Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag kom min andra krönika ut på tidningen Näras web. Gå gärna in och läs och gilla deras facebooksida, kommentera gärna för jag svarar dig. Jag är så tacksam att få skriva för denna innerliga tidning som är i kärlekens kraft! Jag kommer också vara tillgänglig på Nära kryssningen i deras monter där ni läsare b la kan träffa alla som deltar och jobbar för  tidningen och småprata. Vore kul att träffa dig om du ska med på denna kryssning!

Den 6-7 oktober håller jag i storseans, föreläsningar, sittningar m.m i Trollhättan på Kropp och själ mässan! Du är så varmt välkommen! 

Nu till det här…

Vill du bli mer kreativ, förbättra ditt minne, kunna hantera stress mer, helt enkelt ge din kropp och själ chansen att må så bra som möjligt? Då har jag medicinkuren för detta! Rör på dig och använd dina muskler! Ja…Detta har jag nämt tidigare men så viktigt det är…

Här har jag precis sprungit i en timme! Vilken glädje och tacksamhet!

Det som är så fascinerande är att all forskning pekar på att all träning och motion får häpnadsväckande effekter på hjärnan. Det är det organet som påverkas mest när vi rör oss! Det är därför jag brukar säga att jag tränar för att må bra mentalt, själsligt och kroppsligen. För mig är träningen lika viktig som min mediala, själsliga utveckling för det hör nämligen ihop…Om man blir “klarare” i sina sinnen och lär känna sin kropp så “snappar” man upp saker och ting på ett annat sätt. Man blir helt enkelt piggare och känner mer harmoni  i sina tankar vid träning.

Här tränar jag i värmen i somras på altanen!Hihi!

Framförallt så blir man lugnare och positivare. Jag är sällan stressad fast jag har enormt mycket emellanåt  från tidiga mornar till sena kvällar. Självklart ingår mina återhämtningar…Vad kan min återhämtning vara? Jo, en löparrunda runt milen varje dag…Sittandes vid min häst i tystnad och höra tuggandet från höet…Måla mina energitavlor…Meditera i rörelse eller i stillhet. Se ut på björkarna och ängen. Vara med mina andra djur…Ligga och småprata med barnen i soffan…Jag vill påstå när man stannar upp och känner tacksamhet i allt man har så slappnar hjärnan av och får sitt lugn och harmoni…Glädje kan vara återhämtning! Även en härlig powernap på 20 min kan vara guld värd. 

Gos med min kanin…

Försök att se återhämtning från ett annat perspektiv istället för att kanske lägga sig ner och sova viss antal timmar på dagen efter jobb eller annat. Hitta din kraftkälla och hämta kraft och glädje! Glöm inte glädjens betydelse i återhämtningen…Hjärnan och kroppen är inte skilda från varandra-De sammankopplar! Ett exempel – Om du har ett starkt hjärta så får hjärnan den energi som den behöver! Din intuition stärks eftersom dina sinnen stärks…

Du har alltså inget att förlora på att röra på dig! Tvärtom! Du blir en vinnare i ditt mående!

Här hade vi kommit i mål i triathlon i somras!

Ni kommer dina budskap till dig fina läsare! Änglarna är alltid med dig! I dina “upp och ner” dagar, glöm inte det! De finns för dig! Varmaste kramen från mig! Varsågod:

Torsdag:

“Ha tillit att det ordnar sig ekonomiskt eller med något materiellt…Be ängeln Serena om hjälp. 

Ge dig själv en skön avslappning idag på något sätt. Kan vara en länge duschstund, bad, massage eller det som gör att du slappnar av helt…Du kommer få en ny kraft!

Du är mer kraftfull än vad du tror. Tvivla inte mer…Var kärleksfull med tydlig…

Du behöver lite mer information innan du beslutar det du står inför, ta det lugnt och ta reda på vad som är bäst…Allt bli bra!”

Fredag:

“Lycka eller ett nytt kliv väntar dig framåt! Le och ta emot!

Ditt hopp om förändring är på gång fast du inte ser det riktigt än, det kommer! 

Spendera lite tid ensam i naturen idag en stund så får du en inre vägledning utav änglarna…Det är kärleksfulla tecken!

Idag kan du be ärkeängeln Uriel om hjälp om du känner irritation eller ilska över något. Dina känslor blir helande och du kommer att känna frid. Be om detta. Allt är väl!”

Imorgon ska jag iväg med Duggan till veterinären…Jag kommer berätta vad som hänt  i ett blogginlägg som kommer snart…

Håll utkik på mina arbetstider de närmaste dagarna på tarotguiderna. Imorgon arbetar jag 20-21 och på fredag 09-10. Varm kram från mig!

Anna

 

 

11 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. schema skriver:

  Anna ⚘
  Det är så mycket i dina ord som stannar hos mig.

  För tre år sedan tog mitt liv i ladugården slut.
  Den enorma mängden djur som då var mina vänner, mina arbetskamrater och mitt levebröd slet mycket på min kropp men gav mig allt jag kunde önska för min själ.
  Det var alltid tungt men tre månader om året jobbade jag mängder med timmar om dagen vilket jag älskade men som givetvis var slitsamma.

  Raderna du skrev om återhämtning bredvid dina hästar fick mig att falla tillbaka i tiden.
  Tillbaka till det bästa jag visste, det vill säga lugnet i ladugården, i samklangen med djuren. Ensamheten och tacksamheten med tackorna som lammade och sorge när något tyvärr inte gick som det skulle.

  Idag bestämde jag mig. Ladugården som nu står helt tom ska fyllas med några ullbollar. Inte så många men några, kanske 20 😉
  Jag ska åter igen få stängs dörren till en ladugård med hö-ätande djur.
  Tack Anna ⚘❤

 2. Susanne Hakala skriver:

  …. Trevligt att du börjar skriva i tidningen Nära ❣️
  Härligt läsbart sen år tillbaka, välkommen är du. 🙏

 3. Anna-Maria Nykänen skriver:

  Tack Anna för allt du skriver och det änglarna förmedlar. Allt stämmer in på mig och jag ser fram emot framtiden.
  Kram Anna-Maria

 4. Jane skriver:

  Hej Anna,
  Jag ser fram emot att läsa dina inlägg och budskap varje vecka ❤️ Du skriver mycket om motion och jag håller med dig om att det är bra. Men hur gör jag för att börja gå ut och gå? Jag vill så gärna men kraften att ta sig iväg finns inte… Har nu varit sjuk i utmattningsdepression i 5 år, och har i höst påbörjat en ny utbildning inom trädgård och Handelsträdgård, något helt annat än jag har hållit på med tidigare. Men har kommit fram till att jag måste omskolas. Just nu är jag så trött…. Men vill så gärna få mer energi.
  Tack för att du ger mig stöd genom dina budskap ❤️
  Jane

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *