Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Ibland så vill jag skriva mer än vad jag gör här på bloggen och i min kommande bok-Det är justeringar kvar men det börjar närma sig. Det är mycket man vill ibland och det är en del som ska göras men jag är nöjd och åter igen väldigt tacksam för allt.

Här är jag och Chadida idag på eftermiddagen. En pigg och glad tjej idag! Hihi!

Egentligen skulle jag ta en vecka semester från allt annat och skriva färdigt men det funkar inte riktigt så när man har gård och många barn. Har inte haft någon semester på två år men det går så bra och när man egen företagare så får man jobba. Men så givande uppdrag jag har och med stor bredd som jag älskar! Även att få jobba som personalchef hos Vivi Linde företag Tarotguiderna och alla härliga vägledare som finns!

Jag anställer och testar nya sierskor att de kan vägleda, lägger in dem i systemet, fixar hemsida, tar hand om olika personal frågor, schemat m.m Jag och Vivi är ett gott team och fina vänner. 

Det är så givande att få hjälpa andra människor och djur, det är bland det bästa som finns! Att få vara en länk från andevärlden. Nu skriver jag ju på tidnignen Nära också och det är ren glädje att få dela med sig! Är så tacksam för allt som jag har och har en bra inställning för framtiden. 

Denna bilden tog mannen på mig igår efter träningen när vi åt lunch. Jag vet inte ens om att han tar bilder ibland! Jag gör likadant! Hihi!

Mitt arbete inom friskvården och min träning är rena passionen så det är väldigt viktigt för mig, det bidrar att jag har en god inställning till livet. Jag tar inget för givet…Jag tackar varje dag! Tacka för allt du har, för då uppskattar du det du har på ett helt annat sätt och du tar inget för givet…Vi är ganska “rika”…Eller hur? Universum vill oss så väl så agera till att livet vill dig ge dig det bästa…

Det här kortet togs imorse efter mina pass med härliga deltagare. Vi tränade lite mer efteråt. Så glad att kunna röra på mig och att få vara stark! Men det sköter sig inte självt utan man får träna upp sig under en långsiktighet och ha disciplin med både bra mat och träning. Att hitta en balans och må gott. Man utvecklas hela tiden och mitt syfte med träningen och min vegetariska kost är att få känna mig stark, pigg och glad! 

Jag har en så duktig fotograf- Anki Johanson som tar de mesta bilderna till boken och nästa helg så ska vi ta mer bilder. För mig talar bilder och eftersom mitt stora intresse är att måla så väljer jag att ha med bilder som förstärker all text. Jag ska försöka ta ledigt några dagar på något sätt och fixa det sista. Allt löser sig om man vill! Varm kram till dig! Den här bilden har hon fångat! Se vad fin Duggan är! 

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare! Änglarna är av den renaste kärleken som finns! Det vill ditt högsta goda så ta in dem till ditt hjärta med full tillit. 

Söndagen:

“Att förstå vad som är bäst för dig själv är inte alltid så lätt men det viktigaste är att du idag väljer utifrån dig själv och inte vad andra tycker…Då blir det bra!

Tro på din egna vision och framgång…Du lyckas då! Våga ta ett större kliv med start idag än du gjort tidigare. Du har inget att förlora på det, bara vinna!

Stå upp för en vän, anhörig idag som behöver din hjälp! Det blir tacksamt!

Försök att se det bästa i allt idag! Då gör du framsteg inom dig själv och du gläder andra! Änglarna är med dig!”

Måndagen:

“Ett nytt förslag inom ett jobb eller ett “projekt” du kan stå inför är på gång om du visar framfötterna idag. Ta reda på ny information!

Din sömn är viktig och vilan, prioritera detta och du får  ny energi. Lägg dig i tid och gå upp lite tidigare och meditera i kärlek och en skapa en ny start…Det hjälper dig!

Allt blir kanske inte som du har tänkt på en gång. Det kan  t om bli bättre om du ger det lite tid. Ha en balans i det och påskynda inte något…

Änglarna ger dig svar eller tecken idag att du är på rätt väg! Tacka och ta emot! Framförallt lyssna på din intuition.”

Imorgon arbetar jag på tarotguiderna 09-10 och på måndag 10-11. Varm kram och välkommen till mig eller någon annan fin kollega. 

Anna

 

 

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kramen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *