Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Detta vill jag dela med mig till dig! Inatt “drömde” jag om min syster Viktoria som gick över på andra sidan. Jag var vaken den sista halvminuten när jag pratade med henne…I drömmen så kom hon till mig och låg bredvid mig i sängen för Fredrik är inte hemma sa hon, jag blev full av skratt i sömnen kom jag ihåg. Jag vet att jag sa till min syster: “Viktoria, du vet väl om att du är död? “Hon log och tittade på mig och sa:”Anna, du vet väl att jag finns för evigt?” Ja, från jordelivet är jag död men jag är med…Hon var så nära och jag kommer ihåg varenda ord hon berättade. Det var en sådan upplevelse! Just med min syster. Jag pratar alltid om henne som om hon lever för hon är så nära…Hon var så levande…

Veckan innan hon gick över…Vi firade hennes 50 års kalas…Hon gick över  20 april 2018

Hon ville inte prata om döden utan hon ville prata om livet. Vi låg och småpratade som vi gjorde förr när vi var små och delade rum. Det var så verkligt och den sista halvminuten då var jag vaken och upplevde henne tydligt. Jag tackade henne och det kändes så naturligt. Jag var med henne. Hon är med mig ofta…Jag blir så glad för detta! Låter kanske konstigt att uttrycka mig så när min syster är död och saknaden är så stor, det jag menar är att jag får sådan kontakt med henne och det ger mig kraft och värme. Så här vacker är hennes gravplats nu…Bilden är ny…

Jag ville ta upp detta för att berätta att dina anhöriga är med dig energimässigt och även väldigt nära emellanåt. Ibland kanske vi inte känner av det så mycket men de finns där. De vill inget annat än att vi ska vara lyckliga och må bra. De kommer med glädje till oss. Glöm inte det…De vill oss väl och se oss lyckliga. De stöttar oss när vi är ledsna och känner oss oroliga eller ensamma. Vår själ är evigoch resan tar inte slut. Ta emot livet och lev! Sök efter tacksamhet och känn det i ditt hjärta…Gör det bästa utav ditt liv! Varmaste kramen från mig!

Här är jag i mörkret och tackar änglarna!

Förra året så var min syster med mig på mässan hela helgen…Nu är det dags för mässan igen för min del och det blir storseans, massa sittningar och föreläsningar…Min syster är med mig och hennes man och Viktorias barn kommer vara med i år…Tack Viktoria!

Nu kommer dina budskap full med kärlek och tillit! Varsågod:

Fredagen:

“Glöm inte bort dagen utan dra ner på tempot och ta vara nuet. En påminnelse från änglarna…

En skrift, ord eller något som någon säger till dig ger dig vägledning med kärlek idag. Lyssna in och ta vara på råden…

En ny person kan komma in i ditt liv inom kort. Det kan bli en bestående vän eller kärlek. Ni har haft något tidigare ihop…

En levnadsglad  person får dig att tänka om och leva upp! Ta vara på det och njut idag!”

Lördagen:

” Släpp gammalt “groll” och sluta älta om du fastnat…Var rädd om dig och hitta det som gör dig glad! Det blir bra!

Tro på din känsla idag och lyssna enbart på intuitionen. Det blir jättebra!

Ett firande eller något “kalas” kan var på gång idag. Kanske du skapar detta? Det blir så trevligt så njut!

Tro gott i en situation som berör dig djupt, det underlättar för andra och du styr resultat mer än vad du tror. Änglarna är med!”

Ta hand om dig och lev nu! Jag ör så tacksam för att du läser och du berör! 

Varm kram! Välkommen på mässan i Trollhättan i helgen på hotell Swania. Kom fram till mig om du tänkt att komma. 

Anna

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *