Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ibland så “rasar tiden” iväg när man har mycket uppdrag. Jag har inget att klaga på, absolut inte men har ej fått till mitt skrivande här som jag velat. Jag kommer att skriva mer och dela med mig av mina andliga kunskaper, liv, gården och djuren inom snar framtid men det har varit mässor, husrensningar, föreläsningar, seanser sittningar plus mitt arbete som krönikör m.m en period nu, det har givit mig en sådan inspiration och glädje med ny härlig energi!

Jag var i Sthlm i helgen på Näras kryssning och det var helt fantastiskt mitt jobb där. Alla i redaktionen är så fina människor och vi hade det så mysigt. Jag hade fullt upp med sittningar m.m Här kommer lite bilder…

Vi tog bilen upp så vi kom dagen innan kryssningen och låg en natt på hotell, för personalen skulle träffas flera timmar innan resenärerna klev på. Vi behövde förbereda allt innan. Jag och Fredrik passade på att ta en löparrunda på morgonen innan frukost och vi sprang runt milen runt stan. Jag har bott i Sthlm och då bodde jag vid hötorget-Vid Brunkebergstrappan. Gamla minnen kom upp och det var så mysigt att stanna utanför min port och vid trappan. 

Här springer vi på Kungsgatan…

Vackra Strandvägen…

Perfekt redskap…

Här kom vi tillbaka till hotellet runt 09. En sådan härlig morgon!

Här förbereder jag mig innan och håller på att greja iordning min plats där jag hade mina sittningar. Det var fullt upp och jag känner fortfarande en sådan tacksamhet. 

Middag innan arbete. Fantastisk god vegetarisk mat!

En sådan fin helg med så mycket härliga människor! Tack! Här var vi på väg att kliva av…

Tidningen kom mitt upp i allt och gjorde reportage om mig strax innan vi åkte upp till Sthlm…Det är ett sådant innerligt arbete jag har och vad mycket kärlek det finns! 

Jag har fått en stor efterfrågan på mediala utvecklingskurs och djurkommunikation. Jag kommer att lägga ut om detta i helgen och  kurserna kommer att vara redan nu i slutet av nov, början på december. De kommer att vara hemma hos mig på gården och bra pris på hotell finns nära om du åker en bit och vill vara med. Håll lite utkik på min hemsida believeanna.se efter helgen. Du får mer info och min mailadress då…Duggan, Chadida och mina andra djur hälsar dig välkommen! Hihi!

Jag kommer att skriva i min hälsoblogg i helgen och dela med mig av något gott och min kunskap inom ett visst område…Även om änglar…Missa inte detta! 

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, ta dem till ditt hjärta och ta emot änglarna. Varsågod och varm kram!

Fredagen:

“Ta inte åt dig av någon annans mående om du upplever att något går ut över dig idag.  Känn in ett steg längre och släpp! Du är frid och godhet. Håll ditt ljus i kärlek. Det blir bra!

Änglarna är med dig och vill hjälpa dig även med det “lilla idag. Det är deras lycka att få hjälpa oss så ta emot och var öppen för nästa steg.

En längtan som du bär på kan bli sann inom kort. Var positiv!

Du får hjälp med din kost utav Ärkeängel Rafael. Du kan ha en längtan till en förändelse inom kost och hälsa. Lyssna på din intuition och ta till dig information med glädje!”

Lördagen:

“Släpp lite av ditt stora ansvar idag och gör något som berikar din själ och kropp! Du får en ide! Gör det! Änglarna vill hjälpa dig att skina!

En paus eller något “stopp” känns skönt efteråt så ta vara på den stunden idag i total närvaro med dig själv. Du har änglarna med dig!

Du gör en sådan positiv skillnad mer än vad du tror! Du är viktig vill änglarna förmedla…Du kommer att förstå under dagen. Ta emot och tacka dem gärna!

Romans, styrka mellan två vänner eller en förbättrad relation kan ske idag. Du slappnar av och njuter av livet!”

Imorgon fredag arbetar jag 08-09 på tarotguiderna och till helgen vet jag ej än men håll utkik! 

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *