Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det har hänt en del de sista dagarna och vissa veckor bara skenar iväg! Jag har varit iväg med Duggan igen hos veterinären, för att se hur henne sena på vänster framben har läkt och det har blivit så mycket bättre, så nu är vi igång och promenerar igen. Hon charmade halva personalstyrkan! Hihi! Här är hon i tisdags, fina damen!

Här tar Chris-veterinären ett ultraljud på senan, Duggan vilade sitt huvud emellanåt i mitt knä. Hon är så snäll. Jag var med och kikade också. Så intressant. 

Min älskade vän!

Efteråt så fick hon via lite i boxen innan hemfärd.

“Om jag pussar dig, får jag godis då?” Hihi!

Hon är så vacker!

Vi har alltid tid att gosa!

 

Jag har också uppdaterat min hemsida med kurser i b la medial utveckling och “prova på” djurkommunikation. Båda två är en dags kurser. Vill du komma hem till mig till min kurslokal här på min lilla gård så är du varmt välkommen! Det finns hotell till bra priser och jag rekommenderar Ronnums herrgård som ligger nära mig. Gå in på Believeanna.se (Se kurser.) Hoppas vi syns! Varm kram!

Jag är med i tidningen Nära i ett långt reportage som kom ut idag. Är så tacksam och glad för detta. Det är så mycket kärlek i hela redaktionen och vi som jobbar för tidningen. Där presenterar de även mig som Tidningen Näras krönikör. Min krönika finns ute på webben så gå gärna in och läs på tidningennara.se och kommentera. Även på Facebook så kan du lägga till Nära och gå in kommentera mina inlägg. Det har blivit mycket skrivande och mediala arbeten de sista men jag har alltid dig läsare med mig i mina tankar fast jag inte hunnit skriva på några dagar så du vet. Kram! 

Här är ett par bilder från reportaget på tre sidor och helbild. 

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem med kärlek till ditt hjärta och ta emot änglars kraft. Varsågod och tack för att du läser. Varsågod:

Fredag:

” Idag ska du ta bort all tvivel och tro på dig själv och bara göra det, fast du kanske känner dig lite nervös inför något eller någon.

Du hjälper till med något som har en betydelse för dig och andra idag! Det är rätt! Änglarna är med dig.

En relation kan stärkas idag om du tar steget. Våga vara sårbar. Det är att vara stark. Du har stöd.

Lycka eller en god insikt kan komma till dig idag, be änglarna att hjälpa dig och var lugn. Ha tillit!

Lördagen:

“Lätta ditt hjärta idag så kommer du också känna frid efteråt. Det blir bra! 

Du behöver inte vara orolig för det som har bekymrat dig ett tag. Änglarna är med dig och de gör sitt bästa för dig och vägleder dig. Lyssna in…¨

Ta dig lite tid och kom till ett beslut idag, du vet vad du vill. Allt är väl.

En mysig dag med mycket möjligheter väntar dig om du väljer det! Änglarna vill att du ska ta för dig och känna glädje!”

Jag jobbar lite olika tider på tarotguiderna så håll utkik på mitt schema om du vill nå mig för vägledning eller seans.

Varmaste kramen från mig! Din skyddsängel är din bästa vän! 

Anna

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *