Annas änglbudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det blir mycket skrivande nu och framöver så det gäller för mig att prioritera dagarna rätt för det finns så mycket rikt i livet…Jag gillar att ha projekt och mål. Mer info kommer…Det får mig att känna mig levande men även att bara sluta in mig och bara vara är lika viktigt för mig…Jag älskar kontrasterna, det är lycka för mig…Jag är social samtidigt som jag är en ensamvarg…

Kanske inte enamvarg på det sättet för djurens helande är viktigt för mig och att ha dem runt mig blir ett samspel och ett socialt liv ihop men på ett annat sätt…Vi talar ibland genom tysthet och att bara vara ihop…En blandning av social och icke social närvaro…Kan man uttrycka sig så? Ja, jag tror du förstår vad jag menar…Med djur kan man bara vara utan att göra något…Vi kan se på varandra och kommunicera tyst, vi känner av varandra och talar vårt språk genom tysthet och närvaro. Vi väntar in varandra…Vi har tålamod med varandra…Man är den man är ihop med djur…

Min systers fina tös som gosar med min Bruse!

Det är fint med djurs energier och ärliga sätt att kommunicera på…De vill så väl…Universum har b la gett oss djur för att vi ska bli goda människor och öka vår förståelse till hur allt hänger ihop i universum…Moder jord och dess natur med djuren…Allt hänger ihop…Ta inte djuren för givet utan se dem som de ser på dig…Respekt, glädje och hur mycket förståelse har inte vissa djur för människor? Tänk vad förlåtande djur kan vara…De lär mig att växa som människa och leva i nuet…De plockar också fram leken i mig…Det är andligt…Eller hur? Varmaste kramen från mig och mina djur!

Elsa nyvaken!

Chadida och Duggan!

Lille Freddy!

Nu kommer dina budskap till dig och än en gång, ta dem till ditt hjärta och fyll dig med änglakärlek! Du är värdefull!

Fredagen:

“Stressa av, du hinner och din dag blir bra! Varför oroa sig i onödan? Njut istället! Änglarna är med dig!

Idag kan du ändra din uppfattning om en person eller handling till det positiva…Välj de goda tankarna och tänk “stort”.

Middag, buffe, fest eller något kan du stå inför snart så gläd dig redan innan. En social glädjerik och betydande dag!

Idag kan du hitta ett nytt “intresse” eller något som du vill göra…Det blir spännande så ta tag i det och starta upp detta…Änglarna är med!”

Lördagen:

“Du kan bli förälskad på nytt eller i något som du saknat idag! Det blir kärleksfullt dig! Våga tro på det bästa! Be änglarna om hjälp.

Gör en sak i taget idag och försök att vara i nuet. Du får gjort det du vill då som också har “legat över” dig ett tag. Det blir bra!

Bemöt din rädsla idag och våga tro på din förmåga! Du kan!

Ett samtal, mail eller sms som du väntat på kan komma snart. Det enkla blir så uppskattat! “

Imorgon arbetar jag på Tarotguiderna 10-11 så varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega. 

Varm kram!

Anna

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *