Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Oj, vilken fantastisk helg det varit på kropp och själ mässan!  Så många fina, genuina möten med olika människor och med andevärlden! Jag är så tacksam för detta! Det blev storseans, föreläsningar och massa sittningar, jag var fullbokad hela dagen och massa folk kom på mässan. Fredrik åkte till Norge på jobb i måndags så det har varit fullt upp för mig men jag trivs!

Har haft mycket arbete det sista plus att jag skriver en del och det är för tidningen Nära-Krönikor och det värmer så mitt hjärta! Gå ut och läs gärna min krönika som finns att läsa nu på webben www.tidningennara.se eller gå in på Nära Facebook och kommentera gärna. Alla barnen och djuren är så viktiga så dem kommer jag alltid prioritera så gott det går. Jag älskar att dela med mig till dig läsare och skriva här på min blogg och min önskan är att göra det varje dag men jag har inte hunnit de sista dagarna fast jag velat. Jag hoppas ni förstår. Här kommer lite bilder från mässan! 

Här hade jag mina sittningar! Det var en del djurkommunikationer också och det är så tacksamt!

Storseansen! Fina besök från andevärlden med tydliga tecken! Tack!

Här är jag och fina Josie som jobbar på Tarotguiderna som vägledare.

Jag brukar inte vara borta från djuren mer än max en dag någon gång emellanåt men nu ska jag åka till tidningen Näras kryssning på sön till mån som kommer. Jag och Fredrik åker redan på lördag för att det inte ska bli så tidigt vi behöver åka på söndagen. Kommer sakna djuren och barnen men samtidigt blir detta så intressant och givande!

Jag ska jobba för redaktionen och möta er läsare på våning 9 på båten där Nära håller till stundvis, även hålla i en del sittningar och stå i montern. Ska bli så roligt att möta så många fina människor och alla goa profiler i Nära. Mys! Välkommen och kom gärna fram till mig om du ska åka på kryssningen. Så roligt att få träffa dig! Nu mina fina vänner så kommer dina budskap och änglarna är alltid redo för dig och finns vid din sida, glöm ej det! Varsågod:

Torsdagen:

“Allt syns inte på ytan…En person som kanske verkar “hård” är inte sådan utan det finns en väldigt fin sida så leta efter det som är bra och inte tvärtom. Det kan handla om dig själv också om du bara kört på det sista…Ta fram ditt hjärtats väg nu…

Tänk om när det gäller din ekonomiska del, håll rätt fokus och släpp ej ditt mål.

Om du stannar upp nu och drar dig tillbaka lite så kommer du förstå änglars vägledning till dig. Be om det och var lugn.

En social tillställning kan komma på tal idag! Säg ja! Det blir roligt!”

Fredagen:

Ring det där samtalet om du har tänkt på det ett tag nu! Skjut ej på det! Det blir till det bästa!

En resa eller en weekend kan komma på tal idag. Boka och njut redan nu. Det blir så skönt för dig!

En kurs som går i det andliga eller mediala tecknet lockar dig. Antingen har du funderat på det ett tag eller så får du “upp ögonen” för något inom kort.  Prioritera detta för din egna skull och utvecklas. Det blir berikade.

Du ska våga och chansa lite i kärleken, lyssna på ditt hjärta och vad du känner. Gör det som känns rätt för dig. Allt blir väl.”

Imorgon arbetar jag 20-21 och på fredag 09-10. välkommen att ringa mig eller någon annan kollega. Varm kram!

Anna

 

 

 

 

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. Anna-Maria Nykänen skriver:

  Tack Anna, för tillfället är mina känslor överallt, jag ska ta ett steg tillbaka och avvakta, inte pressa på…
  Kraaaam från mig i Piteå Anna-Maria

 2. Sofi Ljungkrantz skriver:

  Tackar ödmjukast. Längtar efter dina budskap. De ger en kraft och vägledning. Var tyvärr sjuk i helgen, hade annars bestämt mig att gå till dig. Vill så gärna möta dig personligen men det får bli en annan gång.
  Önskar dig och de dina en riktigt skön helg.
  Kram
  Mvh Sofi Ljungkrantz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *