Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag avgörs det-Valet…Kanske är det redan avgjort när du läser det här…Det är bland det svåraste val jag någonsin varit med om…Det svåraste menar jag med denna ovisshet i samhället och synen som många har skapat sig när det gäller människan och hur vi agerar till varandra…Vår människosyn. Jag vet vad jag röstar på så där är inget tvivel men det känns “hårt” och oroväckande på många sätt i samhället. Jag känner mig lite dubbel för jag upplever också att många sluter sig samman i mycket kärlek… Jag hoppas och har bett att våra änglar är med oss och hjälper oss till det bästa men vi är födda av fri vilja så besluten är vår egna. Mycket funderingar om detta valet i år, eller hur?

Ja…Vi gör val varje dag…Många val går på rutin och vissa val krävs större engagemang för att fatta olika beslut i livet…Då kommer tanken till mig om vi alltid känner efter eller  går efter hjärtats val eller kanske logikens val? Det bästa kanske är en balans när det gäller båda…Beroende på vad det gäller givetvis…Det är viktigt att välja själv och verkligen känna efter vad man vill och står för…Att välja något som gynnar alla som är av godhet. Ibland tror jag att man kanske inte känner efter ordentligt utan påskyndar ett beslut för att kanske behaga andra.

Jag tror också att det kan vara så att vi själva har krav att fatta beslut snabbt och att göra rätt “för sig”…Frågan är om vi alltid gör rätt  i sådana situationer? Jag tror inte alltid det…Vi lär oss varje dag om oss själva och om andra om man är öppen och tar emot och känner efter…Framförallt undvika allt dömande som kan komma från oss själva eller från andra…

Allt sker snabbt idag i detta informationssamhälle men vi får aldrig glömma att känna efter, reflektera och låta vissa saker ta lite tid för det kan vara avgörande för vår hälsa och möjligheter i livet…Ge dig tid för att göra rätt val och känn att du kan stå upp för det du väljer i livet vad det än må vara…Varmaste kramen från mig! 

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare, välj gärna tillit och kärlek till dig själv och tro gott, du är fantastisk! Glöm ej detta! Tänk vad unik du ändå är! 

Måndagen:

” Idag väljer du en annan väg och tänker om lite, du ändrar ditt gamla beslut och det blir bra! Stå upp för ditt beslut. 

En oro börjar “lägga sig” och du kan börja att “andas ut”. Ta det lugnt, allt är väl.

Em information som berör dig på ett positivt sätt kan komma till dig inom det närmaste  på något sätt via sms, brev, mail eller telefon. 

Släpp prestationen idag och slappna av, var dig själv och gläd dig!”

Tisdagen:

“En glädje och kraft kommer “över dig idag” Du får ny energi från start! Tacka änglarna, de är alltid med dig!

Ekologisk, hälsosam mat är något som berör dig idag. Du ger dig in i nya recept eller blir inspirerad av hälsosam mat. Något nytt väntar! 

Idag visar du stor medkänsla inför någon som behöver ditt stöd av något slag och det uppskattas. Kan också vara någon som behöver din praktiska hjälp. 

En kärlek visar sin uppskattning idag eller så är det du som visar den. Ta emot eller ge! Det blir toppen!”

Imorgon arbetar jag 13-14 på Tarotguiderna och på tis 15-16, varmt välkommen till mig eller någon anna fin kollega. 

Varm kram!

Anna

 

 

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. sandra skriver:

    Tack Anna! tisdagens budskap stämde så bra, dina budskap är så kärleksfulla. Kul att du ska skriva i tidningen Nära, en mycket bra tidning, lycka till! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *