Annas änglabudskap och vägledning för fredag och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Denna vecka har varit så intensiv men så givande! Det som är så tråkigt är att jag inte har fått någon tid till att skriva budskapen till er läsare och annat på några dagar. Jag vill inte göra något halvdant utan vill ha fokus och ta den tiden som behövs med att skriva allt och att meditera budskapen från änglarna. Det tar sammanlagt runt 2-3 timmar, närmare tre vill jag påstå…Jag har också haft en fotograf som tagit kort på mig i helgen, delvis för min kommande bok och för mässor m.m Inget redigerat på mig! Allt ska vara äkta! Det är viktigt för mig. Rynkor och skrattgropar hör till liksom! Haha! Här är några foton…Hon är duktig denna fotograf Anki Johansson! Jag är hur bekväm som helst ihop med henne! Vi får många skratt ihop! Så roligt vi har det!

Hon bad mig ta på mig dessa vingar på kvällen vid skogen och jag kände verkligen en vördnad till änglarna så det föll naturligt att be uppåt och tacka!

Min fina man blev också fotad! Lika fin på insidan som på utsidan! Han är så ödmjuk och godhjärtad!

Eftersom jag jobbat mycket denna vecka och det har även varit med djuren som tar extra tid plus barnen så har jag fått vara tillgänglig hos dem. Mycket rolig tid har också gått till mitt skrivande för tidningen Nära och det kommer du läsare få ta del utav! Gå gärna ut på deras hemsida www.tidningennara.se och kommentera min krönika eller dela med dig av dina tankar. Jag svarar alla. Mina krönikor ges ut på tisdagar så ni vet. Köp gärna nästa tidning som kommer ut den 25 okt…Här får du länken. Kramen!

http://www.tidningennara.se/artiklar/kronikor/anna-strandlind/

Jag har varit på husrensning i veckan och där var det en del att göra…Det gick jättebra! Jag vet aldrig något innan om platsen jag ska till utan jag får en adress.  När de ibland vill börja berätta innan så stoppar jag dem för jag vill inte veta något. Tänk vad anhöriga på andra sidan är med oss och hjälper oss på denna jord! Jag fick tydlig kontakt med en del av släkten som de visste direkt vilka de var, så tacksam för detta samarbete och att få vara en länk.

Jag fick också upp ett namn tydligt och att personen var starkt kopplat med huset och hur han och några till hade gått över på andra sidan. De förstod ej detta då när jag var där men dagen efter så smsade de mig och bekräftade allt och denna personen jag fick in var den första ägaren på huset och hans söner. Nu är allt lugnt och änglarna var med och hjälpte mig. Tack för detta! Tänk vad dessa fantastiska ljusvarelser finns för oss alla, lika mycket och vi är så unika för varje ängel. Ta till dig det och ha tillit. Vi är alla lika värdefulla. 

Imorgon har jag kurs hela helgen! Själavandringen. Medial, andlig och personlig utvecklingskurs för kropp och själ. Det blir toppen! Hoppas på bra väder då vi  b la ska vandra i fem timmar i fantastisk miljö! God mat, bubbelpool på kvällen och relax. Ser fram emot att träffa alla deltagarna. En sådan värme!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta, känn in och ha tillit. Varsågod:

Fredagen:

” Träning, närvaro och andning på något sätt ger dig nya tankar och idéer idag. Rör på dig och andas in frisk luft. 

Lekfullhet och glädje väntar inom kort så ta ut “vinsten” redan nu! Njut!

Du övar upp din intuition på något sätt idag. Dina sinnen “väcks” upp och du blir klarare inom något område i ditt liv med vad du vill.

Vänskap, kärlek och omtanke finns runt dig idag. Ta emot! Du är inte ensam. Änglarna är med dig!”

Lördagen:

” Något nytt väntar dig och du utvecklas personligen idag. Ta emot!

Idag samlar du kraft i något som har berört dig länge och som du tar tag i…Det blir toppen! Ta in och njut…

Idag ger du andra av din energi som blir så glädjande och berikande! Känn och upplev det positiva i detta!

En sorg eller något som berör dig kan komma upp idag men det är en läkningsprocess som är bra, du släpper nu och går vidare med positivare tankar. Änglarna är med.”

Jag önskar dig en riktig fin helg och jag ger dig en stor varm kram!

Anna

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *