Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare! 

Nu till hösten så kommer det hända en del saker i mitt liv som är så utvecklande! Jag kan inte berätta något än om en viss sak men det kommer du få reda på inom snar framtid. Det är så tacksamt och roligt! Du kommer få ta del utav det…Åh, nu börjar boken också bli klar…Jag har skapat boken på egen hand och allt är skrivet utav mig så det tar lite tid att finslipa allt.

Jag har ju inte riktigt haft den möjligheten och “låsa” in mig eller bara få skriva eftersom jag har så mycket annat rikt i mitt liv med familj, djur, gård och alla mina arbeten. Jag prioriterar också min träning och allt tar tid men är så glad och tacksam för att jag kommit så långt ändå! Snart är det dags att måla igen också…Jag saknar mitt måleri när jag inte gjort det på ett litet tag. Rena meditationen..Jag tittar aldrig på tv,  väldigt sällan så det finns allt tid att planera dagen.

Gos med Kaisa!

Nu mina vänner! Jag ska befinna mig i Trollhättan på deras stora mässa för Kropp och Själ lörd och sönd den 6-7 okt! Jag ska ha storseans på lördagen, sittningar, föreläsningar m.m lörd och söndagen. Det är på  hotellet Swania så passa på att besöka denna mässa då det bara är att ta hissen ner från hotellrummet! Njut av en andlig helg för kropp och själ med din vän kanske?  Det är jag, Jörgen Gustafsson, Camilla och Lisbeth Örnberg, Berith Lidberg m.m som håller i b la storseanserna…Många utställare och mycket mer…Vore kul att träffa dig! Gå in på deras sida och dela inlägget så kan du vinna en biljett till min storseans. Stor kram!

Nu kommer dina budskap och fyll ditt hjärta med tillit och änglakraft som du har inom dig! Varmaste kramen från mig!

Onsdagen:

“Lägg ifrån dig mobil, digitala saker på morgonen och njut av träden, blommor eller något som du uppskattar i din närhet idag. Starta dagen så här och be änglarna vara med dig och hitta lugnet…Ta det lite långsammare…Du får tecken, ta emot!

Gör saker och ting i din egna takt, låt ingen stressa dig utan säg ifrån på ett vänligt sätt isåfall. Lyssna på kroppen idag. Allt är väl. 

Om du upplever en stark kärlek till någon eller något så våga visa det! Håll inte inne på något som du bryr dig om…

Du ska hålla dig till din plan idag, se fram emot det som ska komma…Tvivla inte på detta! Det blir så roligt!”

Torsdagen:

“Gör det på det ditt egna sätt och fortsätt framåt! Du är på rätt väg!

Din känslighet är en styrka, inte en svaghet…Tro på dig själv idag och innerst inne vet du vad du ska göra med situationen…

Ta för dig av din kreativitet idag! Du kommer få en glädjekick!

Ibland kan det goda vara att bara vara tyst i en situation och inte trigga igång sig på saker och ting. Lägg din energi på rätt saker och släpp det som inte gynnar dig idag! Det blir en fin dag!”

Imogen arbetar jag 12-13 och 22-22.45 på tarotguiderna. Du är varmt välkommen att ringa mig eller någon annan fin kollega. 

Varm kram!

Anna

 

 

 

10 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

 1. Eva skriver:

  Hej Anna!
  Blir så glad varje gång du lagt upp ett nytt inlägg, förstår att det tar mycket av din tid. En stor varm kram till dig!

  • anna skriver:

   Hej Eva! Ja, det tar tid men det är så tacksamt och det finns en mening med det. Ni inspirerar mig! Stor kram!

  • anna skriver:

   Hej Katarina! Tyvärr så gör jag ej detta, jag vägleder på tarotguiderna och du kan nå mig där. Varm kram till dig från mig!Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *