg utan se det långsiktigt och det går då snabbare än vad du tror…

Det som är viktigt också är att ha en jämn blodsockerkurva…Bli vän med din kropp och säg ja till den! Din syn på den är lika viktig som allt annat! Var stolt över den och behandla den väl…Låt den bli din bästa vän!

Nu kommer dina budskap till dig och ta dem till ditt innersta-Ditt hjärta och finn tillit! Änglarna är alltid med dig! Tveka aldrig  på detta! Varmaste kramen!

Fredagen:

“Planera in din egentid idag eller i helgen och se till att du tar den när du behöver den, det ger dig ny energi…

Jorda dig i naturen, bland djur eller där du finner ett lugn idag. Du får budskap till dig utav änglarna…

Skriva eller något kreativt kommer till dig idag…Tveka ej på detta utan gör det som faller in! Du är en kreativ själ!

Planera in dina mål och mellanmål så mår du gott och ditt humör blir stabilt. Detta är kanske viktigare än du tror…Idag kommer mat och kost ligga dig varmt om hjärtat. Du lär dig något nytt! 

Lördagen:

” Tro på kärleken idag och ha tillit till att det blir bra! Du är uppskattad! 

Idag tar du del av healingkraft utav någon eller något…Du kommer förstå och känna ett välbehag…Änglarna är med…

Det är dags att “släppa loss” och göra något som gör dig glad! Gör något spontant idag! Det berikar dig!

Idag finns det möjlighet att skapa en ny kontakt så ta intitiativ! Våga ta plats!”

Varm kram!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

  1. Agneta Dahlin skriver:

    Hej! Emellanåt läser jag dina fina budskap och de är så varma med en innerlighet som speglar vad jag förstår en ödmjuk människa med hjärtat på rätta stället. Du verkar ha ett underbart liv och det är så härligt allt du delar med dig! 💞 Tack! 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *