Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vad jag är tacksam över alla mina djur som jag har! Det visste du säkert redan  men måste ändå få berätta det än en gång! Det räcker att jag är borta en dag eller två så längtar jag hem! Nu är ju väldigt sällan borta över dygnet eftersom vi har gården…Givetvis längtar jag till barnen men minstingen är ju 15 år nu så de har väl kanske inte saknat mig så himla mycket på en dag! Haha! Skönt att slippa “morsan” lite! Eller hur? I den åldern trodde man ju att man var vuxen liksom…Dessa sköna tonåringar! Är så stolt över dem!

Djuren däremot är helt tokiga när jag kommer, hundarna ylar och “åmar” sig hur länge som helst när jag varit borta något dygn, hästarna gnäggar och kommer i full galopp, katterna spinner och klättrar på mig, de jamar och har olika läten för sig! Visst är det härligt? Jag umgås mer med djur än människor emellanåt och det gör jag mer än gärna! De är frid och ren kärlek! De lär mig så mycket om mig själv och om dem. Det är fint…

Vet du att vitt ljus är änglaenergi och när jag är borta men även är hemma så omsluter jag ofta mina djur, vänner, familj, ni som läser min blogg m.m med denna änglaenergi. Om du ber änglarna om det högsta goda vita ljuset omsluta det som du bryr dig om så blir det skyddat och säkrat som en egen livskraft. En sköld som ger beskydd. Glöm inte dig själv med denna energi! Blunda och andas lugn, be om det högsta vita goda ljuset och visualisera att detta omsluter dig eller det som du vill skydda. Se det inom dig och tacka gärna efteråt. Denna kärleksenergi gör jag varje dag. Änglarna är tydligt med. Sätt igång du med och lev i kraften av det goda ljuset! Varm kram!

Nu kommer dina budskap till dig och ha tillit till dina änglar! De vill vara dig nära och de är dig nära. Ta emot!

Söndagen:

“Din fråga till änglarna är hörd nu så du kommer få svar genom din intuition snart. Tillit!

Idag ska du ta emot änglars kärlek och känna att du är värd det bästa! Änglarna påminner dig! Du kommer få tecken…

Var lojal mot din vän och ärlig. Det är alltid bäst att tala från hjärtat för då talar du från din sanning…

Din sömn är viktig och glöm ej din återhämtning…Ta en stund för vila och bara vara idag. Du får nya idéer som väcks inom dig…”

Måndagen:

“Du kan lita på din intuition helt och hållet idag. Tvivla inte utan stå på dig…Änglarna är med!

Du står inför någon “prestation” eller något som tar upp din tid idag, det går bra! Slappna av och gläd dig!

Du dras till en bok, skrift eller text idag och där får du gudomlig vägledning som är kärleksfull. Ta emot!

Ett husdjur eller djur gör dig påmind om nuet idag och du tänker om vad som egentligen viktigt! Änglarna för djuren till oss.”

Jag kommer att lägga ut om kurser och även skriva här på min hälsoblogg imorgon! Hoppas du kikar in så får du lite tips! 

Varm kram!

Anna

 

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

  1. Anna-Maria skriver:

    Hej fina goa Anna, tack så mycket för vägledningarna.
    Det är alltid roligt att läsa när du berättar om ditt liv med djuren osv, allt utstrålar sån lugn genom text och bilder.
    Mysigt och tacksamt.
    Kram Anna-Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *