Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Åh, hösten är kommen jag verkligen myser! Jag älskar ju sommaren också men hösten och alla dess färger och rena, härliga luft inspirerar mig väldigt mycket! En nackdel bara-Alla blöta hästtäcken! Haha! Det löser sig alltid! Det riktigt “kliar” i mina fingrar och händer för snart så är måleriet igång och mycket annat till hösten som ni kommer få tillgång till…Mer kan jag inte säga just nu…En höst med mycket andligt och medialt arbete, storseanser, föreläsningar, mässor och djurkommunikation. Jag har några få platser kvar till min Själsvandringskurs den 28-30 sept, där du utvecklar dig andligt och medialt. Missa inte denna upplevelse! Information står längst ner och läs! Enbart ett fåtal platser kvar…Ta med dig en vän eller kom själv och fyll på dig med ny energi och kraft inför hösten! 

Jag har inte haft någon semester i sommar utan jobbat hela tiden och det har gått bra men jag längtar också efter ett par dagar på ett spa och träningsanläggning. Bara få ligga på ett hotell är lyxigt, visst är det? Jag är så tacksam för allt jag har och mina jobb och det kommer nog snart någon helg när man bara ger sig iväg. Härligt! Jag ska på utbildning i helgen! Det ser jag fram emot! En intensiv träningshelg där jag ska utbilda mig till core-instruktör. Detta innebär Mage, rygg och balansövningar! Ett halvtimmespass där man kan kombinera med t ex konditionspass! Långa träningsdagar och sedan blir man godkänd eller inte genom prov och uppvisning. Jag har gått väldigt många utbildningar genom åren inom STC och de satsar på sin personal, roligt och stimulerande! Vi är ett stort, gott gäng! Här tränar jag mage, rygg framförallt…

 

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare! Fyll ditt hjärta med dem och ha tillit! Varsågod:

Onsdagen:

“Glöm inte bort att ha roligt! Har du tagit livet på kanske för stort allvar eller känt lite för mycket måsten? Släpp nu och gör något roligt! Det ger dig så mycket nu!

Idag ska du forska vidare i din dröm! Lägg den ej åt sidan utan sätt igång! Änglarna är med!

Det finns alltid någon som behöver ditt lysande sätt att vara så bjud in idag och du kommer förstå! 

Ditt sätt att leva bestämmer du själv så gör rätt val som känns i ditt hjärta! Idag kan du fatta ett beslut och det blir bra!”

Torsdagen:

“Att göra något annorlunda kan vara bra så tänk lite utanför dina ramar idag och ge dig hän! 

Pigga upp ditt hem, arbetsplats eller någon annanstans idag! Det kommer betyda mer än vad du tror! Använd din fantasi och änglarna ler…

När det är tufft så behöver det inte falla samman utan det kanske hamnar på plats…Ge det tid, det blir bra…Välj rätt tankar och energi! Du är hörd…

Idag hittar du nya möjligheter att lösa en situation på! Var lite lekfull i ditt hanterande så blir det bra! “

Läs gärna om min kurs och vill du vara med så maila mig bara vid frågor…Jag kommer också skriva i min hälsoblogg imorgon så missa inte detta! Imorgon arbetar jag 15-16 på Tarotguiderna och på torsdag 12-13, varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega. Varm kram! Nu kursen! Läs…

Nu har du chansen att få uppleva en kropp och själs helg med vandring i en fantastisk miljö! Pågrund av efterfrågan så blir det en ny kurshelg med medial/andlig utveckling den 28-30 september! Vill du vara med? Alla fick uppleva sina gåvor och hitta sin kraft! Helgen byggde upp tilliten och kärleken till sig själv och andra. Alla fick också utveckla sig i sina mediala förmågor och fick verktyg att utveckla sig personligt. 

Var med och upplev två unika dygn där du är i fokus och får kraft, ny energi och vägledning för att hitta ditt rätta jag! Du får insikt om vad som är viktigt för dig och du kommer att utveckla din medialitet och hitta dina styrkor i kropp och själ. En kurshelg för kropp och själ som är ett! Du kommer få nycklar till ett lyckligare liv!

Jag har också bjudit in Fredrik Kopp Strandlind som föreläsare och han kommer delge om hur man kan få sin kropp i balans.  

”Vad är hälsa? Lär dig lyssna på kroppens signaler och hitta balans!” Fredrik är Personlig tränare och kostrådgivare med många års erfarenhet inom friskvården. Han har hjälpt människor i alla åldrar att förändra sitt liv med små medel… En unik berättelse och information där ingen blir oberörd och där man får”verktyg” med sig hem

ronnums-herrgard

KURSHELG FRE-SÖN 28-30 sept! PRIS ENDAST 3 700 kr för hela kursen, 2 nätter med frukost, eftermiddagsfika med hembakt och 3-rätters meny, ett glas mousserande alt alkoholfri dryck på kvällen. Tillgång till relax, bastu, gym och bubbelpool utomhus! Allt detta ingår!

(Del i dubbelrum) OBS! BEGRÄNSADE PLATSER! Plats: Parkvägen 18, 468 30 VARGÖN (önskas enkelrum så meddela mig i god tid, kan fås vid en extrakostnad)

En plats vid vår vandringsstopp…Så vackert…Så här ser det ut på hösten…Det här är ett litet vattenfall som finns med på vandringen…Hösten är bland det vackraste årstiden att göra den vandring…Välkommen!

PIX-3VXU4L

Ta med en vän eller gör detta ihop med din käresta, Du kan komma själv då det är inget hinder då du får dela rum med någon annan i gruppen eller få eget rum. Du träffar likasinnade och denna kurs utvecklar du dig själv, din medialitet och kropp…Allt i harmoni utifrån dig själv…Här är herrgården och andra bilder från den vackra plats. 

Här är herrgården!

ronnums-herrgaard-01

God mat längs vägen i en idyllisk skogsrestaurang med ekologisk lunch och hembakt  (ingår ej i priset). Vi vandrar tillsammans i lugn avslappnad miljö. Kläder efter väder och bra skor är nödvändigt. Medtag regnkläder.

Här äter vi lunch vid skogsrestaurangen…

images (3)

Kungajaktsmuseet1

Hembakt, nybakt…

ladda ned (2)

Vi samlas vid ingången på RONNUMS HERRGÅRD kl 16.00 fredagen den 28 sept (Du kan checka in tidigare om du vill)

16.00 Vi träffas vid ingången på herrgården för go fika och samkväm.

17.00 Presentation, genomgång om helgen m.m  följt av en guidad meditation – Hitta din kraft. Änglars närvaro…Fri stund därefter för reflektion och lite förberedelser inför middag. 

20.30 Trerätters middag i en härlig miljö. Var och en bestämmer själva när man drar sig tillbaka i dessa mysiga hotellrum med fantastiska sängar. 

Lördag

9:30 Samlas vi till själavandringen vid ingången. Vår vandringsled är i magisk miljö med fantastiska  utkiksplatser. (Nya vandringsleder då vi också kommer att få uppleva grottor om man vill) Vi stannar under vandringen för god fika och vi har olika teman på vägen exempelvis Änglarnas betydelse, Attraktionslagen, “Dreamer-Doer”-Självförverkligande,  Utveckla din intuition och att vara i nuet. Fortsättning på förra vandringskursen men man behöver ej ha deltagit på någon annan kurs innan.

13:00 Lunch vid skogsrestaurangen Spiskupan – Ekologiskt, hembakt o mysig miljö

13:40 Vandringen fortsätter hemåt till herrgården och på vägen upplevs fantastiska vattenfall i en unik natur. Där andeväsen och kraftdjur kan få upplevas i meditationen….

16:00 ca Bjuds det på hembakt fika, frukt, kaffe och the på herrgården

Fri tid – Vila, Relaxa, bubbla i utomhus spa, du bestämmer fram till middagen. Att bara vara och känna sig fri…

20:30 Tre-rätters middag

Söndag

10:00 Utcheckning innan föreläsning

10:30 Fredrik Kopp Strandlind ”Vad är hälsa? Lär dig lyssna på kroppens signaler och hitta balans!” Fredrik är Personlig tränare och kostrådgivare med många års erfarenhet inom friskvården. Han har hjälpt människor i alla åldrar att förändra sitt liv med små medel… En unik berättelse och information där ingen blir oberörd och där man får”verktyg” med sig hem för att kunna må så bra som möjligt. Starta din höst med ny energi och glädje! Var tacksam över din kropp!”

12:00 Promenad till samhället för att ta en lunch tillsammans (ingår ej)

13:00 Meditation och intuitionsövningar – Våga lita på dig själv!

15:00 Avrundning och avslutning beräknas färdigt 16:00 -Vad har du fått med dig som du kan ta till vara i din vardag för att leva ett gott liv utifrån din sanning? 

Vandringstiden är ca 5-6 timmar med många stopp, då tanken är att vi har olika meditationsteman som stärker oss, vi går lugnt och alla kan delta konditions mässigt. Om du går endel för övrigt så är detta inget mer krävande men det är lite uppför emellanåt. Alla kan vara med.

Info om vandringen kommer här:

ronnums-herrgard

Restaurangen…

ladda ned (3)

Vi har på oss vandringskläder när vi träffas på plats och sedan ger vi oss ut på vandringsleden. Fika, smörgås, dryck finns tillgängligt vid första anhalten ca kl 11.00. Därefter vandrar vi några timmar och sedan kommer vi till den mysiga restaurangen och äter mat vid ca 14.00 (Observera, detta är cirka tider.) Alla bilder är från vandringen, hotellet och miljön.

Det här kortet togs i juni då jag hade vandringskursen…

En utav stigarna vi går upp för till en helig plats…

14037957_1784097095207278_2114365170_o

Ett utav vattenfallen…

ladda ned (1)

Här står vi och ser denna utsikt…

images (4)

( Obs! Detta betalar du själv då lunchpriset på restaurangen ingår ej i paketpriset ) Vi vandrar till herrgården och där möts vi med god fika-hembakt och kaffe. Fri tid därefter mellan ca 16.30 och 20.00 då man kan välja att vila en stund på hotellrummet, relaxa i spa rummet, bada jacuzzi, basta eller bara vara i den unik miljön som herrgården inbjuder till. 

Utomhusspa…Bad och mys på kvällen efter en vandringsdag…

images (2)

Vid ca 20-tiden möts vi upp för samling en stund innan och tar valfri dryck och umgås. Vi återspeglar vandringsturen och pratar om vad man fick till sig m.m.  Därefter serveras  Tre-rätters menyn till oss. Vi äter vid ca 20.30-tiden. (Dryck som vin och annat ingår ett glas i tre-rätters menyn) 

Restaurangen…

ls

Ett hotellrum

images (1)

Målet med denna kurshelg är att Du får verktyg hur du kan leva ut ditt högsta potentiella jag nu och framåt i livet där tilliten stärks. Varmt välkomna!

Anmälan görs på min mailadress anna.strandlind@hotmail.com och är bindande 

Kostnad: 3 700   kr (Obs! 2 200 kr utav dem betalar du på plats för dina nätter på hotellet)

1500 kr betalas in till mig på BG 210-7779 senast den 20 sept. 

Skriv om du är ensam eller båda namnen på anmälan om du har med dig någon. –Skriv namn, adress, mobilnummer . Tänk på att det är begränsade platser så anmäl dig i tid. Uppge allergi, specialkost m.m Du är värd dessa dygn! 

Här är gänget första gången jag hade denna kurs…Vilket gäng som bodde utspridda i hela Sverige! Här står vi  inte långt ifrån vattenfallet.

Jag vid vattenfallet!

Bad sent på kvällen utomhus…Så härligt!

Sammanfattning då allt detta ingår för 3 700 kr per person:

Två hotelldygn del av rum, eftermiddagsfika och trerätters, ett glas vin/alkoholfri dryck på kvällen.

Kursinnehåll, vandringsled, teman, meditation, personlig utveckling- Anna Strandlind

Gästföreläsare Fredrik Kopp Strandlind

Kaffe,te, dryck, smörgås och fika under vandringen innan lunch. 

Spa och relaxrum, jacuzzi, bastu, biljardrum m.m

Kort taget utav mig på en utav utsiktsplatserna…

14002401_1784097071873947_498177226_o

Hoppas vi syns och du får gärna dela inlägget. Varm kram från mig! Anna

 

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *