Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag upplever det om min dag startar med mental tystnad och stillhet och tar emot den genom att tacka för en ny start, så har man rätt förutsättningar för dagen…De beslut och val man sedan gör resten av dagen blir oftast mycket bättre och klokare…Om du försöker hitta ett positivt förhållningssätt till dig själv, tänker goda tankar som skapar något som är så mycket större så blir morgonen glädjerik. Ett förslag kan vara att vilja förändra och påverka något mer än dig själv och känna att du vill förändra världen på något sätt. Få igång din kropp i rörelse och andas…

Du tillhör världen och vi alla kan på något sätt lysa vidare till andra under en dag. Sedan kommer nästa dag osv…När du sedan har gjort detta i en vecka och sänt ut goda kärleksfulla energier till andra och till dig själv så har du spridit ut detta till din omvärld som sedan fortsätter osv. Då är man med och påverkar ganska många i ett led…Ge grannen en kram, beröm en kollega, var hjälpsam och hjälp till för att du vill utan att kräva något tillbaka…

Du vet ju själv om någon spontant ler eller hjälper dig, kanske får en komplimang m.m vad du skiner upp och blir glad…Det blir goda ringar på vattnet…Du är med och skapar kärlek och fred! Visst är det så? Underskatta ej din kärlek som är betydelsefull för andra och till dig själv. Lev i den!

Nu kommer dina budskap och ta dem till ditt hjärta och ha tillit!  Varsågod:

Fredagen:

“Idag kan du känna en kärleksfull närvaro av en ängel som gör sig tillkänna på något sätt. Änglarna är med! Ta emot!

Du har saknat att göra en sak som du inte gjort på länge. Gör detta idag och “lek” dig fram! Släpp fram barnet inom dig! 

Var lite uppmärksam på vad du sänder ut idag. Ibland är vi inte medvetna om detta, positiva tankar och fokus på lösning, ej tvärtom. Det blir bara!

Du är så bra som du är! Tvivla aldrig på detta inför val eller möjligheter idag! Tro på dig själv!”

Lördag:

“Djurs helande visar sig extra mycket idag. Djuret kommer visa dig och du kan få en varm känsla av healing.

Idag kan du få en växande förståelse inför någon som du kanske inte tänkt på tidigare. Du får “upp ögonen” och visar en förståelse som du menar. 

Kärlek och romantik gör dig på gott humör så våga visa vem du är…

Friskvård, hälsa på något sätt är i fokus idag och du är på rätt väg, ge ej upp nu!”

Imorgon arbetar jag 14-15 på Tarotguiderna och på söndag 21-22. Välkommen till mig eller  någon annan kollega. 

Varm kram!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *