Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

I helgen har jag och min man varit ute och sprungit och tränat en del ihop. Det är så mysigt att kunna umgås och vara ute i friska luften. Han är ju borta en del på veckorna pågrund av hans jobb men det går bra. Vi trivs bra med det men visst önskar man mer tid ihop ibland men det gäller att vara positiv och vi båda är så tacksamma över våra liv. Allt kan man utveckla så vi får se hur det blir framöver!

I helgen har jag också förberett mig inför mina krönikörer och börjat skriva i omgångar. Det är verkligen något jag brinner för! 

Vi arbetar ju även tillsammans med friskvården och träningen jag och min man där ingår  b la våra kurser ihop. Nästa helg så har jag själsvandringen-En kurshelg där kropp och själ får ny energi och där vi också utvecklas medialt.

Fredrik ska hålla i en föreläsning denna helgen om träning och kost och hur det påverkar vårt liv och skapar rätt förutsättningar. Även hur våra sinnen blir mer öppnare och klarare…Han är jätteduktig och jag är så stolt över hans ödmjuka och inkännande sätt att se människor och allt i livet… Det blir en härlig vandring och andlig -medial utvecklingskurs. Vill du vara med-Finns två platser kvar-Gå in på believeanna.se och läs gärna om den…Varmt välkommen!

Här hade jag cykelpass för fantastiska deltagare i fredags vid 17-tiden! Vilken glädje! 

Här instruerar jag i STC-core! Mage, rygg, balans och bålstabilitet! Ett så bra pass för alla  träningsmässigt! Så roligt! Jag ligger längst fram i gul topp och kämpar på ihop med alla deltagarna! Härlig teamkänsla!

En sak till som jag gjort i helgen förutom umgåtts med barnen och djuren är att jag har blivit fotograferad utav en fotograf som heter Anki Johansson. Delvis har hon tagit de sista bilderna till min bok men också till annat. Här kommer ett par bilder…Vi bor fint här vid naturen. Allt är tagit hos mig…Hon är så duktig!

Nu mina vänner kommer nu kommer dina budskap till dig så ta till dig dem med öppen famn och känn in i ditt hjärta! Varsågod:

Måndagen:

” Idag kan du finna tacksamhet i något som du har haft runt dig men kanske tagit för givet tidigare. Du får upp ögonen inför något!

Mat, kost eller något nytt påverkar dig inom detta område…Kanske tar du tag i något som du dragit ut på idag…Gör det! Det blir bra! Be ärkeängeln Rafael om hjälp!

Idag är en bra dag att bryta en ovana som inte gynnar dig längre…Det kan vara något som stressar dig och som gör dig irriterad. Be om hjälp eller tänk om och prioritera rätt, Det går! 

En förändring i dina tankar är på gång angående en person. Ha lite tålamod och ge det en chans. Ha fokus på det som är bra!”

Tisdagen:

“Se till att få utrymme för vila idag för då skapar du ny inspiration inom dig! Nya idéer!

Gör en sak i taget och tvinga inte på dig nya saker utan ta det lugnt, du hinner! Du håller rätt fokus då! Allt är väl!

Du kan få komplimanger eller kanske du berömmer någon själv idag? Var generös och lättsam, det blir så uppskattat!

Nu är du nära ditt “mål” eller närmare det du vill ha! Det kommer gå bra! Gratta dig redan nu och njut av detta! “

Jag önskar dig en riktig fin dag med kärlek och värme! Du är värd det bästa och känn din betydelse för universum! Du är en del i pusslet som är världen! Det är en gåva! Gör det bästa utav det! Varmaste kramen från mig!

Imorgon arbetar jag 15-16 och på tisdag 11-12 på tarotguiderna. Tiderna kan ändras så ha koll på mitt schema. Varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega.

Anna

 

Anna

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *